Gisele

Modellen Gisele Bündchen är gravid. I februari gifte sig modellen med den amerikanske fotbollsstjärnan Tom Brady. Tom har en son sedan ett tidigare förhållande.
*Grattis till bebisen =)

Foto: wikimedia.org

Linda Rosing

Linda Rosing ska bli mamma, för tredje gången. Denna gång med nya kärleken Peter Thelenius, sångare i Basic Element. Barnet beräknas födas i slutet av 2009. Linda skriver på sin blogg: -"Vi är överlyckliga och väldigt förväntansfulla. Både jag och Peter har under ett längre tag önskat oss fler barn, och att vi skulle skaffa oss ett kärleksbarn tillsammans kändes helt självklart". Linda har barnen Melissa, 15 och Kevin, 10, sedan två tidigare förhållanden.
*Självklart, ALLA vill ha ett kärleksbarn med sin nya kärlek. Patetiskt! "Både Peter och jag har under ett längre tag..." Ursäkta, ett längre tag?! Hur länge sedan var det hon hånglade järnet med lillkillen Hugo i Den rätta för Rosing? Som sagt, patetiskt!

Foto: stureplan.se


Leila Lindholm

TV-kocken Leila Lindholm, 33, har blivit mamma för första gången. I förra veckan födde Leila en son. Pojken vägde 3600 gram och var 53 cm lång.
*Grattis till sonen =)

Foto: tvplaneten.se

Tobey Maguire

Skådespelaren Tobey Maguire, 33 har blivit tvåbarnspappa. I förra veckan födde hustrun Jennifer Meyer, 31, en son. Paret har sedan tidigare dottern Ruby, 2. Tobey och Jennifer träffades 2003 och gifte sig 2007.
*Grattis =)

Foto: about.com


Peter Stormare pappa

Skådespelaren Peter Stormare, 55, väntar barn med japanska frugan Toshimi Stormare. Det blir paret första gemensamma barn, Peter har sedan tidigare en 20-årig dotter. Födseln är beräknad till midsommar.
*Grattis till bebisen!

Foto: aftonbladet.se

Hannah Graaf mamma för tredje gången

Tredje gången gillt för Hannah Graaf, 30. Hannah och maken Peter Karyd fick i slutet på förra veckan en liten dotter som fått namnet Liv. Hannah har sedan tidigare sönerna William och Mio sedan tidigare förhållanden.
*Grattis till den lilla flickan =)

Foto: sthlmsfinest.com

RSS 2.0