Bebislycka

Alyson Hannigan, 35, känd från How I met your mother, American Pie-filmerna och Buffy - vampyrdödaren, har blivit mamma. På sin egen födelsedag föddes dottern som ska heta Satyana. Pappa är skådespelaren Alexis Denisof, 42. Paret träffades år 2000 och gifte sig 2003 i Palm Springs.
*Grattis, grattis! Gillar verkligen henne i How I met your mother =) Roligt också att barnet föddes på hennes egen födelsedag =)

Foto: buddytv.com

Gynning kär

Häromveckan avslöjade Carolina Gynning att hon skaffat pojkvän. Nu avslöjar Aftonbladet att den nye pojkvännen som fått följa med på en kärlekssemester till Thailand är Mattias Trotzig, 31. Mattias har tidigare varit tillsammans med Prinsessan Madeleine och Nina Philipson.
*Oj från rikemanstösar till fröken Gynning.....hoppet kanske inte är så stort trots allt ;)

Foto: stureplan.se

Eva Röse mamma igen

Skådespelerskan Eva Röse, 35, har fått sitt andra barn tillsammans med sin sambo Jacob Fällender, 34. Paret har sedan tidigare sonen Floyd, 2 år, och nu var det dags för son nummer två.
*Grattis till bebisen =) Hoppas på ett lite finare namn än Floyd på denna bebis =/

Foto: nightlife.se

Luuk & Berg väntar barn

Kristian Luuk avslöjade i programmet Popcircus att han och Carina Berg väntar barn. Kristian, 42, och Carina, 31, blev ett par 2005 när de jobbade tillsammans. I vintras gifte sig paret och nu är det alltså dags för första barnet. Kristian har två barn sedan ett tidigare förhållande.
*Grattis till bebisen! Underbart skoj att detta fantastiska par väntar barn tillsammans =)

Foto: aftonbladet.se

Persbrandt pappa igen

Mikael Persbrandt, 45, ska bli pappa igen. Tillsammans med sambon Sanna Lundell, 30, väntar paret nu sitt andra barn. Parets första barn Igor fyller 3 år i maj. Sanna har sedan tidigare dottern Olga, 8, tillsammans med Wille Craaford.
*Grattis till bebisen! Verkar som om Persbrandt lugnat ner sig lite sedan Igor föddes vilket inte är helt fel då han var rätt vild tidigare.... Nu ser jag fram emot de återstående två Beck-filmerna som ska komma ut 2009-2010.

Foto: resume.se

Letterman

Talkshowvärden David Letterman har gift sig. Den 19 mars 2009 kl 15.00 gifte han sig med Regina Lasko i tingsrätten i Montana avslöjar han i sin egen tv-show. David & Regina har varit ett par sedan 1986 och fick sonen Harry år 2003. David har varit gift en gång tidigare, mellan -69 och -78 med sin ungdomskärlek Michelle Cook.
*Grattis till bröllopet =)

Foto: eonline.com

Flockhart & Ford förlovat sig

Harrison Ford, 66, och Calista Flockhart, 44, har förlovat sig och nu väntar bröllop. Paret har varit tillsammans i sju år och enligt källor ska Ford ha friat till Calista på Alla hjärtans dag när paret var på semester tillsammans med Calistas son Liam. Det blir första bröllopet för Calista och Harrison Fords tredje. Han var tidigare gift med manusförfattarinnan Melissa Mathison i tio år och de fick två barn tillsammans. Dessförinnan var Ford gift med Mary som han också fick två barn tillsammans med. Ford har även tre barnbarn.
*Grattis! Glad att paret bevisar motsatsen att man kan hålla ihop trots en stor åldersskillnad som jag annars är väldigt skeptiskt emot!

Foto: babble.com

Willis nygift

Bruce Willis, 54, har gift sig med sin nya kärlek, Emma Heming, 32. Giftermålet ska ha ägt rum i Willis hem i västindindiska ön Turks & Ciacos. Bland gästerna fanns bland annat exfrun Demi Moore med pojkvännen Ashton Kutcher och även Bruce och Demis barn Rumer, 20, Scout, 17 och Tallullah Belle, 15.
*Grattis till bröllopet även om jag tycker att 22 års åldersskillnad är lite väääl mycket. Antar att det kommer ett litet kärleksbarn till 2010 också!

Foto: aceshowbiz.com

Sörenstam gravid

Annika Sörenstam valde att avsluta golfkarriären för att bilda familj. Bara veckor efter avslutningen på sin golfkarriär är nu stjärnan gravid med sin make Mike McGee. Annika fyller 39 år i höst och detta blir parets första barn.
*Superstort grattis =) Helt otroligt att hon lyckas med allting! Det är ju inte sååå vanligt att man vid den åldern kan välja och vraka när man ska bli gravid men hon lyckas som sagt =)

Foto: 2.bp.blogspot.com

Magnus Carlsson skiljer sig

Efter tre års äktenskap skiljer sig sångaren Magnus Carlsson från sin man Mats Carlsson, tidigare Pelli. Anmälan om upplösande av partnerskap lämnades in till tingsrätten den 10 mars. Magnus och Mats förlovade sig på midsommarafton 2005. De gifte sig 2006 under en privat ceremoni på Hasseludden med Mona Sahlin som vigselförrättare.
*Usch vad tråkigt, det där paret hade verkligen äktenskapstycke tycker jag!

Foto: stureplan.se

Kleerup pappa

Artisten och låtskrivaren Andreas Kleerup, 29, gick igår ut med att han ska bli pappa. Mamma till barnet är hans nya flickvän Sofia Berggren, klubbarrangör och diskjockey. Andreas säger: -"Det är ju bara jag, brorsan och två grabbar i USA som kan föra namnet vidare. Jag har ju en uppgift, jag måste ju fixa en son. Det blev bara så här. Det känns bra i magtrakten".
*Inget grattis här inte. Kleerup ger mig rysningar. För något år sedan visste INGEN vem han var och nu är han känd för att leka med brudar som Rosing, Gynning och fotomodeller hit och dit. Samt för att vara drogliberal. Hoppas han mognar till lite nu annars säger jag bara - stackars barn =(

Foto: svd.se


Ricci förlovad

Skådespelerskan Christina Ricci har förlovat sig med pojkvännen sen sex månader, Owen Benjamin. Paret kommer att gifta sig men datum är inte bestämt hälsar Christinas talesperson. Förra helgen anordnade paret en fest för att fira sin förlovning.
*Grattis till förlovningen! Christina Ricci - den enda skådespelerskan som fortfarande kommer undan med att spela tonåring då hon fortfarande ser ut som ett barn ska nu äntligen ta steget ut i vuxenvärlden!

Foto: zimbio.com

Hjärndöd skådespelerska

Skådespelerskan Natasha Richardson, 45, har råkat ut för en skidolycka i Kanada. Efter ett vådligt fall i samband med en privatlektion i skidåkning klagade Natasha på huvudvärk och åkte till sjukhus. Där blev hon snabbt sämre och snart konstaterade läkarna att hon var hjärndöd. Maken och skådespelaren Liam Neeson befann sig på filminspelning i Toronto men avbröt inspelningarna direkt och åkte till sin fru. igår flögs Natasha med helikopter till New York för att parets två söner och Natashas mamma skulle kunna ta farväl innan de livsuppehållande apparaterna kopplas ur. Neeson och Richardson träffades 1994 och har två söner, 12 & 13 år gamla.
*Usch vad tragiskt! Lider med hela familjen och påminns om hur viktigt det är att leva i nuet då man aldrig vet vad som händer imorgon!

Foto: broadwayworld.com

Tommy Körberg pappa vid 60

I lördags föddes Tommy Körbergs tredje barn, dottern Elvira. Artisten, som fyllt 60 år och hans 22 år yngre fru, Ann-Charlotte, 38, har fått sitt efterlängtade kärleksbarn. Tommy har sedan tidigare sönerna Anton, 31 och Erland, 12.
*Egotrippat så det skriker om det. Att få barn vid 60 års ålder är INTE ok enligt mig. Herregud, måste ALLA skaffa sig ett kärleksbarn?

Foto: kvp.se

Hedman & Dede

Nya kändisparet i Sverige är målvakten Magnus Hedman och sångerskan Denise "Dede" Lopez. Det nya paret ska ha setts tätt omslingrade både utanför Magnus hem i Sigtuna och nu senast i helgen på Melodifestivalens efterfest.
*Andra gången gillt för Dede vad det gäller fotbollsspelare, gick ju inte så bra förra gången med Freddie Ljungberg. Har svårt för både Dede och Magnus så de blir nog ett perfekt par tror jag =)

Foto: resume.se & expressen.se

Tvillingar för Sheen

Charlie Sheen, 43, och frun Brooke Mueller, 31, blev i helgen föräldrar till tvillingsönerna Max & Bob. Tvillingarna är parets första barn tillsammans. Charlie har sedan tidigare döttrarna Lola & Sam med Denise Richards och även en 24-årig dotter sedan ett tidigare förhållande.
*Charlie ligger verkligen i vad det gäller att skaffa kärleksbarn med sina flickvänner! Frågan är om han hinner ta hand om alla?

Foto: theinsider.com

BB-Jessica gravid igen

Big Brother - Jessica är gravid igen enligt Aftonbladet. Efter att ha levt ett galet liv inne i Big Brother försvann hon helt från rampljuset efteråt. Jessica träffade sin Santiago i Spanien och efter en kort tid tillsammans valde de att gifta sig när Jessica var gravid med parets första barn. Nu ska alltså parets vara på väg att få sitt andra barn, enligt källor är Jessica redan i femte månaden och ska få barnet i juni.
*Oj där ser man! Man trodde verkligen att den tjejen skulle vistas runt Stureplan och synas ÖVERALLT efter BB, en ny Linda Rosing men icke. Tillbaka till gamla Jehovas-livet blev det och nu snart tvåbarnsmamma endast 24 år gammal.

Foto: aftonbladet.se

Carola + Kicken = Sant ?

Ryktena har florerat ett bra tag och igår kväll var det dags igen för Carola och Christian "Kicken" Lundqvist att träffas för en trevlig stund i en butik i Stockholm där de skämtadem kramades och pussades enligt vittnen. Efter någon timme gick de tillsammans mot Carolas bil. "Kicken", känd som trummis i The Poodels vill inte kommentera om han och Carola är ett par men säger att de tycker att det är kul att umgås.
*Ett udda par...eller kanske inte. Carola har ju alltid haft en förkärlek för blonda långhåriga män så det kanske inte är sådan skräll trots allt =)

Foto: aftonbladet.se

Geri singel igen

Spice Girls-stjärnan Geri Halliwell, 36, är singel...igen. Geri träffade skeppsredaren Fabrizio Politi, 34, i Florens i december. Vid jultid bad han om hennes hand. Nu har Geri brutit förlovningen efter förklaringen att hon inte är den giftassugna typen. Det enda som just nu gör Geri lycklig är hennes dotter Bluebell skriver Aftonbladet.
*Ja vem hade trott att det skulle hålla när de förlovar sig efter mindre än en månad?!

Foto: theinsider.com

Anders Bagge singel

Musikmogulen Anders Bagge, 41, är singel. Efter 7 år tillsammans går han och sambon Petra Ström, 36, skilda vägar. -"Vi har brutit vår förlovning" hälsar Anders Bagge till Aftonbladet. Paret träffades efter att Anders och Laila Bagge skilde sig och har bott tillsammans ute på Anders 1100 kvm stora villa på Ekerö tillsammans med parets två hundar, Ester & Saga.
*Tråkigt med separationer men jag är inte förvånad. 7-års-krisen är numera väldigt välkänt =/

Foto: sthlmsfinest.com

Jessica Almenäs gravid

Programledaren Jessica Almenäs, 33, är gravid. Tillsammans med norska pojkvännen Tony André Hansen väntar de sitt första barn tillsammans. Jessica har sonen Jack, 4, sedan förhållandet med sportkommentatoren Johan Edlund.
*Min första undran är; hur ska de lösa detta? Pappa Tony bor i Norge, mamma Jessica i Sverige. Sonen Jack bor hos både mamma och pappa Johan i Sverige. Vart ska Jessica med nya barnet bo framöver? Tony lär knappast flytta från sitt stall i Norge och Johan borde knappast vilja att Jessica tar sonen Jack med till Norge. Intressant hur de ska lösa detta!

Foto: aftonbladet.se

Graaf & Hedman-sagan fortsätter

Skilsmässan mellan Magdalena Graaf och Magnus Hedman blev klar i februari i år. Nu har Magdalena beodrat sin advokat att kartlägga exmakens tillgångar. Hon har lämnat in ett yrkande hos tingsrätten att hon vill kartlägga Magnus tillgångar som han har utomlands. Främst vill Magdalena ha ersättning för den tid hon flyttade med Magnus utomlands när han spelat fotboll för utländska ligor. En vän säger i Aftonbladet: -"Hon är inte ute efter hans miljoner, hon vill ha underhåll så det räcker och pensionsförsäkring för alla de år de bodde utomlands. Då hon inte kunnat jobba". Magdalena drabbades av en hjärnblödning i vintras och är sjukskriven sedan dess. Nu finns risk att hon snart måste börja jobba då hon inte har råd att vara sjukskriven.
*Jag gillar Magda bra mycket mer än jag gillar Magnus Hedman men ändå kan jag inte låta bli att tycka att Magdas godtrohet lyser igenom väldigt starkt i denna artikel. Att följa med sin man utomlands, säga upp sig från sitt jobb och karriär för att leva som lyxhustru ska vara lika med att samtidigt be om "lön" och pensionspengar så att man sen inte sitter där en vacker dag utan man, utan pengar och utan karriär.

Foto: glife.se

Nicole Ritchie blir fru Madden

Enligt Aftonbladet ska Nicole Ritchie,27, och rockpojkvännen Joel Madden,29, gifta sig. Nu när nyheten att de väntar sitt andra barn är ute vill de göra allt rätt denna gång och gifta sig innan barn nummer två kommer. Nicole ska redan ha hittat sin klänning, en YSL-klänning.
*Skoj med giftemål, glöm inte att visa bilderna från bröllopet bara =)

Foto: usmagazine.com

RSS 2.0