Grattis

Grattis Kung Carl XIV Gustaf Bernadotte som fyller 62 år idag! Hurra, hurra!
image268

Grattis

Grattis Jessica Alba som fyller 27 år idag och Penelope Cruz som fyller 34 år idag! Hurra, hurra!
image266image267

Da Silva gifter sig

På en strandpromenad i Algarve på Portugal gick Carin Da Silvas pojkvän ner på knä och friade så nu väntar bröllop för Carin, 23 och pojkvännen Niklas Persson, 29. Han ska till och med ha ringt och frågat Carins pappa om lov innan och självklart fick han ett ja från både svärfar och flickvän! Paret träffades för två år sedan i Åre så Niklas är god vän med Carins före detta danspartner Victor Åkerblom. -"Jag vet att jag vill tillbringa resten av mitt liv med honom. Och att höra att han vill göra det med mig också, det var jätteskönt" säger Carin till Aftonbladet.
*Skoj, grattis =) Nu ska ju båda syskonen Da Silva gifta sig, dubbelbröllop kanske?
image265
Foto: Från Aftonbladet

Grattis

Grattis Anja Pärson som fyller 27 år idag! Hurra, hurra!
image264

Billy Zane singel

Skådespelaren Billy Zane, känd från filmen Titanic, är numera singel. Fästmön Kelly Brook, 28 har valt att avbryta förlovningen med Zane, 42. Detta efter att Kellys pappa gått bort och hon börjat fundera över sitt eget liv och anser att Billy är för gammal för henne. -"Vi kan bekräfta att Kelly och Billy har gjort slut" säger Kellys manager till USmagazine.com. Paret träffades under inspelningen av thrillern "Three" 2004 men ska efter uppbrottet vara goda vänner.
*Trist med uppbrott....
image263

Grattis

Grattis Kelly Clarkson som fyller 26 år idag! Hurra, hurra!
image262

Cruise jr gör debut

Tom Cruise & Nicole Kidmans adopterade son, Connor, 13, har fått en roll i Will Smiths kommande film Seven Pounds. Men att han fick rollen på grund av sin bakgrund förnekar man. En uppgiftslämnare till People säger -"Connor scentestades och fick rollen. Tom är så stolt över honom som har klarat det här alldeles själv".
image261
Foto: Från People

Ny skådis för Kirsten Dunst

Kirsten Dunst,25 hade tidigare ett förhållande med skådespelaren Jake Gyllenhaal, 27, nu har Spiderman-stjärnan Dunst erövrat en ny skådespelare - Ryan Gosling, 27. Enligt Aftonbladet och nyhetsbyrån Bang har parets setts omslingrade vid flera tillfällen den senaste tiden.
*Skoj med romanser så här i vårtider =)
image259image260
Foto: Från eonline.com & list.co.uk

Grattis

Grattis Jack Nicholson som fyller 71 år idag! Hurra, hurra!
image258

Grattis

Grattis Melissa Joan Hart som fyller 32 år idag. Hurra, hurra!
image257

Skarsgårds nya flickvän

Stellan Skarsgård, 56 skilde sig efter 32 år som gift med hustrun My förra året, tillsammans har de sex barn. Nu visar Stellan upp sin nya kärlek, Megan Everett, 32 år. Megan ska enligt rykten också jobba inom filmbranschen och kommer ursprungligen från Irland.
*Fy vad besviken jag blir, Stellan - en av Sveriges största skådespelare hamnar i Hollywoodfällan och blir tillsammans med en över 20 år yngre kvinna....fy vad trist och förutsägbart. Nej, jag trodde nog att du skulle gå emot strömmen precis som du gjort med ett långt äktenskap och många barn. Besviken är bara förnamnet.....
image256
Foto: från Expressen/Allover

Grattis

Grattis Victoria Beckham som fyller 34 år idag! Hurra, hurra!
image255

"Miranda" har bröstcancer

Sex and the city-stjärnan Cynthia Nixon har bröstcancer. Det avslöjade hon i en tv-intervju igår. Hon har i två år haft sjukdomen hemlig för omvärlden, hon fick beskedet efter en rutinkontroll 2006. Cynthia har erfarenhet av cancer sedan tidigare då både hennes mamma och mormor har haft sjukdomen. Stjärnan fick beskedet via telefon skriver Aftonbladet. -"Gynekologen sa att tumören var väldigt liten men att de var tvugna att operera direkt och att jag antagligen skulle få strålbehandling". Cynthias flickvän, Christine Marinoni tog det hårdast av alla och började bland annat hetsäta efter beskedet. Nu vill Cynthia varna andra kvinnor -"Det enda man behöver vara rädd för är att inte genomgå mammografi. Det finns alltid någon del som inte vill veta och det är den delen som kommer förstöra det".
*Ännu en i raden av kändiskvinnor som drabbas av bröstcancer, hemskt att det ska drabba så många - kända som okända =(
image254
Foto: Från jornale.com

Grattis

Grattis Fredrik Ljungberg som fyller 31 år idag! Hurra, hurra!
image253

Simpson på väg att bli mamma?

Jessica Simpsons lillasyster Ashlee väntar barn enligt källor för veckotidningarna US och OK kan vi läsa i Aftonbladet! I veckan gick Ashlee,23 och Fall Out Boys frontfigur Pete Wentz, 28 ut och berättade att de förlovat sig. -"Vi är glada att bekräfta förlovningen. Utöver det finns inget att säga" heter det i ett uttalande från parets talesperson.
*Britneys lillasyster, Jessicas lillasyster....och graviditeter över huvudtaget verkar vara riktigt på tapeten i Hollywood. En snabb förlovning som denna kan tyda på att ryktena stämmer....
image252
Foto: från Style Traxx

Grattis

Grattis Amy Diamond som fyller 16 år idag! Hurra, hurra!
image251

Huset fullt-Stephanie mamma

I Aftonbladet kan vi läsa om Jodie Sweetin, känd som mellanbarnet Stephanie i tv-serien Huset fullt som har hunnit bli hela 26 år. Efter succén blev barnstjärnan beroende av metamfetamin men är sedan tre år tillbaka drogfri. I helgen fick hon också sitt första barn, dottern Zoie. Pappa är maken sedan knappt ett år Cody Herpin. Sweetin uppges vilja återuppta sin skådespelarkarriär efter sina år av missbruk.
*Grattis till flickan! Jag erkänner att har svårt att se att den lilla flickan är 26 år och har ett eget barn. Och vad är det med barnskådisar och droger? Det verkar vara en regel snarare än ett undantag---tyvärr! Vart är deras föräldrar när de blivit kända? Drar antagligen med barnen på kändisfester och då blir det som det blir - katastrof!
image249image250

Cate Blanchett mamma igen

I söndags fick skådespelerskan Cate Blanchett sin tredje son. Lilla Ignatius Martin vägde 3500 gram och alla är vid god hälsa enligt brittiska Metro.
*Grattis till barnet =)
image248

Grattis

Grattis Sarah Michelle Gellar som fyller 31 år idag! Hurra, hurra!
image247

Världens bäst klädda....och sämsta

Brittiska tidningen Glamour listat årets bäst klädda kvinna...och årets sämst klädda kvinna kan vi läsa i Aftonbladet. För fjärde gången vann Kate Moss, 34, utmärkelsen, hon tog platsen från förra årets vinnare Kylie Minogue. Sämst klädd är Britney Spears, 26.
*Till skillnad från alla andra är jag inte imponerad av Kate Moss klädstil..och inte heller av Britney Spears så jag tycker nog man kan hitta många andra som borde ha vunnit istället för Kate....
image246

Sean Penn gift igen

Skilsmässopapperna var inlämnade och förhållande verkade vara slut. Men nu har Sean Penn och hans hustru Robin Wright Penn bestämt sig för att dra tillbaka sin skilsmässoansökan och försöka på nytt enligt BBC News och Aftonbladet. Tidigare i veckan ska de båda ha varit på en konsert tillsammans där Sean ska ha gått upp på scenen och dedikerat en av låtarna till sin hustru. Paret har två tonårsbarn tillsammans.
*Vad skoj, tycker de passar bra ihop och skilsmässor är ju aldrig roliga.
image245
Foto: Från Fashion Design&News

Depp gifter sig

Enligt rykten ska Johnny Depp och Vanessa Paradis gifta sig den 14 juni. Paret har varit tillsammans i tio år och har två barn tillsammans. En källa säger till MSNBC: Vanessa har sagt att hon är sugen på bröllop. Johnny älskar Vanessa och gifter sig med henne om det är vad han kan göra för att göra henne lycklig.
*Vore väl på tiden att det här paret gifter sig, deras förhållande verkar ju säkrare än säkrast. Samtidigt känns det lite speciellt om de ska ha ett stort fancy bröllop eftersom de är annars är så måna om sin integritet och är väldigt hemlighetsfulla av sig. Efter 14 juni får veta.....
image244
Foto: Från People

Grattis

Grattis Malin Baryard som fyller 33 år idag! Hurra, hurra!
image243

Suzanne har fått en dotter

Sportprogramledaren Suzanne Sjögren, 33 och hennes Anders Jensen har blivit föräldrar. På onsdagmorgonen kl 9.30 föddes deras dotter. Flickan var 51 cm lång och vägde 3350 gram. Suzanne hälsar henom tv4:s presstjänst att alla mår bra.
*Grattis till den lilla flickan, nu väntar vi med spänning på namnet =)
image242
Foto: Bild fr Stureplan.se

Beyoncé gravid?

I Aftonbladet kan vi läsa att det går rykten att Beyoncé Knowles och Jay-Z väntar barn.....
*Spännande, vore väldigt roligt om det blir så - tycker de passar väldigt bra tillsammans =)
image241
Foto: Från People

Grattis

Grattis Hugh Hefner som fyller 82 år idag! Hurra, hurra!
image240

Ulf Ekberg pappa igen

Ulf Ekberg från Ace of Base blev pappa för tredje gången i förra veckan. -"Lilla Valentina föddes i onsdags. Det är helt otroligt" säger en stolt Ulf Ekberg, 37. Förlossningen på BB i Stockholm gick bra och nu är hela familjen hemma och vilar upp sig. -"Nu har vi fått en flicka som vi längtat så mycket efter. Någon som man får skämma bort ordentligt. Hon har mig redan runt lillfingret" säger Ulf. Mamma Johanna Aybar, 31 och pappa Ulf har redan sönerna Viggo, 3 och Vincent, 1.
*Grattis till den lilla flickan =) Men tre barn..när hände det? Måste ha missat det totalt =/
image239

Diaz nya kärlek?

På en vecka har skådespelerskan Cameron Diaz, 35 dejtat den skotske skådespelaren Gerald Butler, 38 vid minst tre tillfällen så pratet om att hon är singel för första gången på tio år kanske inte stämmer längre.....
*Rykten eller sanning? Det får tiden utvisa.....
image238
Foto: Från Movies.ee

Grattis

Grattis Robert Wells som fyller 46 år idag! Hurra, hurra!
image236

Graaf gift...igen

Den enda systern Graaf skiljer sig och den andra gifter sig. Hannah Graaf,29, gifte sig igår i Skåne med kärleken, skåningen Peter Karyd, 32. Bröllopsresan går till Maldiverna i tio dagar. Detta är Hannahs andra bröllop och hon har också sedan tidigare två barn med två olika män.
*Får vi se en knodd till snart med även denna man? Troligtvis....Men självklart grattis till bröllopet =)
image235
Foto:Från Aftonbladet

Grattis

Grattis Christer Sjögren som fyller 58 år idag! Hurra, hurra!
image234

Graaf/Hedman skiljer sig....för tredje gången

Magnus Hedman, 35 och Magdalena Graaf, 32 har varit tillsammans i tio år och under den tiden har de hunnit med inte mindre än tre separationer kan vi läsa i Aftonbladet. Paret har tillsammans barnen Lancelot, 7 och Tristan, 3 och Magdalena har Isac, 13 sedan ett tidigare förhållande. Den 2 april i år lämnades skilsmässoansökningarna in och Magdalena säger -"Ja, jag kan bekräfta det. Det är väldigt tungt! Jobbigt eftersom barnen är stora och förstår vad som pågår runt omkring". Paret träffades i Visby sommaren 1998 och gifte sig året därpå och blev direkt ett av Sveriges hetaste par. Knappt ett år senare föddes första gemensamma barnet Lancelot och familjen flyttade till England för att Magnus Hedman skulle satsa på sin fotbollskarriär. 2004 föds sonen Tritsan men redan ett år senare gör paret slut men redan några månader senare är de tu tillsammans igen och åker till Karibien för att förnya sina bröllopslöften. Men så var det dags igen, i februari 2006 lämnades skilsmässohandlingarna in på nytt och sedan följer en vår med dramat Hedman vs. Bengtzing som alla redan har läst om en gång för mycket. Senare på sommaren är Hedman tillbaka hos Graaf och det verkar ha fungerat bra...fram tills nu då.
*Tråkigt att förhållanden tar slut, men med tanke på deras skakiga tid tillsammans kanske det var rätt väntat. Men såklart tråkigt för barnen. Antingen håller ni er ifrån varandra nu eller så kanske ni ska fundera en extra gång innan ni lämnar in skilsmässoansökningarna nästa gång =/
image233
Foto: från Stureplan.se

Linda har blivit mamma

I fredags födde Linda Isacsson en dotter. Både mamma och barn mår bra hälsar de i Aftonbladet. Barnet kom lite för tidigt så Linda och barnet är fortfarande på BB. Pappa är Jacob Lindorff. Snart drar inspelningarna av Bonde söker fru igång och det är ännu osäkert hur mycket Linda kan vara med i de första avsnitten.
*Grattis till den lilla, hoppas att allt går bra trots en för tidig födsel. Nu väntar vi på namnet =)
image232

Grattis

Grattis till Heath Ledger som skulle ha fyllt 29 år idag om han fortfarande varit i livet!
image231

Mäktigast på Stureplan

Tidningen Stureplan har listat de 100 mäktigaste personerna i krogvärlden. Överst på listan hamnar Robyn. -"Hon representerar det nya Stureplan" säger ansvarige utgivare Carl M Sundevall. Robyn har vunnit stor respekt i England och USA med succésingeln "With every heartbeat". Bland de andra klättrarna på listan finner vi Melker Andersson och Carolina Gynning medan Kronprinsessan Victoria med pojkvän har halkat ner i listan. -"För sex år sedan skulle det inte ha funnits någon annan etta än Victoria, eller möjligtvis Madeleine. Idag har de inte samma inflytande på Stureplan", säger Carl M Sundevall.
*Känns som ett bra val att sätta Robyn först på listan, att ha makt är aldrig fel =)
image230
Foto: Från Telegraph.co.uk


Vem är Brolle?

Kjell Wallmark alias Brolle är uppvuxen i Norrland och efter några år i Stockholm har han nu flyttat tillbaka. Nya skivan "Ett hjärta som glöder för att det en gång brann" är första skivan på svenska. Han är även aktuell som körledare i nya tv4-satsningen Körslaget. Gymnasietiden var mörkt för Brolle, det var då han förlorade två av sina närmsta vänner i olyckor och det var också då han blev svårt misshandlad till medvetslöshet. Efter misshandeln hade Brolle svårt att sova och kunde få panikattacker. Men allting vände när Brolle blev upptäckt i kanal 5 och Popstars och efter något år kom singeln Playing with fire som blev en stor hit. Allt detta och mer kan du läsa om i Aftonbladet.
image229
Foto: Från Aftonbladet


Grattis

Grattis Eddie Murphy som fyller 47 år idag! Hurra, hurra!
image228

Kate & Owen flyttar ihop

I Aftonbladet kan vi läsa att skådespelarna Kate Hudson och Owen Wilson letar lägenhet ihop. Kate verkar varken vara rädd för Owens depressioner eller deras tidigare försök till förhållande. Nu väntar en lägenhet i New York för dem båda och enligt en källa är hon också redo för fler barn. Kate är just nu uppe i inspelningarna av Bride Wars som handlar om två väninnor som blir osams när de vill gifta sig på samma datum.
*Owen Wilson verkar ha fullt upp, ena dagen kopplas han ihop med Jennifer Aniston och nästa dag med Kate Hudson - jag tycker han passar ihop med dem båda så go for it, Owen =)
image227
Foto: Bild från Celebrity Hookups


Grattis

Grattis Håkan Hellström som fyller 34 år idag! Hurra, hurra!
image226

Ishotellet för Lampenius

Som jag skrev tidigare idag så skulle Linda Lampenius och hennes fästman Martin Cullberg gifta sig igår och nu är det klart. Linda och Martin är nu fru och man. Vigseln ägde rum på Ishotellet i Jukkasjärvi. Varken vänner eller familj närvarade vid vigseln, Linda är så påpassad jämt så hon ville att de bara skulle vara de två enligt Expressen. Det är inte första gången de befinner sig i Ishotellet, Linda spelade för kungaparet där förra året och maken Martin var med vid hennes sida och de ska då ha förälskat sig i platsen. Bröllopsnatten tillbringades i ishotellet men redan idag väntar en bröllopsresa till solen. -"Jag hoppas att de ska bli lyckliga tillsammans och att de snart får en bebis" säger Lindas mamma Ulla.
*Grattis igen till giftermålet och vem vet, inom ett år har vi en bild på en liten bebis =)
image225
Foto: Hot Gossip

Simpsons förd till sjukhus

I Aftonbladet kan vi läsa om Jessica Simpson som har fått en njurinfektion och tvingades uppsöka sjukhus i fredags morse. -"Jessica hade feber och smärtor när hon skrevs in på Cedars Sinai-sjukhuset i Los Angeles" säger en källa till In Touch.
*Krya på dig!
image224


Lampenius gifter sig

Igår ska violinisten Linda Lampenius och hennes fästman, advokaten Martin Cullberg ha gift sig. De ska ha gift sig helt privat på svensk mark. En bröllopsresa finns också med i planerna. Linda och Martin sammanfördes i början av förra året av gemensamma vänner. Nu planerar paret familj tillsammans, de ska redan ha pratat om barn. Linda satsar annars hårt på sin karriär, hela våren är full av konserter och i sommar väntar Rhapsody in Rock och en konsert med Paul Potts.
*Grattis till giftermålet =)
image223

RSS 2.0