Grattis

Grattis Vince Vaughn som fyller 38 år idag. Hurra, hurra!
image222

Williams singel

Skådespelaren Robin Williams skiljer sig efter 19 år tillsammans med sin andra hustru Marsha Garces Williams enligt Aftonbladet. För två år sedan lade Robin, 56 in sig på avvänjning för att rädda sitt äktenskap, det ska inte ha hjälpt för i fredags ansökte hustrun om skilsmässa i San Fransisco. Paret har två barn tillsammans och träffades då Marsha jobbade som Robins och hans exhustru Valeri´s barnflicka.
*Verkar vara en vana att skådisar får ihop det med barnflickor....alltid tråkigt med skilsmässor och vi får hoppas att Robin Williams tar tag i sitt liv nu...
image221

Grattis

Grattis Mariah Carey som fyller 38 år idag! Hurra, hurra!
image218

Glans pappa

Komikern Johan Glans, 33 har blivit pappa till en lite dotter. Han och flickvännen Sara Young, 32 har varit ett par i tre år. Flickan som ska heta Minni föddes den 2 januari och vägde 3500 gram och var 51 cm lång.
*Grattis till den lilla flickan =) Men snälla....ge upp den där hemska karaktären som bara vill ta självmord hela tiden i Hjälp!
image217

Sterilisering för Grey´s-stjärnan

I Aftonbladet kan vi läsa om den 37-åriga skådespelaren och före detta modellen Justin Chambers, mer känd som Alex i Grey´s Anatomy, har låtit sterilisera sig. Justin har redan fem barn med sin hustru sedan 15 år, Keesha.
*37 år....shit, han ser inte en dag äldre ut än 30 år. Tur att han fört de bra generna vidare till sina fem barn. Och kul med ett förhållande som faktiskt verkar hålla i Hollywood.
image216
Foto: Bild från Watching The View

Grattis

Grattis Keira Knightley som fyller 23 år idag! Hurra, hurra!
image215

Grattis

Grattis Sarah Jessica Parker som fyller 43 år idag! Hurra, hurra!
image214

En av varje för Brangelina

Enligt In Touch Magazine och Aftonbladet väntar Brad Pitt & Angelina Jolie tvillingar och enligt ultraljudet som gjordes i dagarna väntar de en pojke och en flicka. -"Det blir en av varje" säger en av parets kompisar.
image213
Foto: INFphoto.com

Grattis

Grattis Joakim Thåström som fyller 51 år idag. Hurra, hurra!
image212

Halle´s dotter

Halle Barrys dotter ska enligt perezhilton.com heta Nahla Ariela Aubry !
*Fint namn tycker jag, Nahla...samma som i Lejonkungen =) Nu väntar vi med spänning på första bilden =)
image211

Måns Zelmerlöw inte singel längre

Måns Zelmerlöw var inte singel länge, sedan en vecka tillbaka är sångfågeln tillsammans med A-Teens Marie Serneholt. -"Hon är världens underbaraste person" säger Måns till Aftonbladet. De träffades för några veckor sedan genom Måns manager och de blev goda vänner. Men den vänskapen varade inte länge. -"Hon är så vacker att jag har haft svårt att prata med henne. Men jag föll direkt. Hon är så lätt att prata med, är familjekär precis som jag och har samma märkliga humor" säger Måns.
*Ja det trodde jag inte, de passar onekligen bra tillsammans men vad hände med Maries förhållande med Rami? Hmm...att ha varit tillsammans i en vecka och sen gå ut med det...jag är skeptisk....jag ger det max några månader tyvärr =/
image210
Foto:från Aftonbladet


Grattis

Grattis Robert Aschberg som fyller 56 år idag. Hurra, hurra!
image209

Grattis

Grattis Ingemar Stenmark som fyller 52 år idag! Hurra, hurra!
image208

Halle Barry mamma

I Aftonbladet kan vi läsa att Halle Barry, 41, blev mamma till en liten dotter i söndags. -"Både mamma och barn mår bra" säger Halles presstalesperson till People Magazine. Pappa till barnet är modellen Gabriel Aubry, 32. Paret träffades 2005 under en fotografering för Versace.
*Grattis till dottern och jag kan tänka mig att den flickan kommer bli otroligt vacker, väntar med spänning på första bilderna =)
image207
Bild från Peoples.com


Grattis

Grattis Alexander Bard som fyller 47 år idag! Hurra, hurra!
image206

Final i Melodifestivalen

Det blev Charlotte Perelli som vann den svenska Melodifestivalen och får representera Sverige i ESC i Serbien senare i vår.
*Jag har väldigt svårt för Charlotte även om låten är helt ok, själv röstade jag på Sanna Nielsen.
image205

Grattis

Grattis Joakim Berg i Kent som fyller 38 år idag! Hurra, hurra!
image204

Grattis

Grattis Eva Longoria som fyller 33 år idag! Hurra, hurra!
image203

Tonårshäxan har fått en son

Melissa Joan Hart, känd från tv-serien Sabrina - tonårshäxan har fått en son, sitt andra barn. Under onsdagen ska lille Brayon kommit till världen efter en nio timmar lång förlossning. Melissa och maken Mark Wilkerson har sedan tidigare sonen Mason, 2 år. -"Melissa och jag är de stoltaste av föräldrar och det här är det bästa som hänt oss iår" säger pappa Mark.
*Hallåååå, när hände det här? Tvåbarnsmamma? Sabrina? Ehhh...grattis iaf!
image202

Wilson & Aniston ?

I Aftonbladet kan vi läsa om Jennifer Aniston och Owen Wilson som just nu spelar in filmen Marley & Me. Filmen är Owens första sedan självmordsförsöket i augusti förra året. Ryktena i Hollywood säger att Aniston & Owen funnit varandra under inspelningen, i filmen spelar de också man och hustru. -"Men kramandet slutade inte när kamerorna stängdes av. De var mycket flirtiga och hängde över varandra mellan tagningarna", säger en källa till Star Magazine.
*Åhh jag håller tummarna för två av mina favoritskådespelare ska ha funnit varandra. A match made in heaven =)
image201

Grattis

Grattis Sandra Dahlberg som fyller 29 år idag! Hurra, hurra!
image200

Damon pappa igen

Skådespelaren Matt Damon, 37, ska bli pappa igen. Matt och hans fru Luciana, 32 väntar sitt andra gemensamma barn skriver People. -"De kunde inte vara lyckligare. De är så förväntansfulla" säger Damons presstaleskvinna. Luciana har sedan tidigare en dotter på 9 år och Matt och Luciana har dottern Isabella, snart 2 år, tillsammans.
*Grattis till den lilla bebisen =) Jag tror det blir en pojke den här gången ;)
image199

Grattis

Grattis Jonas Karlsson som fyller 37 år idag. Hurra, hurra!
image198

Tolstoy skiljer sig

Odd Mollys grundare Per Holknekt och sångerskan Victoria Tolstoy har gått skilda vägar. De träffades år 2000 då Per var med i Big Brother och Victoria jobbade i bakgrunden med dokusåpan. När Per kom ut ur huset gick de på dejt och några månader senare var de sambos och gifta! För en tid sedan ska förhållandet ha tagit slut -"Ja, så är det. Skilsmässopappren blev klara i förra veckan" säger Per till Expressen.se. Nu ska enligt uppgifter Per bo själv i villan i Enskede med sin dotter Julia, 13.
*Tråkigt med skilsmässor och jag tyckte de verkade vara sånt mysigt par.
image197

Grattis

Grattis Sharon Stone som fyller 50 år idag! Hurra, hurra!
image196

Andra chansen

Efter en spännande omröstning igår blev det klart att Nordman och Sibel tog sig vidare till finalen i Melodifestivalen nästa vecka!
image194image195


Grattis

Grattis Lill-Babs som fyller 70 år idag! Hurra, hurra!
image193

Grattis

Grattis Freddie Prinze Jr, som fyller 32 år idag. Hurra, hurra!
image192

Lena PH singel

I Aftonbladet kan vi läsa att Lena Philipsson och Martin Björk har bestämt sig för att gå skilda vägar. De blev ett par för fyra år sedan men nu är det alltså över. Lena Philipsson, 42, och Martin Björk, 36 ska enligt Lenas presskontakt fortfarande vara goda vänner.
*Trist tycker jag, tycker de passade bra ihop och jag hade hoppats på en liten gemensam bebis för dem men icke...synd!
image191


Grattis

Grattis Jean-Pierre Barda som fyller 43 år idag! Hurra, hurra!
image190

Zlatan pappa igen

Zlatan Ibrahimovic har blivit tvåbarnspappa. Imorse kl 08.30 föddes hans och flickvännen Helena Segers andra son på Univeritetssjukhuset i Lund. Pojken ska få namnet Vincent. -"Förlossningen gick fantastiskt bra" säger överläkare Dag Wide-Swensson. Både mor och son uppges må bra. Paret har sedan tidigare sonen Maximilian, som fyller 2 år i september.
*Grattis till sonen, får se hur många år det dröjer innan syskonen Ibrahimovic kommer glänsa på fotbollsplanen =)
image189

Grattis

Grattis höjdhopparen Linus Thörnblad som fyller 22 år idag. Hurra, hurra!
image188

Bond gifter sig

Bondstjärnan Daniel Craig, 40, går i giftastankar enligt Aftonbladet. Enligt tidningen planerar skådespelaren att gifta sig med sin flickvän Satsuki Mitchell, 29, så fort inspelningen av nya Bond-filmen är klar. Craig och Mitchell blev ett par 2005, under inspelningen av The Jacket.
image187


Grattis

Grattis Sanna Bråding som fyller 28 år idag! Hurra, hurra!
image183

Wistam byter kanal...efter tre veckor

I Aftonbladet kan vi läsa om programledaren Sofia Wistam som i februari gick till TV4 från TV3 för att jobba med Talang 2008. Efter bara tre veckor med programmet bestämmer hon sig för att skriva på för Kanal 5 och för att leda ett nytt underhållningsprogram till hösten. -"Jätteroligt och superspännande. Jag har varit väldigt sugen på att jobba med dem väldigt länge, det känns som en ungdomlig och modig kanal" säger Sofia Wistam. Än så länge är detaljerna kring det kommande programmet fortfarande oklara men enligt Sofia handlar det om familjeunderhållning. -"Det jag kan säga är att det blir något som man inte sett förut. Det blir stor underhållning med massor av roliga gäster" säger hon.
image182

Melodifestivalen deltävling 4

Så var det dags för fjärde och sista deltävlingen i Melodifestivalen i lördags. Direkt till final gick Linda Bengtzing och Charlotte Perelli. Till andra chansen tog sig Nordman och Sibel!
image180image181

Grattis

Grattis Jessica Biel som fyller 26 år idag. Hurra, hurra!
image179

RSS 2.0