Grattis

Grattis Tiger Woods som fyller 32 år idag! Hurra, hurra!

Grattis

Grattis Jude Law som fyller 35 år idag. Hurra, hurra!

Stilsäkraste tjejerna i Hollywood

Tidningen OK har listat Hollywoods 10 stilsäkraste kvinnor. Detta är deras lista;
1. Katie Holmes, 29
2. Katherine Heigl, 29
3. Gwen Stefani, 38
4. Kate Moss, 33
5. Rihanna, 19
6. Ashley & Mary-Kate Olsen, 21
7. Jennifer Lopez, 38
8. Rachel Bilson, 26
9. Diane Kruger, 31
10. Dita Von Teese, 35
*Själv tycker jag Katie klär sig på tok för tantigt för sin ålder och varför, varför fortsätter man att anse att systrarna Olsen är en och samma person?


Jessica Alba förlovad

Skrev för ett tag sedan att Jessica Alba är gravid, nu är hon inte bara gravid - hon är förlovad också. Med första barnet på väg friade pojkvännen Cash Warren under julhelgen till den 26-åriga skådespelerskan. -"Jag kan bekräfta att de förlovade" säger Albas talesperson. Paret hade en kort brytning under sommaren men har nu alltså med råge hittat tillbaka till varandra. Alba uppges vara gravid i tredje månaden.
*Ja helt rätt, varför inte göra allting på en gång =)

Grattis

Stort grattis till Peter Siepen som fyller 45 år idag! Hurra, hurra!

Lycklig Matt Damon

I Aftonbladet kan vi läsa om Matt Damon, den 36-åriga skådespelaren som på mindre än två år har hunnit gifta sig, få barn och spela in succéfilmen The Bourne Ultimatum. -"Jag har aldrig varit lyckligare" säger Matt. Matt träffade sin fru, den argentinska modellen Luciana Bozan för fyra år sedan när hon jobbade som bartender i Miami för fyra år sedan. I juni förra året föddes deras gemensamma dotter, Isabella och i december gifte de sig i New York. Samtidigt tog Matt på sig rollen som styvpappa för Lucianas dotter, Alexa. -"Ärligt talat trodde jag aldrig att jag skulle få egna barn. Jag kände att jag inte hade tid och när mina kompisar höll på med sina bebisar tänkte jag bara give me a break" berättar Matt som numera är överlycklig för sin familj.

Mischa fast för rattfylla och droginnehav

OC-stjärnan Mischa Barton stoppades kl tre imorse LA-tid när hon körde i västra Hollywood rapporterar Tmz.com. Hon åkte fast för rattfylla, droginnehav och olovlig körning. Enligt People stoppades hon av polis efter att hon slirat mellan två vägbanor, och för att inte använt blinkers när hon svängde. Hon fördes till häktet, och hölls där till en borgen av summan 10 000 dollar. Stjärnans föräldrar löste ut henne från häktet kl 10:10 LA-tid.
*Blir så sur, har alltid gillat Mischa men vad hände efter OC? Ingenting, ingenting, ingenting..och nu är hon på samma plats som Lohan som inte kan låta bli bilen efter ha druckit alkohol och använt droger...katastrof! Och som vanligt kan vi räkna med obefintligt straff...hon är ju ändå känd =(

Zlatan snart pappa igen

I Expressen och Aftonbladet kan vi få se Zlatan med familj, flickvännen Helena Seger och sonen Maximilian tillbringa julhelgen på semester i Miami. Där visar också Helena upp en stor mage så det mesta tyder på att en lill-zlatan kommer ploppa ut under 2008. Italienska bildbyråer har tidigare rapporterat att Helena är gravid men någon officiell bekräftelse har inte kommit från familjen själva. Men Zlatan har tidigare berättat att han vill ha en stor familj och för att få det gäller det att börja i tid.
*En till framtida fotbollsspelare, stor stjärna lagom till EM 2028 kanske?

En pojke för Rapaport

Det blev en Elmer för skådespelerskan Alexandra Rapaport, 35. Hennes första barn föddes dagen före julafton, tre veckor tidigare än planerat. Enligt mamman själv mår alla toppen!
*Grattis Alexandra till barnet!

Grattis

Grattis Silvia Bernadotte som fyller 64 år idag! Hurra, hurra!

Arn-filmens prinsessa

I nyaste numret av Plaza Kvinna kan vi läsa om Sofia Helin, skådespelerskan som är högaktuell i nya Arn-filmen. Sofias genombrott kom i filmen Masjävlar och efter den succén har vi kunnat se henne i filmer som Rånarna, Fyra nyanser av brunt och Nina Frisk. Privat är Sofia gift med skådespelaren Daniel Götschenhjelm och de har tillsammans sonen Ossian, 4. En av Sofias karaktäristiska drag är hennes ärr i ansiktet. I Plaza berättar hon att ärret är efter en cykelolycka på Västerbron i Stockholm då hon var 24 år, cykeln ska plötsligt ha gått sönder och Sofias ansikte fick ta hela smällen. Idag ser hon olyckan som en positiv händelse då det fick henne att få ny kraft och hon kom in på scenskolan. Nu är Sofia aktuell som den kvinnliga huvudrollsinnehavaren i filmatiseringen av Jan Guillous böcker om Arn. Filmen har biopremiär på juldagen.
*Den filmen ska iaf jag inte missa....

Beyoncé numera fru Jay-Z

Beyoncé Knowles och Jay-Z har varit ett par sedan 2002 och enligt rykten ska de nu ha gift sig. Den privata ceremonin ska ha ägt rum i Paris för ett litet tag sedan - i all hemlighet. Paret ville undvika all den uppmärksamhet som de annars brukar få. -"De ville bara att det skulle vara intimt och romantiskt" berättar en källa för Bang Showbiz. Enligt uppgift så friade Jay-Z till Beyoncé i maj i år, under en lyxresa till Cannes i Frankrike. Men istället för traditionella förlovningsringar så ska paret ha tatuerat in varandras namn på respektive ringfinger. -"De tyckte att tatueringarna var en personlig touch" berättar källan vidare.
*De är ett snyggt par tycker jag så det vore skoj om de gift sig och förhoppningsvis kan vi se Beyoncé gravid inom kort =)


Grattis

Grattis Tuva Novotny som fyller 28 år idag! Hurra, hurra!

Rickfors pappa igen

Rocksångaren Mikael Rickfors, 59, blev i onsdags fyrbarnspappa. Mamman är frun Evalotta, 35. Rickfors är mest känd för sina år i den engelska popgruppen Hollies och solohiten Vingar på 80-talet. Sedan tidigare har Mikael barnen Leakim, 16, Oliver, 20 och Adam, 21. -"Det blev en liten pojkplutt. Allt gick fort och jättebra" säger en lycklig Mikael till Expressen. Pojken föddes på Danderyds sjukhus onsdagen den 19 december kl 14:30. Han var 50 cm lång och vägde 3400 gram. -"Han ser ut som en kines just nu. En sushi med mörkt hår, haha" fortsätter Mikael. Arbetsnamnet är Jesper än så länge. Detta är Evalottas första barn.
*Grattis till pojken, Mikael =)


Anistons nya pojkvän?

Det går rykten om att Jennifer Aniston ska ha inlett ett förhållande med Sex and the city - skådisen Jason Lewis, 36. -"Det är äkta kärlek. Jennifer är allt Jason kan snacka om och han är djupt förälskad" säger en person med insyn i romansen till tidningen Star. Skådespelarna ska ha lärt känna varandra då Aniston fortfarande var gift med Brad Pitt. I november ska de ha återupptagit kontakten och har sedan dess fördjupat relationen. -"Jason ska redan ha bett Jennifer tillbringa julen med honom" säger uppgiftslämnaren till Star.
*Roligt om Jennifer träffar någon, jag har ju tippat att hon kommer både vara gift och gravid under 2008....

Grattis

Stort grattis till Robert Gustafsson som fyller 43 år idag och till Sonja Aldén som blir 30 år idag. Hurra, hurra!

Katherine Heigl gifter sig

Greys Anatomy-stjärnan Katherine Heigl, 29, gifter sig på söndag med musikern Josh Kelley, 27. Dagen före julafton gifter de sig i Utah, där Katherine har en egen ranch. -"Det har varit några galna veckor och många undrar om jag är klok som gifter mig precis före jul. Det mesta är under kontroll nu. Gästlistan är klar, blomsterarrangemangen fixade och min brudklänning provad och klar" säger Katherine i Expressen. Efter vigseln bär det av på smekmånad men vart vill Katherine inte säga -"Exakt vart vill jag inte säga men det är någonstans där det är varmt och där det finns sköna sandstränder".
Katherine är närmast aktuell i filmen 27 dresses som har premiär i januari.

Britneys 16-åriga lillasyster gravid

Britney Spears lillasyster Jamie Lynn Spears, 16, väntar barn. Hon avslöjar allt i senaste numret av tidningen OK! Hon uppger att barnets far är Casey Aldridge, 19. -"Jag ska behålla det" säger hon till tidningen. Paret ska ha lärt känna varandra i den kyrka där båda är medlemmar, de har varit tillsammans en tid och bor tillsammans. Jamie Lynn är mest känd för rollen i Nickelodeon programmet Zoey 101.
*Ja det här var väl bara att vänta med en syster som Britney =/

Andreas Lundstedt har HIV

Schlagerstjärnan pratar ut om sin stora hemlighet i tidningen QX. -"Nu känner jag att jag är i rätt stadium av livet, att det är dags" säger han till tidningen. Andreas Lundstedt, 35, sångare i bandet Alcazar fick vet att han var smittad för några år sedan - per telefon - när han var på väg till gymmet. -"Allt började gå i slow motion" säger Andreas till QX. Han beskriver den första tiden som destruktiv. Han flydde in i fester och började testa knark men som tur var insåg han ganska snart att droger inte var lösningen på problemet. Andreas hade tidigare ett förhållande med avhoppade Alcazar-kollegan Magnus Carlsson, men enligt Andreas är ingen av hans tidigare eller nuvarande pojkvänner/pojkvän smittade. Andreas har ingen aning om vem som smittade honom.
Den 2 december uppträdde Andreas på World Aids Day i Stockholm. Nu vill han sprida kunskap om sjukdomen - så att fler vågar berätta. -"Jag vet att det finns fler i min bransch som har det" säger han till QX. Han avslutar också med att säga -"Jag mår toppen. Det här är ingenting som påverkar min vardag".
*Starkt gjort av Andreas att gå ut med sin sjukdom, det kom som en chock när jag läste om det tidigare imorse. Håller tummarna för att allt ska gå bra för dig Andreas!

Grattis

Grattis Jake Gyllenhaal som fyller 27 år idag! Hurra, hurra!

Will Smith skrattar hela vägen till banken

Will Smiths senaste film I am legend spelade den gångna helgen in runt 485 miljoner kronor i USA, vilket är premiär för en film som har premiär i december. Det tidigare rekordet ägdes av Sagan om konungens återkomst med 460 miljoner kronor 2003. Filmen har svensk premiär i januari 2008.

Pamela skiljer sig...igen

Äktenskapet med Rick Salomon höll inte länge. Inte ens tio veckor efter bröllopet ansöker nu Pamela Anderson om skilsmässa. Detta är Pamelas tredje skilsmässa då hon tidigare har varit gift med Tommy Lee och Kid Rock. Kan också tilläggas att detta också är Rick´s tredje skilsmässa.
*Suck...det är bara i Hollywood detta inträffar....

Grattis

Grattis säger vi idag till Christina Aguilera som fyller 27 år, Katie Holmes som fyller 29 år och Brad Pitt som fyller 44 år! Hurra, hurra!

Hollywood-bebisar

Tidningen Forbes har utsett väldens mest inflytelserika baby i en lista. Den är baserad på hur mycket mediaexponering kändisbarnen under fem års ålder fått under åren som gått. Detta är listan;
1. Shiloh Jolie Pitt (Angelina & Brads bebis)
2. Suri Cruise (Tom & Katie Holmes barn)
3. Zahara Jolie Pitt (Angelina & Brads adopterade bebis)
4. Sean Preston Federline (Kevin & Britney Spears äldsta son)
5. Pax Jolie Pitt (Angelina & Brads andra adopterade son)
6. Sam Alexis Woods (Tiger & Elin Woods nyfödda bebis)
7. David Banda (Madonna & Guy Richies adopterade son)
8. Danielynn Birkhead (Anna Nicole Smith & Larry Birkheads dotter)
9. Romeo och Cruz Beckham på delad sista plats på listan (David & Victoria Beckhams två söner)

*Helt klart är att barn verkar vara ett bra pr-trick för kändisarna =/

Grattis

Grattis Milla Jovovich som fyller 32 år idag! Hurra, hurra!

Kylie gillar Robyn

Kylie Minogue gillar Robyn. Så mycket att de nu planerar ett samarbete skriver The Mirrors nätupplaga. Kylie ska nyligen ha sagt i en brittisk radioshow att hon uppskattar Robyns musik. -"De hoppas vara i studion redan nästa månad" säger en källa till The Mirror.

Grattis

Grattis Adam Brody som fyller 28 år idag! Hurra, hurra!

Grattis

Grattis säger vi till fotbollsspelaren Michael Owen som fyller 28 år idag! Hurra, hurra!

Överbetalda kändisar

Tidningen Forbes har listat kändisarna som är mest överbetalda. Det är storstjärnor som inte längre lyckas locka publiken men som ändå får göra storfilm efter storfilm - som då blir kostsamma floppar.
De som platsar på listan är;
1. Russel Crowe
2. Nicole Kidman
3. Jim Carrey
4. Will Ferrell
5. Jennifer Lopez
6. Adam Sandler
7. Cameron Diaz
8. Denzel Washington
9. Will Smith
10. Tom Cruise
*Jag inte riktigt påstå att jag håller med. Tycker många av dessa drar publik och gör bra filmer, sen att de tjänar sjuukt mycket pengar är en annan sak....


Mary-Kate har ny pojkvän

Mary-Kate Olsen, 21, har en ny pojkvän. Hennes nya kille heter Nate Lowman är en 28-årig konstnär från Kalifornien. Enligt en vän ska de ha varit tillsammans i två månader.

Top Model

Vinnaren av årets Top Model är Hawa Ahmed. Nu väntar en karriär som professionell modell.
*Grattis Hawa*

Nytt idol-band

E.M.D heter bandet. Sångarna heter Erik Segerstedt, Mattias Andreasson och Danny Saucedo och vi känner igen dem från Idol. Första singeln är redan inspelad, en cover på klassikern All för love av Sting, Rod Stewart och Bryan Adams från 1993.
*Tre flick-favoriter från Idol kan bli en spännande kombination men snälla...sjung annat än covers!

Grattis

Grattis önskar vi Jamie Foxx som fyller 40 år idag! Hurra, hurra!

Jessica Alba gravid

Jessica Alba, 26, är gravid med sitt första barn. Pappa är pojkvännen Cash Warren, 28. Det bekräftas av hennes presstalesperson för People Magazine. Alba och Warren har varit tillsammans sedan hösten 2004 men hade ett kortare uppehåll nu i somras då paret gick skilda vägar men lyckades senare hitta tillbaka till varandra. -"Jag kan bekräfta att Jessica och Cash väntar barn under senvåren, tidiga sommaren" säger presstalespersonen Brad Cafarelli till tidningen.

Lindsay kraschar hotellrum

Rum 645 på lyxhotellet Shutters on the beach i Kalifornien ska enligt Aftonbladet ha blivit totalförstört av Lindsay Lohan och ex pojkvännen Riley Giles. De ska ha tillbringat tre dagar på hotellet nyligen. Enligt uppgift tömde paret minibaren samt strödde cigarettfimpar och smutsiga handdukar över hela rummet skriver Music News. -"Rummet var en svinstia. Hela sviten stank av rök och det var smuts precis överallt" säger en av hotellets städare. Hotellpersonalen ska också ha funnit blodiga sprutor på nattduksbordet enligt Music News. En utomstående städfirma fick anlitas för en totalsanering av rummet. Lohan och Giles är nu portade från hotellet.
*Stackars, stackars Lindsay...vart ska hon nu bo?

Grattis

Grattis säger vi till Peter Haber som fyller 55 år idag! Hurra, hurra!

Och ännu mer melodifestivalen...

Deltävlingen i Karlskrona kommer besökas av följande artister;

- Calaisa
- Charlotte Perelli
- Daniel Mitsogiannis
- Fronda
- Linda Bengtzing
- Nordman
- Sibel

*Oj tufft gäng. Calaisa med unga tjejer som sjunger country-inspirerat, Fronda som kommer gå hem hos alla unga med en trolig fräck låt, Linda Bengtzing som troligtvis kommer ställa upp varje år tills hennes stämband är förstörda, Nordman är ju ihågkommen av många...både för sin musik och sina problem med droger, Sibel är Idol-tjejen som säkert komma köra en säker radio-låt MEN mitt stora frågetecken...Charlotte Perelli....ursäkta mig..men vad sjutton gör du här? Du har vunnit allt i melodifestivalsammanhand. Det kan inte gå bättre....why bother? Varför kan ingen lära sig att sluta när de är på topp?

Melodifestialen..igen

Artisterna som ska tävla i Linköping är följande;

 - Ainbusk
- BWO
- Caracola
- Frida Murenius feat. Headline
- Mickey Huskic
- Patrik Isaksson m band
- Thérése Andersson

*Svårt startfält igen då det är många okända här också. Ainbusk kan gå hem då de är ganska folkkära, BWO brukar alltid ha trallvänliga låtar som sätter sig på hjärnan direkt. Patrik Isaksson lär köra en ballad...som vanligt!

Beckham - ny kalsongmodell

Det är inte bara vår egen Fredrik Ljungberg som fått den stora äran att vara kalsongmodell. Nu får han konkurrens av en annan fotbollsspelare; David Beckham. Beckham viker ut sig endast Emporio Armanis vita y-front. Och bilderna lämnar inte mycket till fantasin. I inoljad kropp och vaxade ben poserade Beckham för fotograferna i LA. Den 32-åriga mittfältstjärnan hade inga problem att ställa upp på bilderna. -"Första gången jag träffade mr Armani var några år sedan då han designade vår VM-kollektion. Jag är ett stort fan av hans kläder sedan en lång tid tillbaka, och jag och min fru har blivit riktigt goda vänner med honom" säger David Beckham till metro.co.uk.
Hur många miljoner Beckham tjänar på reklamkontraktet är dock oklart.
*Se upp Freddie...se upp =)

Grattis

Grattis till hockeyspelaren Daniel Alfredsson som fyller 35 år idag! Hurra, hurra!

Gynning och Bert Karlsson?

Carolina Gynning, 29, håller just nu på med inspelningen av hennes kommande program I huvudet på Gynning som ska sändas i Kanal 5 i vår. I veckan ska hon möta skivbolagskungen Bert Karlsson för att spela in ett av  avsnitten. På dagordningen står en skivinspelning enligt Aftonbladet. -"Vi ska spela in en platta. Det är Ron`n`Raz som skrivit och ska producera materialet" säger Bert Karlsson. Enligt Bert släpps skivan om den blir bra.

Mer Melodifestivalen

Nästa deltävling är Västerås och där tävlar följande artister...startordningen ej fastställd.

- Alexander Schöld
- Andra generationen
- Lasse Lindh
- Ola
- Rongedal
- Sanna Nielsen
- The Nichole

*Svårare startfält att tippa än Göteborg då det är rätt många okända för mig här. Skoj att Lasse Lindh är med, han kommer nog göra nån trallvänlig låt som fastnar. Ola kommer få många småtjejer på fall men Sanna Nielsen känns bara sååå tråkig....

Melodifestivalen

Idag presenteras deltagarna i Melodifestivalen, startordningen är ej bestämd men de är ska vara med i Göteborgs deltävling är;

- Brandur
- Christer Sjögren
- E-type & The Poodles
- Face 84
- Michael Michailoff
- Sussie Tapper
- Velvet

*Brandur, Sussie och Face 84 har jag ingen aning om men här tror jag stenhårt på kombon E-Type och The Poodles =) Michael Michailoff var en stor favorit i Fame Factory så ska bli skoj att se vad han kan göra. Christer Sjögren kommer nog få med sig alla 50+-are och Velvet kan bli farlig om det är en radio-låt som fastnar....


Grattis

Grattis till Felicity Huffman som fyller 45 år idag!  Hurra, hurra!

Tre svenskar nominerade till Grammygalan

Det kan bli tre svenska vinster på den amerikanska Grammygalan. Igår nominerades de till det prestigefyllda priset i Los Angeles. De som är nominerade är; Jonas Åkerlund för konsertvideon till Madonnas senaste turné, The Confessions tour. Dj:n Eric Prydz nominerades i klassen bästa remix för sin remix av Pink Floyds Proper Education. Dessutom har Norrlandsoperans orkester i Umeå nominerats till den bästa samtida klassiska komposition. Priserna delas ut på Grammygalan i Staples Center i Los Angeles den 10 februari.
*Vi håller tummarna för våra svenskar =)

Grattis

Grattis Christian "Chippen" Wilhelmsson som fyller 28 år idag! Hurra, hurra!

Marie vinnare av Idol 2007

Efter en väldigt jämn omröstning där över 1 miljon människor hade röstat vann till slut Marie Picasso med 51.3%. Idol-efterfesten hölls på Café Opera, sist anlände vinnaren vid 1-tiden inatt. Hon fick direkt gå upp på scenen och framföra vinnarlåten igen. Där fick Marie hjälp av alla Idol-deltagarna som sjöng med. Hon fick en magnumflaska med champagne att börja festa på men enligt Marie skulle hon bara stanna en timme. Imorgon väntar inspelning av nya skivan.
*Grattis Marie till vinsten =)

Populärast i rutan

Tidningen Land har under hösten låtit sina läsare fått rösta fram SVT:s populäraste tv-kändis genom tiderna. Vann gjorde Lasse Berghagen. Han tror det beror på Allsång på Skansen som han ledde 1994-2003. Andra på listan är;
2. Tjorven i Saltkråkan
4. Pippi Långstrump
5. Emil i Lönnerberga
7. Teskedsgumman

Pete Doherty slagen av knarklangare

Händelsen ska ha utspelat sig på en pub häromdagen i den lilla staden Marlborough enligt Expressen. Chockade vittnen ska ha sett en knarklangare slog till Pete i ansiktet - troligtvis var knarklangaren sur över att Pete skaffat droger på annat håll. Ett vittne säger till brittiska Daily Mirror: -"Det var hemskt. Pete var verkligen uppskakad". Dohertys skivbolag Parlophone Records medger att sångaren blivit slagen - men inte att det handlade om droger.
*Jag tycker verkligen inte ett dugg synd om Pete - sluta knarka din dumme fan.....

Stämning för Teri

Teri Hatcher, 42, har blivit stämd - för att hon använt fel läppglas enligt Aftonbladet. Teri, känd från Desperate housewifes, dras inför rätta av ett sminkföretag och riskerar att få betala 16 miljoner kronor. Företaget hävdar att de betalade Hatcher den summan för att hon enbart skulle göra reklam för deras produkter. Nu anklagas hon för att ha tagit ett annat märke på läpparna skriver The Sun.
*Herregud, vilken katastrof....suck...känns som typiskt för USA där alla stämmer alla för miljonbelopp =/

Jodie ute ur garderoben

I Aftonbladet kan vi läsa om Jodie Foster som i närmare 20 år burit på en hemlighet. Men nu för första gången har hon öppet pratat om kvinnan hon lever med, Cydney Bernard. Foster ska i ett tal i veckan tackat "min vackra Cydney som hållit fast vid mig genom allt det ruttna och den fullständiga lyckan".
*Det där är ju någonting vi har vetat läääääänge....eller hur?!

Grattis

Idag säger vi grattis till Aaron Carter som fyller hela 20 år idag! Hurra, hurra!

Pitt inte otrogen

I Aftonbladet kan vi läsa att Brad Pitt förnekar att han inledde ett förhållande med Angelina Jolie innan han separerade från Jennifer Aniston. Brad & Angelina träffades under inspelningen till filmen Mr & Mrs Smith och bara veckor efteråt gjorde Pitt slut med Aniston. Nästan omedelbart var han och Angelina oskiljaktiga. Tillsammans har paret redan fyra barn - tre adopterade och ett biologiskt. -"Det är världens tuffaste jobb men samtidigt världens mest givande" säger Brad.
*Hmm...tror vi på det?

Rapaport väntar smått

På galapremiären av nya filmen Guldkompassen berättade skådespelerskan Alexandra Rapaport, 35 att hon ska föda i början av januari. Julen firar hon i lugn och ro med familjen - och nyår hoppas hon också hinna fira innan det är dags. -"Jag har mått superbra hela graviditeten, och hoppas att det fortsätter så sista månaden" säger Alexandra i Aftonbladet.

Grattis

Grattis säger vi till Ulf Ekberg som fyller 37 år idag! Hurra, hurra!

Jordan

Jill Hennessy, 39 mer känd som rättsläkare Jordan har fått sitt andra barn. Hon och maken Paolo Mastropietro väkomnade sonen Gianni den 21 november enligt Aftonbladet. Paret har sedan tidigare sonen Marco, fyra år tillsammans. Jill är också musiker och är just nu aktuell med en egen skiva.

Selma dumpar modellpojkvännen

Skådespelerskan Selma Blair, 34, har dumpat sin pojkvän, modellen Matthew Felker. Felker är mest känd för sin medverkan i Britney Spears musikvideo till låten Toxic. Selma berättar frispråkigt om hur hon trivs med singellivet -"jag är singel. Det hände för ett tag sedan när jag filmade Hellboy i Budapest. Nu har jag tagit upp kontakten med mina vänner igen. Jag vill ha någon som får mig att må bra, om du vet vad jag menar" säger hon enligt Femalefirst. Selma var tidigare gift med Ahmet Zappa, som till Frank Zappa men det äktenskapet höll bara i drygt två år enligt Aftonbladet.
*Herr modell kan med andra ord inte fått Selma att må så bra =/

Scarlett är äkta?

Scarlett Johansson vill att alla ska veta att hennes utseende är äkta till 100 % kan vi läsa i Aftonbladet. Nu hotar hon att stämma US Weekly som rapporterat att hon har opererat näsan. Tidningen bygger rapporten på fotografier som granskats av en expert inom plastkirurgi. -"Bilderna togs med flera års mellanrum, olika ljussättningar och makeup" säger Scarlett.
*Jag hade annars trott läpparna men eftersom jag vet att de var "plutiga" redan när hon var liten i filmen Mannen som kunde tala med hästar så lägger jag ner min röst.....

Fler går från TV4 till SVT

Som jag skrev tidigare är det en hel del komiker från TV4 som nu går över i SVT och deras nya humorprogram. Nu kan vi också i Expressen läsa att även programledaren Linda Nyberg antas gå till SVT. Först ska Lindas program Prinsar och prinsessor visas i TV4, hon har rest runt i Europa och intervjuat en rad kungligheter, bland annat prinsessan Märta Louise och kronprinsessan Mary. Programmet börjar sändas i januari men Linda är bara kvar på TV4 fram till nyår. Linda har jobbat på TV4 i fyra år och säger -"Jag har trivts jättebra på TV4 som är en bra arbetsplats med jättemånga kompententa medarbetare, men jag känner att jag vill vidare och testa en annan typ av program".

Rik, rikare, rikast

Tidningen Forbes har listat de 25 rikaste under 25 och här kommer några av dem som är med på listan som vi kan läsa om i Aftonbladet;
1. LeBron James, -84 basketproffs - 171 miljoner kronor
3. Maria Sjarapova, -87 tennisproffs - 146 miljoner kronor
4. Michelle Wie, -89 golfproffs - 121 miljoner kronor
5. Mary-Kate & Ashley Olsen, -86 skådespelerskor - 108 miljoner kronor var
6. Daniel Radcliffe, -89 skådespelare - 95 miljoner kronor
8. Avril Lavigne, -84 sångerska - 76 miljoner kronor
10. Kiera Knightly, -85 skådespelerska - 57 miljoner kronor
*Jaha där ser man....det var alltså sport man skulle ha satsat på ;)

Grattis

Idag säger vi grattis till skådespelarn Ingvar Hirdwall, mer känd som grannen i Beck-filmerna, som blir 73 år idag. Hurra, hurra!

Drömkontrakt för McDreamy

Patrick Dempsey, mer känd som dr McDreamy i succéserien Grey´s Anatomy, har skrivit på för att bli Versaces ansikte utåt. Han kommer fronta företagets manliga kollektion för våren och sommaren 2008. I Hollywood.com säger Versace själv; -"Patrick representerar allt som är så bra med vår kolletion. Han är en modern man och han ser fantastisk ut i kläderna".
*Jag kan inte tänka mig någon som passar bättre för detta är McDreamy ;)

Cissi byter ut Lidberg mot Herrey

Martin Lidberg och Cissi Ehrling vann Let´s Dance i fjol, de vann också kärleken och är numera förlovade. Men inför den nya säsongen av Let´s Dance då Cissi ska dansa med Rickard Herrey säger hon i Expressen -"Martin är lite bekymrad. Han känner sig lite utanför. Vi har ju gjort allt det här tillsammans. Tävlingar, press, foto, allting ihop. Klart det känns lite konstigt för honom". Rickard Herrey är dock snabb med att tillägga -"Det är bara för Martin att komma hit. Han är välkommen när som helst och kan hjälpa oss". Martin själv vill tona ner känslan av utanförskap: -"Det där har nog mest varit en skämtgrej. Rickard verkar vara en jättebra kille och det ska bli kul att se dem. Kan jag ge Rickard nåt tips på vägen så gör jag gärna det"
*Hmm...får vi se ett svartsjukedrama i Let´s Dance i vår?

Picassos tidiga verk

På fredag avgörs Idol 2007. Om Marie Picasso, 28 vinner finns en utstakad plan för henne med turné och skivsläpp med bolaget Sony BMG. Men nu kan vi läsa i Expressen om någonting som kan vara ett hinder för den planen. För ca fem år sedan spelade Marie in ett flertal låtar i Värmland och Göteborg. Låtarna ansågs inte hålla måttet och publicerades aldrig utan har bara legat i förvar på olika skivbolag. Men nu planerar ingen mindre än Bert Karlsson att köpa materialet och släppa dessa i samband med att Sony BMG släpper sin eventuella skiva med Marie. Hon blir upprörd när hon får veta Berts planer -"Det är helt...Jag har aldrig haft något med Bert att göra och jag kommer inte ha det heller" säger Marie.
*Tror inte det kan skada så mycket om det skulle hända, tror inte så många skulle köpa den skivan om det finns en "riktig", men vi får vänta och se vem som vinner först på fredag....

Dubbat i SVT

I januari börjar SVT´s nya satsning Dubbat. De tävlande ska kommentera ljudlösa filmklipp, och vara roliga och självklart är allt utan manus. Nu har Aftonbladet fått ta del av deltagarlistan till det nya humorprogrammet och där kan man se att SVT har stulit ett halvdussin komiker från TV4, -"Vi tar dem som funkar" säger programledaren Hans Rosenfeldt, tidigare programledare för Parlamentet. Några av deltagarna är; Henrik Hjelt, Mikael Tornving, Sofia Bach och Josephine Bornebusch. Förberedelserna och träningen har redan börjat. -"Jag tittar på tv med ljudet avstängt och gör mina egna dubbningar" säger Henrik Hjelt.
*Kan bli ett roligt program tror jag, måste ses =)

Kate Moss

Kate Moss on-off förhållande med Pete Doherty är tydligen över enligt Expressen. Nu dejtar hon en ny rockstjärna, 39-årige Jamie Hince, gitarrist i The Kills. Skillnaden nu är att när Kate var med Pete Doherty fick hon ofta komma upp på scenen och sjunga med men det är någonting som Jamie vägrar låta henne göra med hans band.
*Tack gode Gud för att hon dumpade den där Doherty, ryser bara jag tänker på honom =/

Lindsays heta möten

I Expressen kan vi läsa skvaller om att Lindsay Lohan ska ha haft hete möten med den australiensiske skådespelaren Heath Ledger. Paret ska först ha träffats på Beatrice Inn i New York under Thanksgiving-helgen och enlig källor sprakade känslorna direkt. -"Lindsay och Heath fick till det med en gång. När hon lämnade klubben sms:ade hon Heath på en gång och de möttes några minuter senare. De träffades flera gånger medan hon fortfarande var i New York. De möttes sent på natten för att ha sex. Det var enbart fysiskt" säger källan till Australia´s new weekly magazine.
Heath Ledger, 28 separerade från skådespelerskan Michelle Williams i höstas, de har tillsammans dottern Matilda, 2. Efter det uppbrottet har Heath även kopplats ihop med danska fotomodellen Helena Christensen.
*Varje dag kan vi läsa om Lindays nya dejter, hmm..undrar vad som är sant egentligen???


Grattis

Stort grattis säger vi till Tyra Banks som fyller 34 år idag och Jay-Z som fyller 37 år idag! Hurra, hurra!

Markus om Idol-livet

Idol-vinnaren 2006, Markus Fagervall, 25 berättar om livet efter Idol i Aftonbladet. Det var nästan exakt ett år sedan han vann svenska folkets hjärtan och blev röstad som vinnare i Idol. -"Det har varit ett fantastiskt år. Mycket och jobbigt på samma gång. Första utmaningen var att spela in skivan och sedan dra ut på turné. På våren var det hur mycket spelningar som helst. Det blev lugnare efter ett tag och sedan mycket turnerande igen", säger Markus. När sedan Markus återvände till Stockholm - efter nio månader som nyutexaminerad rockstjärna - kom baksmällan. -"På ett sätt var jag beredd, fast ändå inte. Jag hade haft lördag från januari till september. Bara jävla kul. Efter det har jag haft måndag i två och en halv månad i sträck. Att komma hem från turnén var som att få en rak höger. Jag blev helt golvad. Det var jävligt svårt att komma tillbaka för allt var tråkigt. Ingenting kändes roligt. Direkt när jag kom hem ställde jag klockan och tänkte att nu jävlar ska jag ta tag i vardagen. Jo tjena, första veckorna vaknade jag fyra på eftermiddagarna" säger Markus som menar att det tog ett par månader att komma tillbaka igen. Markus berättar också om brytningen med skivbolaget och hur nära det var att han och flickvännen Zara inte klarade av deras förhållande då de nästan aldrig sågs under Markus turnerande. Tack och lov löste sig krisen och de är fortfarande tillsammans.

*Jag tyckte att Markus var bäst i förra årets Idol MEN jag tyckte inte att han skulle vinna eftersom jag misstänkte att hans rockiga stil skulle försvinna med en Idol-platta...ibland känns det som att man "tjänar" på att komma tvåa i Idol =/

Aniston dejtar Vince igen?

I Expressen kan vi läsa att Jennifer Aniston och Vince Vaughn sågs mysa tillsammans över några drinkar på Bar Nineteen 12 i Beverly Hills Hotel. Hollywoodparet, som gick skilda vägar för precis ett år sedan, är kanske på väg att ge förhållandet en ny chans. -"Alla som känner Jen vet att hon gillar Vince och att hon ångrar att hon dumpade honom" säger en vän till Life & Style.
*Vem vet, det går väldigt mycket snack om just Jennifer just nu...själv vill jag gärna se henne gift och gravid under 2008 =)

Osbourne generösast i stan

Ozzy och Sharon Osbourne donerar miljoner kronor till forskning för aids- och cancerforskning men nu visar de verkligen prov på sin givmildhet. I helgen chockade Sharon, 55 gästerna på en välgörenhetsspelning för Elton Johns aidsfond då hon först kastade ut sitt röda band, symbolen för kampen mot aids till publiken och sen skrek; -"Här, ta en diamant också". Och kastade ut en diamantring värd nästan 400 000 kr enligt Expressen. Ozzy skänker också drygt 5 miljoner kronor till cancerforskningen, pengarna kommer från en stor garageutförsäljning, som hölls efter att familjen Osbourne flyttstädat sitt hus i Beverly Hills.
*Hoppas att ringen kom till rätt person där i publiken =)

Drews kärlek

Det nya paret i Hollywood; Drew Barrymore och Justin Long!
Hollywoodstjärnan Drew Barrymore, 32 och skådespelaren Justin Long, 29, mest känd från filmen Die Hard 4.0, träffades under inspelningen till He´s Just Not That Into You. Nu har paret dejtat i fyra månader. -"Jag känner mig bara välsignad och lycklig" säger Justin till US Weekly. Drew har varit gift två gånger tidigare, 1994 gifte hon sig med krögaren Jeremy Thomas, det äktenskapet höll i en månad och 2001 gifte hon sig med komikern Tom Green, det äktenskapet höll åtminstone i tre månader.
*Stackars Drew...du kanske ska strunta i att gifta dig så kanske det går lite bättre och framför allt håller lite längre...

Måns ut i världen

I Allt om Stockholm kan vi läsa om Måns Zelmerlöv, 21-åringen som tagit Sverige med storm och som nu vill ut i stora världen. Måns har redan haft stora framgångar i Polen där han uppträtt i polska Lets Dance och på flera tv-sända galor. För tillfället är Måns upptagen med musikalen Footloose i Göteborg, där har han rollen som bad guy. - "Det är jätteroligt, men när vi är klara vill jag göra någonting annat än musikal ett tag, jag vill inte hamna i ett fack" säger Måns. Ett inledande planeringsstadie är inlett för en eventuell utlandssatsning.
*Jag är helt säker på att Måns fixar en utlandssatning alldeles galant, go for it =)

Jude ångrar ingenting

Skådespelaren Jude Law, 35 har haft det lite svårt att vara trogen. Han blev bland annat påkommen med att ha sex med barnflickan som var anställd för att ta hand om Judes och exfrun Sadie Frosts barn Refferty, 11, Rudy, 7 och Iris, 5. -" Jag ångrar ingenting. Jag vägrar låta ångern slå rot i mig. För om du ångrar dig, har du då verkligen lärt dig någonting och gått vidare?" säger stjärnan i Telegraph. I Aftonbladet kan vi också läsa att Jude ändå försöker lära sina barn att vara ärliga -"Då måste du själv vara ärlig, annars märker de det på en gång".


Grattis

Grattis Ola Rapace som fyller 36 år idag! Hurra, hurra!

Hollywoods mest korkade stjärnor

Däremot är det inte deras IQ som är avgörande för denna lista utan det är istället usla livsval, stilmisstag och pinsamheter som fäller avgörandet på denna lista. New York Daily News ger Lindsay Lohan förstaplatsen när de listar Hollywoods 50 mest korkade kändisar. Motiveringen ska vara dåliga filmval, brottsligt beteende och rutten smak vad de gäller män. I Aftonbladet kan vi läsa om andra som platsar på listan;
6. Kiefer Sutherland - Återfallsnykerist
12. Courtney Love - Ett haveri
14. Britney Spears - Kronvrak
19. Michael Jackson - Kaos
24. Mel Gibson - Rattfyllerist
48. David Hasselhoff - En allmän katastrof
*Trodde nog att Britney skulle hamna först på denna lista, i alla fall efter detta års pinsamheter från hennes sida....

Britneys födelsedagsfest

Grattade nyligen Britney i ett tidigare inlägg och nu får vi i Expressen också reda på vad hon gjorde på sin födelsedagsfest. Festen hölls på Scandinavian Mansion of Style i Los Angeles skriver perezhilton.com. På gästlistan fanns kändisar som Paris Hilton och Sharon Stone. Där varvade Britney drinkar med chokladtårta och såg enligt vittnen ut att ha en trevlig kväll. -"Hon lämnade festen i sällskap med en stilig ung man som följde med henne tillbaka till hotellet" säger en källa till celebrity-gossip.net.
*Med tanke på att detta skvaller kom innan kl 23 så får vi anta att fröken Spears hade en ovanligt tidig kväll....kan ju ha berott på det eventuella ragget kanske ;)

Markoolio

Marko Lehtosalo, 32 mer känd som Markoolio har allt....nästan. I Expressen kan vi läsa om hur Markoolio har framgång, pengar, karriär och humor...men inte kärlek. -"Jag har slutat leta. Jag träffar ju aldrig någon ändå" säger Marko. Han berättar att han dejtar en hel del men att det oftast slutar vid en dejt eller eventuellt några dejter men sen tar det stopp. Marko får en hel del beundrarbrev från ensamstående mammor som tycker att han verkar intressant. Han fyller 33 år nu i januari och barnlängtan är stor, hans vänner har redan barn som blivit så pass stora att det har Marko som sin idol.
*Hoppas att det löser sig för dig, Marko för du verkar vara en hygglig man som förtjänar att hitta din livs kärlek =)

Grattis

Grattis Britney Spears som fyller 26 år idag! Hurra, hurra!

Vem tjänar mest?

I Aftonbladet kan vi läsa om vilken skådespelerska som tjänar mest pengar per film. Högst upp på listan hamnar Reese Witherspoon med 128 miljoner kronor per film. Resten av listan ser ut enligt följande;
2. Angelina Jolie
3. Cameron Diaz
4. Nicole Kidman
5. Renee Zellweger
6. Sandra Bullock
7. Julia Roberts
8. Drew Barrymore
9. Jodie Foster
10. Halle Berry

RSS 2.0