Drömmannen under huvudkudden

Tidningen Amelia har gjort en undersökning om vilken drömman 1300 kvinnor helst vill lägga under huvudkudden i midsommar. Vann gjorde Brad Pitt, 45 med 392 röster. Strax efter kom Johnny Depp, 45, och Patrick Dempsey, 43. På fjärdeplats hamnar svenska unga komikern Björn Gustafsson, 22, med 313 röster. Efter honom kommer artisterna Brolle, 27, och Måns Zelmerlöw, 22. På sjundeplats hamnar politikern Thomas Bodström, 46. Jumboplatsen tog Victorias pojkvän Daniel Westling med 1 % av rösterna.
*Brad Pitt, vilken klassiker =) Men otroligt att Björn Gustafsson letat sig in i alla flickorns hjärtan på så kort tid och han är ju verkligen söt som socker =)

Foto:hi-pi.com

Pamsan & Tommy Lee

I Aftonbladet kan vi läsa att Pamela Anderson och Tommy Lee blivit ihop igen....för typ 801:a gången i historien. Pamela och barnen ska ha flyttat in hos Tommy och ska enligt rykten flyta på bra. -"Det är fantastiskt, det funkar verkligen. Man märker att barnen är lyckliga när vi är tillsammans" säger Tommy till The Rolling Stone. Sedan paret skildes 1998 har Pamela varit gift två gånger, med Kid Rock och Rick Salomon.
*Men herregud, bli tillsammans på riktigt den här gången och lev lyckliga i resten av era liv. Ni är ju som ett magnet-par som dras till varandra hela tiden i alla fall....

Foto: who-sane.com

Spade ska bli pappa

Komikern David Spade, 43 ska enligt Aftonbladet bli pappa. Mamman till barnet är Spades exflickvän Jillian Grace, 22. David och Jillian dejtade under en kort period 2007 och nu ska den före detta playmaten ha meddelat att hon är gravid. Spade säger till In Touch att han ska ta sitt ansvar om det visar sig att barnet är hans.
*Hmm...får se ifall barnet verkligen är hans. Dejtade under 2007...hm..så hon skulle ha kommit på nu, minst 6 månader senare, att hon vips är gravid? Eller har de träffats efteråt? Åldersskillnaden på 21 år är ju häpnandsväckande också....Jag tror i alla fall inte på den här graviditeten!

Foto: adfreak.com

Tori Spelling mamma igen

Tori Spelling, 35, och Dean McDermott, 41, har fått sitt andra barn kan vi läsa i Aftonbladet. I måndags föddes deras dotter på ett sjukhus i Los Angeles. Flickan förlöstes med kejsarsnitt och alla ska enligt uppgift må bra. Den lilla flickan ska få namnet Stella Doreen McDermott. Paret har sedan tidigare sonen Liam Aaron, 1 år, tillsammans. Dean har också sonen Jack, 9, från ett tidigare förhållande.
*Grattis till den lilla flickan, kändes rätt väntat att fröken Spelling ville ha en liten flicka! Superfint namn har hon fått i alla fall =)

Foto: New York Entertainment

Ulrika Jonsson mamma....igen

TV-hallåan Ulrika Jonsson födde i lördags sitt fjärde barn, en son på ca 4 kg. Sonen är hennes fjärde barn och alla barnen har olika fäder. Ulrika gifte sig för tredje gången i mars i år med Brian Monet. -"Jag tänker inte på att jag kommer ha fyra barn med fyra fäder" ska Ulrika ha sagt i en tidigare intervju enligt Aftonbladet.
*Herregud, ge dig kvinna. Man måste inte ha kärleksbarn med varenda snubbe man möter i sitt liv. Nu får det vara nog.....

Foto: orange.co.uk

Perelli singel

I Expressen kan vi läsa att Charlotte & Nicola Perelli går skilda vägar. Charlotte och Nicola gifte sig 2003. Tillsammans har de barnen Angelo, 4 och Alessio, 2. Nu ska paret alltså separera enligt sångerskans manager Staffan Jordansson. -"De ska leva åtskilda ett tag, testa och se om det blir bra" säger Staffan. Beslutet ska vara helt färskt så paret bor fortfarande ihop men ska nu alltså bo åtskilda så fort boendefrågan har löst sig. Staffan hävdar att paret fortfarande är goda vänner men att de ska ha växt ifrån varandra.
*Oj vilken chock...NOT. Detta är väl det typiska som händer när någon 1. förändrar sin kropp så totalt och 2. ger sig ut i vida världen för att prova på lyckan på arbetsmarknaden. Jag tycker otroligt synd om barnen dock....

Foto: stureplan.se

Alba har blivit mamma

Skådespelerskan Jessica Alba ska enligt Aftonbladet ha blivit mamma i helgen. Jessica och maken sedan en månad tillbaka, Cash Warren, har fått en liten dotter. Nyheten om graviditeten släppte Jessica, 27, i december samtidigt som hon även berättade att hon och Cash förlovat sig. Paret träffades för fyra år sedan under inspelningen av filmen Fantastic Four där Jessica var skådespelerska och Cash regiassistent.
*Grattis till barnet, kände på mig att det skulle bli en flicka...och hon lär bli gudomligt söt =)

Foto: People.com

Vin Diesel har blivit pappa

Skådespelaren Vin Diesel har blivit pappa. Hans flickvän Paloma Jimenez födde en liten dotter nyligen berättar Vins representant för Daily Star.
*Grattis till lilltjejen...som med största säkerhet kommer att "slippa" pojkvänner i sin närhet med en pappa som Vin Diesel =/

Foto: divasthesite.com

Alcazar - Andreas singel

Sångaren Andreas Lundstedt är singel. I december avslöjade Andreas att han var HIV-positiv, detta medföljde att han ej får flyga till USA och Alcazars utlandssatning i USA får läggas på is. Nästa bakslag blir uppbrottet med pojkvännen Mattias Löfstrand, 29. Andreas, 35, och Mattias förlovade sig under en semesterresa i fjol.
*Trist med uppbrott. Kan inte undra hur det går för Andreas att hitta en ny kärlek då hans största hemlighet är offentlig.....

Foto: stureplan.se


Victoria Svensson mamma

Fotbollsstjärnan Victoria Svensson har blivit mamma till en liten flicka för en vecka sedan. Hon och sambon sedan tio år gifte sig i våras och nu kom alltså deras första barn till världen. Samtidigt laddar hon som bäst inför sommar-OS i augusti och hoppas på att få ställa in ett OS-guld i prisskåpet.
*Grattis till flickan, och förtydligande...det är inte Victoria som fött barnet utan hennes flickvän,,,,,,,,

foto: från DN

Arkiv X - stjärna gravid

Arkiv X - skådespelerskan Gillian Anderson är med barn. Gillian, 39, väntar sitt andra barn med pojkvännen Mark Griffiths. De har sedan tidigare sonen Oscar, 20 månader. Dock är detta Gillians tredje barn då hon har dottern Piper, 13, sedan ett tidigare förhållande kan vi läsa i Aftonbladet.
*Grattis och skoj till bebisen, länge sedan man såg henne dock, kan tänka mig att hon hamnade i Arkiv X - facket och stannade där =/

Foto: JMBell.org

Grattis

Grattis Johan Rheborg som fyller 45 år idag! Hurra, hurra!

"George O´Malley" blir sambo

Grey´s Anatomy - stjärnan TR Knight ,35, har blivit sambo...med sin 19-årige pojkvän Mark Cornelson. -"Mark flyttade precis hit från San Fransisco" säger TR till tidningen US.
*Spännande, spännande! Han är en av mina favoritkaraktärer i Grey´s så jag hejar på honom =)

Foto: från MSNBC


Sienna dumpar Rhys

Enligt Aftonbladet ska skådespelerskan Sienna Miller ha dumpat pojkvännen Rhys Ifans i helgen. Orsaken ska ha varit svartsjuka. Källor säger till The Sun; "-Det har varit besvärligt mellan henne och Ifans ända sedan hon kom på honom när han kollade hennes textmeddelanden.
*Ja det väldigt omaka paret Miller/Ifans ska alltså ha brutit upp, vi får se om det är sant för i så fall lär Sienna vara ute på dejtingmarknaden väldigt snart....

Foto: från eonline.com

Diaz dejtar på nytt

Cameron Diaz dejtar modellen Paul Sculfor. Paret ska ha ätit middag tillsammans på en restaurang i Santa Monica i söndagskväll. Det har gått 18 månader sedan uppbrottet med Justin Timberlake och enligt Aftonbladet trivs Cameron med att vara ute på dejtingmarknaden.
*Spännande, får se om det bara är rykten eller om det finns någon sanning i detta....tiden får utvisa! Roligt är att det är Jennifer Anistons gamla dejt....

Foto: Från The Sun

Grattis

Grattis till Izabella Scorupco som fyller 38 år idag! Hurra, hurra!

"Frasier" till sjukhus

Frasier-stjärnan Kelsey Grammer har drabbats av en hjärtattack och har förts till sjukhus med helikoter. Kelsey, 53, drabbades av hjärtattacken under en simtur i närheten av sitt hem på Hawaii. Enligt en källa till Star Magazine kommer Kelsey att observeras under en längre tid då läkarna ser allvarligt på detta.
*Usch och fy, hjärtattacker är inte att leka med. Nu får du ta det lugnt ett tag framöver Kelsey....

Foto: från amazon.com

Grattis

Grattis Mi Ridell som fyller 40 år idag! Hurra, hurra!

MTV Movie Awards

I söndags avgjorde MTV Movie Award 2008 och detta är vinnarna:

Bästa film: Transformers
Bästa kvinnliga huvudroll: Ellen Page, Juno
Bästa manliga huvudroll: Will Smith, I Am Legend
Bästa komiska rollprestation: Johnny Depp, Pirates of the Caribbean: At World´s end
Årets genombrott: Zac Efron, Hairspray

*Alltid roligt med utmärkelser och galor, har inte sett Transformers men har svårt att tro att den kommer klassas som min bästa film 2008 =/ Will Smith håller jag däremot helt klart med om men Hairspray borde knappast få vara med och slåss om några utmärkelser överhuvudtaget, dåååålig enligt mig!


YSL avliden

Modeskaparen Yves Saint Laurent dog igår, 71 år gammal. Yves har varit sjuk en längre tid och somnade igår kväll in i sitt hem i Paris kan vi läsa i Aftonbladet.
*Usch och fy, döden är alltid hemsk.....

Foto: Från Style Crunch

Grattis

Grattis Darin som fyller 21 år idag! Hurra, hurra!

RSS 2.0