Aniston fick missfall

Angelina Jolie har nyligen avslöjat att hon och Brad Pitt hade ett förhållande redan när han var gift med Jennifer Aniston enligt Aftonbladet. Nu kontrar Aniston genom att berätta att hon fick missfall när hon var gift med Brad Pitt. Anistons dåvarande make ska ha tagit missfallet väldigt hårt och ska vara en tragedi som han aldrig pratar om.
*Jag står helt klart på Jennifers sida, tragiskt att hon får reda på att hennes fd make var otrogen och jobbigt också att de aldrig fick sitt barn tillsammans. Hade det inte hänt hade de kanske fortfarande varit tillsammans....

Foto: nscpcdn.com

Kommentarer
Postat av: zagge

Ja, det är konstigt att det pratas det inte om. Jag läste det på nätet för flera år sedan. Ajs fan vet eller vill inte veta det.

2008-10-30 @ 13:03:20
Postat av: Deal

Pitten är faan ett äckligt litet as!!!! Hans fru får missfall, han går och är otrogen med Jolie, det lilla våpet, och ger upp sitt äktenskap med Aniston och skaffar sedan 2 miljoner barn med Jolie???? Fyfaan Vilken cold-hearted idiot Pitten är... Blir faan arg!



Hon förtjänar all lycka nu... Hon förtjänar mer lycka en Pitten... Hoppas hon får chansen att trycka ner honom!

2008-11-19 @ 16:40:12
URL: http://blogg.aftonbladet.se/27229/
Postat av: C

RE:Deal

Ja, först otrogen och sen skaffar han tonvis med barn med älskarinnan, vilket käftsmäll för Aniston. Som sagt, står på Aniston sida i allt detta!

2008-11-20 @ 08:56:31
URL: http://iamastarstruck.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0