Ryan Phillippe förlovad på nytt

Ryan Phillippe, 33, har förlovat sig med skådespelerskan Abbie Cornish, 25 enligt Aftonbladet. De spelade bland annat in filmen Stop Loss tillsammans och träffades redan när Ryan var gift med Reese Witherspoon. Men en källa till National Enquirer säger att all hemlighetsmakeri ställer till problem för paret, Abbie ska vara less på att hela tiden vara tvungen att hålla förhållandet hemligt. Abbie och Ryan bor tillsammans i Ryans nyköpta villa i Hollywood Hills som gick loss på 42 miljoner kronor.
*Var glad för hemlighetsmakeriet, måste vara urskönt att vara en anonym skådespelerska istället för att ha paparazzis hängandes efter sig hela tiden....

Foto:eonline.com

Nya Wallander-filmer

Enligt Aftonbladet ska det komma 13 nya Wallanderfilmer, fortfarande med Krister Henriksson i huvudrollen som Kurt Wallander. Den som däremot fattas är Johanna Sällström som spelade Kurts dotter i filmerna. I februari 2007 hittades den 32-åriga skådespelerskan död i sin lägenhet i Malmö. Hon hade tagit livet av sig. Krister säger: "Hennes bortgång var så tragisk. Men när jag tänker på henne, minns jag mest sådant som gör mig glad. Vi kom väldigt nära varandra. Nästan som far och dotter. Vårat privata förhållande var mycket bättre än Kurt och Linda Wallanders i filmerna". Nu väntar ett och ett halvt år i Ystad för att kunna spela in filmerna. Linda Wallander är såklart utskriven ut filmerna men andra har kommit till. Lena Endre kommer att spela åklagare och Kurt Wallander har skaffat hus och hunden Jussi.
*Ja verkligen tragiskt med Johannas bortgång! Men jag gillade Wallander-filmerna och även om det kommer kännas konstigt utan Linda Wallander så hoppas jag att dessa blir lika bra!

Foto:salongk.se

Tommy Nilssons nya kärlek

I maj förra året skilde sig Tommy Nilsson och Malin Berghagen efter att ha varit tillsammans i 15 år och fått två barn tillsammans skriver Aftonbladet. Nu är det 18 år yngre musikalartisten Linda Olsson som är nya kärleken och Tommy, 48, säger: "Jag har träffat henne i jobbet och vi har setts ett tag nu". Linda som kommer från Norrköping har bland annat medverkat i teatern Rivierans Guldgossar. I en intervju med en Norrköpingstidning förra månaden avslöjade Linda vad hon drömmer om allra mest ju nu: "Barn! Det kan jag verkligen längta efter, de är så goa".
*Ja där ser man..ska du hinna bli pappa vid 50 års ålder Tommy? Tragiskt!

Foto:salongk.se

Tvillingboom

Skådespelerskan Rebecca Romijn från bland annat "Ugly Betty" väntar tvillingar tillsammans med skådespelande maken Jerry O´Connell enligt Aftonbladet. Rebecca, 35, och Jerry, 34 träffades 2004 och gifte sig förra sommaren i Los Angeles. Nu bekräftar deras talesperson att paret väntar barn, tvillingar. Barnen väntas till vintern och blir parets första barn.
*Grattis till bebisarna och värst vilken babyboom det är i Hollywood just nu, och särskilt tvillingar. Fertilitetshjälp för många kanske?

Foto: Instyle

Britney och barnen

Nu är vårdnandstvisten mellan Britney Spears och Kevin Federline över. Pappa Kevin får ensam vårdnaden om sönerna Preston, 2 och Jayden, 1. Britney får däremot rätten att träffa barnen två dagar i veckan inklusive en övernattning. -"Hon mår jättebra. Att få mer tid till barnen har varit hennes starkaste motivation för att komma in på rätt spår igen" säger advokaten Laura Wasser. Federline får 120 000 kr i månaden i underhåll av Britney.
*Herregud, man blir ju mörkrädd. Mår bra? Hur kan man må bra när man inte får träffa sina barn mer än 2 dagar i veckan och dessutom betala för det? Kanske är detta det bästa för barnen men jag tror knappast att det är det bästa för fröken Spears....

Foto: clubmom.com

Ethan Hawke pappa

Skådespelaren Ethan Hawke har blivit pappa för tredje gången. Han har sedan tidigare två barn med Uma Thurman, Maya Ray, 10 och Levon Ryan, 6. Denna gång blev det en dotter, Clementine Jane, tillsammans med tidigare barnflickan, Ryan Shawhughes som numera är fru Hawkes.
*Grattis till den lilla flickan! Barnflickor verkar vara populära i Hollywood ;)

Foto: canada.com

Maggio

Sångerskan Veronica Maggio och Oskar "Kihlen" Lindros från Snook är ett par. I P3 berättar Veronica att de träffades på jobbet när de två och Petter spelade in en remix av "inga problem".
*Alltid skoj med kärlek =)

Foto: kvp.se och snook.se

JD lämnar Scrubs

Zack "J.D" Braff lämnar tv-serien Scrubs enligt Variety.com skriver Aftonbladet. Den åttonde säsongen uppges bli den sista för J.D. Zack kan tänka sig fortsätta gästspela i serien men vill istället satsa mer på filmer och att regissera. Stjärnans avhopp kommer inte påverka seriens överlevnad enligt Bill Lawrence, seriens grundare.
*Tråkigt, Scrubs som är en sån rolig serie och J.D är ju hela serien...samtidigt kan man förstå att han vill vidare och satsa på någonting annat. Men vi kommer sakna dig J.D!

Foto: People

Shirley har blivit mamma

Shirley Clamp och sambon Daniel Ottosson har blivit föräldrar. Igår föddes deras lilla dotter. Den lilla flickan är 53 cm lång och väger 4100 gram. "Vi har fått en bedårande dotter och är överlyckliga" säger Shirley enligt Aftonbladet.
*Grattis till den lilla flickan =)

Foto: Aftonbladet

Bengtzings pojkvän

Linda Bengtzing, 34, uppträdde igår på Kronprinsessan Victorias 31 års dag på Öland, med sig hade hon nya pojkvännen Peter Ståhlgren, 34. Peter är gitarrist och kommer från Värmland men bor numera i Stockholm. Han har tidigare jobbat med bland annat Brolle och Darin. Till Expressen säger Linda: "Jag kan bara säga en sak och det är att det känns helt fantastiskt".

Foto: Expressen

Filip Hammar gift

I lördags gifte sig Filip Hammar, 33, med sin Jennie Carlzon, 23, i Frankrike. Med på bröllopet var bland annat den eviga följeslagaren Fredrik Wikingsson och syrran Linda Hammar. -"Vi hade ett alltjämt litet men ändå riktigt bröllop här nere. Det var naturligtvis strålande, familjerna samlade, inget dunder och brak men det var underbart" säger Filip från Frankrike till Aftonbladet.
*Grattis till bröllopet

foto: expressen.se

Brangelinas tvillingar

I lördags kväll förlöstes Angelina Jolie och Brad Pitts tvillingar med kejsarsnitt! Det blev en pojke och en flicka som ska heta Knox Leon och Vivienne Marcheline enligt Aftonbladet.
*Grattis till barnen! Det är ganska bra gjort att ha gått från singlar till 8 personers familj på...hmm....tre år =/ Nu räcker det va?

Foto: usatoday.com


Ben & Jennifer väntar barn igen

Enligt rapporter från Hollywood väntar Ben Affleck och Jennifer Garner sitt andra barn. Paret fick dottern Violet i december 2005 och nu ska alltså ett syskon vara på väg. En källa sa till tidningen National Enquirer -"Jen sa strax innan 4 juli att hon är i tredje månaden. Hon och Ben är i extas över den kommande bebisen".
*Skoj, de passar så bra ihop tycker jag!

Foto:People.com


McConaughey pappa

I Aftonbladet kan vi läsa att Matthew McConaughey har blivit pappa. Under måndagskvällen födde flickvännen Camila Alves parets första barn, en son. Matthew, 38, och Camila, 24, och sonen ska enligt en talesperson må bra. Vad pojken ska heta är ej bestämt.
*Grattis till lilla sonen =)

Kidman mamma

I måndags födde Nicole Kidman en dotter kan vi läsa i Aftonbladet. -"Maken Keith vad vid Nicoles sida och mor och dotter mår bra" säger en talesperson till People Magazine. Barnet som ska heta Sunday Rose Kidman Urban vägde 2900 gram. Nicole Kidman, 41 och maken Keith Urban, 41 har varit gifta i 18 månader. Nicole har sedan tidigare de adopterade barnen Isabella och Connor tillsammans med Tom Cruise.
*Grattis till flickan! Tycker bara att det är konstigt att man aldrig sett Nicole med adoptivbarnen sedan hon blev gravid...betyder de barnen mindre för dig nu, Nicole?

Foto: dyli.org

RSS 2.0