Gwen Stefani tvåbarnsmamma

Gwen Stefani födde igår en till son, hon och maken Gavin Rossdale har sedan tidigare sonen Kingston,2, tillsammans. Det nyfödda barnet ska heta Zuma Nesta Rock Rossdale. Allt ska enligt US Magazine ha gått bra och familjen är lyckliga över nytillskottet.
*Grattis till barnet! Kan tänka mig att det blir en till liten bebis om ett tag då jag tror Gwen gärna vill ha en liten dotter =)

Foto: foxnews.com

Ryder & Green

Nyaste skvallret från Hollywood: Skådespelarna Winona Ryder och Tom Green är ett par!
*Hm..ett lite udda par känns det som MEN kärlek är alltid kärlek =)

Foto: astrology.com & eonline.com

Stefans son dog

Komikern Stefan Gerhardsson i "Stefan & Krister" har förlorat sin 14-årige son. Det var för en vecka sedan som Stefans son Mikael klättrade upp på ett stillastående godståg i Falkenberg där han träffades av kontaktledningar på tågets tak. 16 000 volt for genom hans kropp och han dog omedelbart. Två vänner till Mikael var med på platsen och chockades svårt. Stefan tillbringade själv 5 timmar med pojkarna igår och säger i Aftonbladet: "vi har suttit här och tittat på bilder och gråtit och skrattat och pratat. Det tror jag är väldigt bra för sorgearbetet. Det får ta den tid det tar. Man ska inte stressa på något. Det kommer att göra ont stundanvis, och det kommer gå bra stundanvis. Men det kommer aldrig bli detsamma". Stefan skulle, med kollegan Krister, ha en buskis-premiär i Göteborg i början av september men nu skjuts detta upp till oktober så att familjen får tid att sörja. "Man lär sig prioritera. Det som betyder något är ens vänner och ens familj. Resten är bara skit" fortsätter Stefan. Mikael 14 år lämnar närmast efter sig mamma, pappa och två storebröder.
*Jag beklagar sorgen! Det är hemskt det som hänt och det är bara att hoppas att denna historia får ungdomar att sluta klättra på tåg. Frågan är hur Stefan någonsin ska kunna skämta igen =/

Foto: Aftonbladet


Damon pappa igen

Matt Damon och hans fru Lucinda har blivit föräldrar igen. Inatt föddes deras dotter Gia Zavala och allt ska ha gått bra. Matt och Lucinda har dottern Isabella,2 tillsammans och Lucinda har även dottern Alexis, 10, sedan ett tidigare förhållande. Paret träffades 2003 och har varit gifta sedan 2006.
*Grattis till den lilla flickan =)

Kallur separerar

Jenny Kallur, 27, och före detta tennisstjärnan Joakim "Pim-Pim" Johansson, 26, går skilda vägar. "Pim-Pim" tvingades i vintras att avsluta sin tenniskarriär på grund av en skada och efter att ha tidigare bott i Monaco flyttade han då in till flickvänenn Jenny i Falun. Nu väljer paret att bryta upp efter tre år tillsammans, de säljer nu sitt nybyggda hus och "Pim-Pim" flyttar hem till Södertälje.
*Trist med uppbrott =(

Foto: svd.se

Duff förlovad?

I Aftonbladet kan vi läsa att sångfågeln och skådespelerskan Hilary Duff, 20, har en ny fin guldring på sitt vänstra ringfinger. Pojkvännen är NHL-stjärnan Mike Comrie, 27. De unga paret har dejtat i ett år och nu verkar det som att de har tagit sitt förhållande ett steg längre...
*Grattis till förlovningen! Alltid lika roligt med kärlek =)

Foto: mtv.es

Phil Collins skiljer sig...igen

Sångaren Phil Collins,57, skiljer sig för tredje gången och det ser ut att bli en rekorddyr skilsmässa. Enligt Aftonbladet tvingas Phil att betala 293 miljoner kronor till sin före detta fru, Orianne Cevey, 35. Phil och Orianne var gifta i 6 år och har två barn tillsammans.
*Trist med skilsmässor även om åldersskillnaden dem två emellan inte gjorde att jag tvivlade på att det skulle bli skilsmässa till slut. De gifte sig när Orianne var 29 år och Phil 51 år, som jag sagt förut...för stor åldersskillnad funkar INTE och detta är en bekräftelse om något!

Foto: dailymail


Petter pappa igen

Artisten Petter ska bli pappa igen. I november väntar han och flickvännen Michaela ett barn till. De har sedan tidigare sonen Lexus tillsammans och Petter har sedan ett tidigare förhållande sonen Alfons. I höst släpper Petter en samlingsskiva så det lär bli en hektiskt höst men han säger att vintern och våren kommer ägnas helt åt sin familj.
*Grattis till lilla barnet, får hoppas på en liten dotter den här gången. Vad blir det då, en liten Mercedes kanske? ;)

Foto: tre.se

Presley väntar tvillingar

Lisa Marie Presley, 40, dotter till Elvis Presley, väntar tvillingar skriver Aftonbladet. Nedkomsten beräknas till i höst. Pappan är rockmusikern Michael Lockwood, 47.
*Ja, vad var det jag sa, tvillingboom i Hollywood. En slump eller fertilitetsbehandlingar?

Foto: viewimages.com

Gossip Girl

På Teen Choice Awards tog tv-serien Gossip Girl storslam, totalt belönades serien med 6 priser. Blake Lively som spelar Serena i serien vann pris för bästa skådespelerska (i en dramaserie) och för bästa nykomling.
*Kul, är en rolig serie tycker jag =)

Foto: photobucket.com

Wolffs toyboy

Rikard Wolff är 50 år och maken André Christenson är 21 år, åldersskillnaden är alltså 29 år. Rikard säger till Expressen: -"Jag tänker aldrig på åldersskillnaden, jag är bara lycklig. I alla relationer är det två planeter som ska mötas, något som är olika finns det ju alltid. För oss är det åldern". Men Rikard ska vara nöjd med ålderskillnaden då han säger att han hela tiden lär sig nya saker av sin unga pojkvän.
*Hm..ja jag har tagit upp det förut, en för stor åldersskillnad kommer att sluta med separationer för det funkar inte i längden. Jag tycker synd om den här unga killen som lever tillsammans med en 50-åring, sådan brist på homosexuella finns det väl ändå inte?

Foto: Expressen

Schlager-Marie mamma

Schlagersångerskan Marie Lindberg, 33, har blivit mamma. Natten till tisdagen fick hon en dotter tillsammans med maken Jan Lindberg. Mormor Elisabeth säger till Aftonbladet att Marie gick åtta dagar över tiden. Flickan ska ha vägt 3300 gram och allt ska ha gått jättebra enligt mormor. Marie slog igenom i Melodifestivalen 2007 med låten Trying to recall.
*Grattis till den lilla flickan =)

Foto: freewebs.com

Freeman i bilkrasch

Bilolyckan inträffade i helgen på en ödslig landsväg inte långt från sitt hem i Charleston, Mississippi kan vi läsa i Aftonbladet. Med sig i bilen hade Morgan Freeman en kvinnlig bekant och det var hennes bil, en Nissan Maxima som Morgan körde när han kraschade. Bilen ska ha kört av kanten på vägen och voltat flera gånger. För att få loss Freeman, 71, var man tvungen att skära upp fordonet och därefter flögs stjärnan med helikopter till sjukhus. Skådespelerskans talesperson berättar: "-Morgan har drabbats av en bruten arm, en bruten armbåge och lindriga axelskador. Men han var på bra humör när jag pratade med honom för en stund sedan. Han ska opereras för att korrigera skadorna. Han säger att han kommer att bli bra och ser fram emot att bli fullt frisk". Morgan Freeman är just nu aktuell med filmen The Dark Knight, filmen där numera avlidne Heath Ledger också medverkar.
*Usch jobbigt med olyckor men som tur är verkar det ju ha gått bra trots omständigheterna, gillar verkligen honom som skådespelare så förhoppningsvis kan han komma tillbaka till vita duken snart =)

Foto: eonline.com


Appelgate avslöjar...

Våra värsta år - stjärnan Christina Appelgate, 36, har drabbats av bröstcancer. Representanter till Appelgate säger: - "Christina Appelgate är diagnostiserad med en tidig form av bröstcancer. Tack vare att en doktor på ett tidigt stadium ordinerade mammografi så ska cancern inte vara livshotande. Hon följer den behandling som hennes läkare rekommenderar och kommer bli helt återställd". För Christina är detta hennes andra hårda slag på kort tid, hennes tidigare pojkvän, Lee Grivas dog av en drogöverdos den 1 juli i år. Hon och pojkvännen ska ha haft en on-off förhållande under några års tid. Pojkvännen var en känd fotograf med drogproblem sedan ungdomen.
*Usch vad hemskt, jag hoppas verkligen att läkarna har rätt som säger att allt kommer att lösa sig!

Emma & Zäta förlovade

Tv-stjärnan Emma Andersson, 31, och hockeyproffset Henrik "Zäta" Zetterberg, 27, har förlovat sig. -"Det stämmer att vi är förlovade. Jag friade och vi är glada och lyckliga för det här" säger Henrik. Däremot tänker han inte berätta hur nära inpå ett stundande bröllop ligger i tiden eller andra detaljer om förlovningen. Paret bor tillsammans i Detroit, USA. Semestern har paret tillbringat i Emmas sommarhus i Skåne och i Henriks hus på Alnö utanför Sundsvall.
*Grattis till förlovningen! Snyft, vi vill ha detaljer...detaljer i massor! Nu ser vi fram emot ett stort och påkostat bröllop, jag tippar på efter Stanley Cup-slutspelet nästa vår!

Foto: gotland.net

RSS 2.0