Schlagerbebis på gång

Förra årets stora skräll i Melodifestivalen väntar barn. Detta avslöjande hon i P4 Extra. -"Jag kommer inte att gå tillbaka till min lärartjänst i höst, för vi kommer bli föräldrar" sa hon då. Barnet väntas i slutet av juli.
*Grattis till bebisen =)

Britney gravid igen?

Britneys "pojkvän", paparazzin Adnan Ghalib påstår att Britney ska föda hans barn. Vänner till fotografen säger att hans dröm nu går i uppfyllelse då han vet att han kommer bli ekonomiskt oberoende om han föder Britneys barn. Enligt samma källa säger Britney att hon älskar honom och att hon gärna vill ha ett barn med honom. Men de som känner Adnan vill varna Britney -"Adnan strävar uppåt socialt och utnyttjar kvinnor för att få vad han vill ha. I flera år har han pratat om att göra en rik kvinna på smällen" säger en av dem till Star.
*Jag håller tummarna för att hon inte är gravid, snälla Britney - ta tag i ditt liv först!
image178


Hej då Spice Girls

Nu splittras Spice Girls - igen! Gruppen gjorde sitt sista framträdande i onsdags i Toronto. De skulle ha spelat i Kina, Sydafrika, Australien och Argentina. Men efter "familje - och personliga skäl" så valde Spice Girls att avbryta turnén. Splittringen ska enligt källor bero på dålig biljettförsäljning och bråk inom gruppen.
*Tjejerna skrattar hela vägen till banken oavsett hur mycket bråk det är mellan dem, och är det bara jag som missat deras nya singel?
image177

De tar över i Idol-juryn

I största hemlighet ska TV4 knutit upp en ny Idol-jury. Enligt vad Aftonbladet erfar kommer man ersätta Kishti, Peter och Daniel med stjärnproducenter. Låtskrivarna Anders Bagge, 40 och Andreas Carlsson, 34 sägs vara aktuella för Idol-juryn. Båda har stor erfarenhet av branschen och har bland annat jobbat med stjärnor som Madonna, Britney Spears och Celine Dion. Anders Bagge säger till Aftonbladet -"Jag får inte säga någonting idag men visst har jag blivit tillfrågad. Om det vore så att jag är med i juryn skulle jag tycka det är skitkul. Och världens utmaning. Speciellt eftersom jag hållt på med det här i 20 år. TV däremot, skulle vara helt nytt för mig".
Enligt källor till Aftonbladet tror man dock att man också letar efter en kvinna så att konstellationen blir densamma som tidigare.
*Det kan bli intressant med en "anonym" jury, de är ju erfarna och duktiga iaf, frågan är nu om de klarar av att vara hårda och säga vad de tycker.....

Grattis

Grattis Josh Groban som fyller 27 år idag. Hurra, hurra!
image176

Naomi till sjukhus

Supermodellen Naomi Campbell, 37, befinner sig på sjukhus i Brasilien enligt Aftonbladet. Naomi ska ha åkt till Sao Paulo för att få behandling mot en infektion. Hon lades in i måndags för "magproblem" och tvingades gå igenom en akut operation för att ta bort en cysta. Enligt Sky News pågick operationen i 4,5 timmar. Sjukhuset uppger att modellen mår bra. Naomis presstalesman säger -"nu vilar hon och ser fram emot att komma tillbaka till sitt arbete. Hon vill tacka läkarna som tagit hand om henne". Naomi är förlovad med den brasilianska miljonären Marcus Elias.
*Känns som att Aftonbladet inte riktigt tror på att Naomi opererat bort en cysta, frågan är vad det kan vara hon drabbats av =/
image175


Idol-juryn slutar

Hela Idol-juryn har sagt  upp sig enligt Aftonbladet. -"Vi sa tack för kaffet" säger Peter Swartling. Daniel Breitholtz, 30, Peter Swartling, 43 och Kishti Tomita, 44 har efter fyra år som Idol-jurymedlemmar sagt upp sig. De ska ha haft månader av diskussioner med TV4 men beslutat sig så sent som i helgen för att inte förnya sina kontrakt. -"De ville göra förändringar - och i deras tycke förbättringar - och jag hade en känsla av att det skulle bli mer grejer som jag inte gillade. Så vi kom överens om att det var dags att sluta på topp" säger Peter Swartling.

Grattis

Grattis Tomas Ledin som fyller 56 år idag! Hurra, hurra!
image174

Angelina & Brad föräldrar...igen

När Brad Pitt och Angelina Jolie gästade filmgalan Spirit Awards i Santa Monica visade Angelina upp sin växande mage och nu går det inte att dölja längre, paret väntar sitt andra biologiska barn. Eller kanske till och med tredje, då ryktena säger att det kan vara tvillingar. Deras barnaskara består utav de adopterade barnen Maddox, 6, Pax 4, Sahara 3 och biologiska dottern Shiloh som fyller 2 år i maj. Enligt uppgifter ska detta blivande barn ha kommit till genom fertilitetsbehandling.
*Ja, det verkar ju som att de är en av få kändisar som faktiskt har tid för sin barn då man alltid ser dem med minst ett barn i famnen. Men frågan är när hur många barn de ska få innan de är nöjda?
image173
Foto: Reuters

Melodifestivalen del 3

Gårdagens melodifestival slutade med att Frida feat Headline och BWO tog sig direkt till final. Till andra chansen gick Caracola och Therese Andersson.
*Att Frida gick vidare var en skräll, själv har jag lite svårt för låtar på skånska =/ Men ingen har nog varit så glad som hon så det var roligt att se =)
image171image172

Grattis

Grattis Peter Settman som fyller 39 år idag! Hurra, hurra!
image170

Grattis

Grattis Henrik Schyffert som fyller 40 år idag! Hurra, hurra!
image169

Jennifer Lopez har blivit mamma

Jennifer Lopez födde inatt tvillingar enligt Aftonbladet. En pojke och en flicka såg dagen ljus i Long Island, New York. Flickan kom till världen först och tio minuter senare var det dags för pojken. -"Jennifer och Marc är lättade, glada och totalt överlyckliga" säger Lopez manager Simon Fields till People. Detta är Jennifers första barn och Marcs tredje och fjärde barn. Paret mår bra och de nyfödda ska vara friska och krya enligt managern.
*Vad skoj för dem och precis som jag trodde blev det en av varje. Nu väntar vi med spänning på namnen på de små =)


Alba väntar tvillingar

Jessica Alba väntar barn och enligt amerikanska tidningar väntar hon inte bara en bebis utan två. En källa berättar att Jessica är glad och förväntansfull och ska ha berättat om tvillingarna för sina vänner. En källa skvallrade till National Enquirer och avslöjade samtidigt datumet för födseln som beräknas vara den 8 juni. Jessica och pojkvännen Cash Warren har inte tagit reda på vilket kön barnen har och kommer inte göra det heller, de vill låta det bli en överraskning.
*Många tvillingfödslar i Hollywood den senaste tiden, skoj =)
image168

Grattis

Grattis Drew Barrymore som fyller 33 år idag. Hurra, hurra!
image167

Grattis

Grattis Jennifer Love Hewitt som fyller 29 år idag. Hurra, hurra!
image166

Jennifer Lopez till sjukhus

Så var det dags. Jennifer Lopez checkade på onsdagen in på sjukhus för att föda sina tvillingar skriver accesshollywood.com. Jennifer och maken Marc Anthony är på väg att bli föräldrar till tvillingar genom kejsarsnitt. Inför födseln har Jennifer förberett sig på sitt eget vis. I hennes rum på sjukhuset ska det finnas storbilds-tv och en lädersoffa. Stjärnan ska också ha klätt sig i designade Cavalli mamma-kläder under graviditeten.
*Vi väntar med spänning på vad det blir för små krabater =)
image165

Jessica stämd

Jessica Simpson stäms av ett hälsoföretag enligt Aftonbladet. Anledningen ska vara att företaget anser att Jessica brutit deras kontrakt. Det är hälsoföretaget Speedfit som drar Simpson inför domstol. Jessica ska ha spelat in en träningsvideo för företagets räkning år 2005, och den ska Jessica ha försökt stoppa i flera år. - "Hon sårar miljoner feta människor i USA genom det här" säger Speedfits VD Alex Astilean till New York Post. Jessica Simpson skrev ett mångmiljonkontrakt med företaget och spelade in en träningsvideo för deras räkning. Efterår uppges sångerskan ha ångrat sig och har motarbetat att videon går till försäljning. Därför stämmer nu Speedfit sångerskan på en okänd summa pengar och menar att sångerskan begått kontraktsbrott.
*Har svårt att se att en träningsvideo som inte kommit ut än sårar miljoner överviktiga människor i USA, snarare borde hans ordval såra mer än någonting annat....
image164

Pink skiljer sig

Sångerskans Pink äktenskap med maken Carey Hart är över. Efter två år som gifta separerar nu paret uppger usmagazine.com. Önskan om ett uppbrott ska ha varit ömsesidigt och paret uppges vara de bästa av vänner. Bröllopet ägde rum i Costa Rica i januari 2006.
*Tråkigt med skilsmässor. Pink har varit ganska osynlig sen hon gifte sig så kanske blir det ändring på det nu, jag hoppas iaf på en ny skiva snart.
image163

Grattis

Grattis Cindy Crawford som fyller 42 år idag. Hurra, hurra!
image162

Nya Beck-filmer på gång

I Aftonbladet kan man läsa att det finns långt gångna planer på att spela in två nya Beck-niofilmer. -"Det här ska bli dyrt och bra" säger producenten Lars Blomgren till Sydsvenskan. Inget produktionsbeslut är fattat men manus ska vara färdigskrivet och Blomgren hoppas på inspelningsstart till hösten. Men för att filmerna ska genomföras krävs att både Peter Haber och Mikael Persbrandt tackar ja till att medverka.
*Jag håller tummarna för att det blir av, är ett stort fan av Beck-filmerna och självklart är Gunvald Larsson en storfavorit =)
image161

Aguilera rik på bebis

Christina Aguilera och nyfödda sonen Max pryder omslaget till tidningen People. För detta fick hon 13 miljoner kronor enligt Aftonbladet. Christina är bara en i raden av alla kändisar som viker ut sig själva och sina barn för pengar. -"Alla är nyfikna på att se barnen. Sådant säljer tidningar" säger Roxanne Motamedi på Getty Images.
*Man trodde ju knappast att dessa kändisar behövde mer pengar men vem vet, barnflickor är kanske dyra nu för tiden.....
image160
Foto: People


Grattis

Grattis Ola Salo som fyller 31 år idag! Hurra, hurra!
image159

Sexigaste modellen

I Aftonbladet kan vi läsa att www.models.com har utsett Heidi Klum till världens sexigaste fotomodell. - Hon är en naturkraft, lyder motiveringen.
*Kan verkligen förstå varför, hon ser väldigt bra ut =)

Grattis

Grattis Efva Attling som fyller 56 år idag. Hurra, hurra!
image158

Melodifestivalen deltävling 2

Gårdagens deltävling i Melodifestivalen slutade med att Sanna Nielsen och Bröderna Rongedal gick direkt till final. Till andra chansen gick Johnson & Häggkvist och Ola.
*Sanna Nielsens låt var riktigt stark och man blev väldigt glad av Rongedals låt, allihopa kan verkligen sjunga. Skön knäpp på näsan åt självsäkra Carola även om jag tror deras låt får det lätt i andra chansen. Olas låt gillade jag starkt.
image156image157

Grattis

Grattis Shirley Clamp som fyller 35 år idag! Hurra, hurra!
image155

Oasis-Liam gift

På alla hjärtans dag passade Oasis-stjärnan Liam Gallagher,35 och sångerskan Nicole Appleton, 32 på att gifta sig. Paret som har sjuårige sonen Gene tillsammans sa Ja till varandra i hemlighet i London. Bröllopsfesten hölls sedan på Landmark Hotel skriver Daily Express.
*Grattis och roligt att detta par fortfarande håller tillsammans =)
image154

Grattis

Grattis Robbie Williams som fyller 34 år idag. Hurra, hurra!
image153

Sara Löfgren mamma

I lördags födde sångerskan Sara Löfgren sitt andra barn, en son som ska få namnet Hiro. -"Det har gått jättebra och hela familjen mår bra" säger man på Saras skivbolag. Sara löfgren, 30, är käns för sin medverkan i Fame Factory och melodifestivalen. Sara har en dotter sedan tidigare.
*Grattis till pojken och hoppas att vi får höra nya låtar från dig snart =)
image152

Grattis

Grattis Jennifer Aniston som fyller 39 år idag. Hurra, hurra!
image151

Deltävling 1

Gårdagen melodifestivalsdelfinal slutade med att Amy Diamond och Christer Sjögren gick direkt till final. Till andra chansen gick E-Type & The Poodles och Suzzie Tapper. Velvet hamnade på den snöpliga femteplatsen.
image149image150

Grattis

Grattis Mena Suvari som fyller 29 år idag, Hurra, hurra!
image148

Beckhams adopterad?

Många kändisar har valt att adoptera barn och nu senast i raden som vill adoptera är David och Victoria Beckham enligt FemaleFirst. De ska enligt uppgifter förbereda sig för att adoptera ett flickebarn trots att de redan har tre söner. David ska ha blivit så rörd av sin senaste resa till krigsdrabbade Sierra Leone att han nu försöker övertala sin fru att de ska öppna sitt hem för ett föräldralöst barn. Enligt källor ska Victoria vara entusiastisk  över en adoption då hennes dröm är att få en liten tjej.
*Självklart kommer de att adoptera en liten flicka som Victoria kan klä upp i tjejkläder så inom ett år tror jag hon och dottern kommer gå på stan i likadana outfits.....
image147

Grattis

Grattis Wille Craaford som fyller 42 år idag! Hurra, hurra!
image146

Melodifestivalen deltävling 1

Första repetionen av melodifestivalens första deltävling i Göteborg har gått av stapeln och Tobbe Ek på Aftonbladet har sagt sitt om de tävlande;

E-Type & The Poodles; Refrängen sitter okej, men det här repet är riktigt lojt. E-Type lallar runt och ser mest förvirrad ut. Sångaren i Poodles verkade ha komplex för sin längd då han hade rejäla klackar på skorna. En hel del pyro på slutet.

Face-84; Höga klackar här också på sångerskan så hon får hjälp av scentekniker att ta sig runt på scenen.

Velvet; Jennie från Bounce har koreograferat detta disconummer. Velvet får en Carolafläkt som ger bra vind i håret.

Brandur; Han är den söta killen med en ballad.

Michael Michailoff; En Andreas Johnson 60-talspop. Trallvänligt.

Amy Diamond; Imponerar grymt på repet, ett superproffs trots sina 15 år.

Suzzie Tapper; Ingen kommer lämnas oberörd. Suzzie har parkinson och kämpat med sjukdomen i flera år.

Christer Sjögren; Samma koreografi som Kikki Danielsson körde i låten Idag och Imorgon 2007.

*Jaduu Tobbe, vi fick veta litegrann om första repetitionen men knappast nånting om låtarna, kläderna, framförandet. Nä mer musik istället för klackar tack. Aftonbladet, kontakta mig om ni behöver en till (eller en ny) melodifestival-journalist =)

Grattis

Grattis Ashton Kutcher som fyller 30 år idag. Hurra, hurra!
image145

Ledger dog av oavsiktlig överdos

Heath Ledger som så tragiskt hittades död för någon vecka sedan dog av en oavsiktlig överdos. Den 28-årige stjärnan hade en dödlig coctail av sömnmedel, ångestdämpande preparat och smärtstillande medel i kroppen. -"Heath Ledger dog av akut förgiftning till följd av överdos av receptbelagda läkemedel" sa en ansvarig rättläkare i New York idag enligt Aftonbladet.
Enligt ett dokument ska man ha kommit fram till att hans död var en olycka som orsakats av receptbelagda mediciner.
*Har väldigt svårt att tro att det var en olycka...en olycka är när man ramlar och slår sig, man "råkar" inte klämma i sig massvis med tabletter av olika sorter....
image144


Lopez väntar tvillingar

Nu är det äntligen bekräftat. Jennifer Lopez och Marc Anthony väntar alltså inte bara ett barn, utan två. Det meddelar sångerskans pappa David Lopez i en tv-intervju enligt FemaleFirst. -"Det är tvillingar. Saken är den att i min familj har också min syster tvillingar" sa David i tv-programmet Escando. Barnen beräknas födas inom de närmsta dagarna.
*Spännande med tvillingar för de två, sen att jag tycker att Marc är en slemmig, läskig typ är en annan sak. Men jag tippar på en av varje =)
image143

Grattis

Grattis Svennis som fyller 60 år idag. Hurra, hurra!

Ethan pappa igen

Skådespelaren Ethan Hawke, 37, ska bli pappa igen. Mamma till barnet är Ethans före detta barnflicka Ryan Shawhuges, 28. Hon jobbade åt Ethan och hans före detta hustru Uma Thurman då de var gift. De har två barn tillsammans så detta blir Ethans tredje barn. -"De är överlyckliga" säger de blivande föräldrarnas kompisar till In Touch.

RSS 2.0