Aniston fick missfall

Angelina Jolie har nyligen avslöjat att hon och Brad Pitt hade ett förhållande redan när han var gift med Jennifer Aniston enligt Aftonbladet. Nu kontrar Aniston genom att berätta att hon fick missfall när hon var gift med Brad Pitt. Anistons dåvarande make ska ha tagit missfallet väldigt hårt och ska vara en tragedi som han aldrig pratar om.
*Jag står helt klart på Jennifers sida, tragiskt att hon får reda på att hennes fd make var otrogen och jobbigt också att de aldrig fick sitt barn tillsammans. Hade det inte hänt hade de kanske fortfarande varit tillsammans....

Foto: nscpcdn.com

Sheen pappa till tvillingar

Så var det dags igen, tvillingfödsel i Hollywood! Absolut nyaste trenden som alla hakar på (hur man nu lyckas bestämma det, även om jag har min teori om fertilitetsbehandlingar)! Charlie Sheen ska bli pappa igen, denna gång med nyblivna hustrun Brooke Mueller enligt Aftonbladet. Det har precis fått veta att de väntar tvillingpojkar tillsammans. Charlie har sedan tidigare tre barn med två olika kvinnor.
*Suck, hur orkar de? Nu ska han alltså ha fem barn med tre olika kvinnor, suck igen.

foto: nj.com

Presley mamma

I förra veckan fick Lisa Marie Presley tvillingar. För tredje gången fick Lisa Marie föda barn, denna gång till två döttrar. Pappa till flickorna är musikproducenten Michael Lockwood som Lisa Marie varit gift med i tre år. Flickorna föddes i tisdags med kejsarsnitt och både barn och mamma ska enligt uppgifter må bra. Lisa Marie har sedan tidigare två barn, 15 & 19 år gamla. Lisa Marie har också hunnit med tre tidigare giftemål.
*Grattis till flickorna!

Foto: evilbeetgossip.film.com

Schulmans nya kärlekar

Alex & Katrin Schulmans förhållande är över sedan några månader. För ett år sedan lovade de varandra evig trohet men nu har paret hittat nya kärlekar och gått vidare i sina liv. Katrin, som tagit tillbaka sitt efternamn Zytomierska, är tillsammans med thaiboxaren Rickard Nordstrand. Katrin och Rickard lärde känna varandra under inspelningen av "Du är vad du äter" i våras där Rickard hade som uppgift att få Katrin i form. Alex Schulman har också träffat en ny kärlek, Amanda Widell, 28 - syster till programledaren Hannah Widell. Enligt Aftonbladet har det fd paret Schulman ingen kontakt alls idag.
*Sorgligt att det tog slut och lustigt att de redan gått vidare...Nu kanske Alex kan få sitt barn han tjatat om så länge!

Foto:Stureplan.se

Ingen Luuk i Melodifestivalen

Kristian Luuk hoppar av rollen som Melodifestivalprogramledare! TV-stjärnan har fått ett erbjudande om en helt ny satsning som han inte kunde säga nej till. -"Produktionerna krockade, så jag var tvungen att välja" säger Kristian till Aftonbladet. Den nya satsningen är än så länge hemlig men enligt rykten ska även den handla om musik och kommer sändas direkt under våren.
*Kul för Luuk med nya uppdrag men trist för oss som slaviskt följer Melodifestivalen. Just nu tycker jag rätt efterträdare vore Peter Settman.

Foto:Aftonbladet.se

Halle sexigast

Tidningen Esquire Magazine har utsett världens sexigaste kvinna. Enligt omröstningen vann skådespelerskan Halle Berry, 42. I mars i år blev Halle mamma för första gången. Tillsammans med pojkvännen Gabriel Aubry fick hon dottern Nahla kan vi läsa i Aftonbladet.

Foto:freewebs.com


Jihde pappa igen

För några veckor sedan gifte sig Peter Jihde, 37, med fästmön Karin Widengren, 35. Nu väntar paret barn tillsammans. "Ja, jag kan bekräfta att hon är gravid. Men annars vill Peter Jihde inte prata om sitt privatliv" säger Lili Assefa, pressansvarig för Idol. Peter har sedan tidigare dottern Mollie, 5.
*Grattis till den lilla bebisen =)

Foto: stureplan.se

RSS 2.0