Grattis

Grattis Phil Collins som fyller 57 år idag. Hurra, hurra!

Gwen Stefani gravid

Enligt Aftonbladet är sångerskan Gwen Stefani, 37, gravid i fjärde månaden. Tillsammans med maken Gavin Rossdale, 42, är hon gravid med parets andra barn. De har sedan tidigare sonen Kingston tillsammans.
*Grattis till den lilla bebisen, den här gången tror jag bestämt att det blir en liten flicka =)

Shirley gravid

Sångerskan Shirley Clamp är gravid enligt Aftonbladet. Nyheten skriver sångerskan själv på sin blogg. -"Jag mår toppen och är väldigt lycklig". Shirley, 34 år väntar nu sitt första barn tillsammans med sambon Daniel Ottosson. Hon har knappt mått illa alls hittills under graviditeten men hon ska för sin egen och barnet i magens skull ta det lugnt med jobb framöver.
*Grattis till graviditeten, jag tror på en liten pojke =)

Grattis

Grattis Oprah Winfrey som fyller 54 år idag. Hurra, hurra.

Grattis

Grattis Elijah Wood som fyller 27 år idag. Hurra, hurra!

Grattis

Grattis Christian Olsson som fyller 28 år. Hurra, hurra!

Grattis

Grattis Mischa Barton som fyller 22 år idag! Hurra, hurra!

Heath Ledger död

Brokeback Mountain-stjärnan Heath Ledger blev bara 28 år. En städerska upptäckte den fasansfulla händelsen när hon sökte honom i hans lägenhet på Manhattan igår. Heath hittades naken och medvetslös och intill honom stod en burk sömnmedel. -"Det verkar vara en överdos, men inget har bekräftats än" säger New Yorkpolisens talesperson Paul Browne till CNN. I fjol bröt Ledger med skådespelaren Michelle Williams. De inledde ett förhållande under inspelningen av Brokeback Mountain 2005. Paret fick dottern Matilda som numera är 2 år.
*Heath ska enligt uppgifter obduceras idag men mycket låter ju som en överdos, frågan är om den var frivillig eller inte. Jag tycker det är otroligt hemskt att detta har hänt och tankarna går till parets lilla dotter som ska växa upp utan sin pappa. Hans film Patrioten är en av de bästa filmerna jag sett!

Oscarsgalan

I Aftonbladet kan vi läsa att nomineringarna till Oscarsgalan är avslöjade. Galan som äger rum i slutet av februari brukar vara en kändistät tillställning. Här är några av de stora namnen som kan vinna en åtråvärd Oscarsstatyett.

Bästa manliga huvudroll; Kan bla vinnas av George Clooney, Johnny Depp, Tommy Lee Jones och Viggo Mortensen.

Bästa kvinnliga huvudroll; Kan bla vinnas av Cate Blanchett och Laura Linney

Bästa manliga biroll; Kan bla vinnas av Casey Affleck och Philip Seymour

Bästa kvinnliga biroll; Kan bla vinnas av Cate Blanchett och Amy Ryan

*Filmen Michael Clayton kan verkligen ta storslam då den är nominerad i de flesta kategorier...då är det tyvärr är en film jag nog inte kommer gilla då jag hittills inte gillat någon film (förutom Titanic) som fått vunnit många Oscarsstatyetter =/


Grattis

Grattis Hanna Hedlund som fyller 33 år idag. Hurra, hurra!

Grattis

Grattis Kevin Costner som fyller 53 år idag. Hurra, hurra!

McConaughey blir pappa

Matthew McConaughey och brasilianska flickvännen Camila Alves väntar barn. Enligt Matthews presstalesman Alan Nierob är han överlycklig. McConaughey skrev själv om nyheten på hemsidan; "Min flickvän Camila och jag har gjort en bebis tillsammans. Den har bott tre månader i hennes livmoder och allt ser friskt och bra ut".
*Grattis till en blivande liten bebis =)

Grattis

Grattis Lukas Moodysson som fyller 39 år idag. Hurra, hurra!

Grattis

Grattis Kate Moss som fyller 34 år idag! Hurra, hurra!

Aguileras son

Christina Agilera och Jordan Bratmans son har äntligen fått ett namn; han ska heta Max Liron Bratman. Namnet ska vara en hyllning till pappa Jordans rötter skriver The Sun. Liron betyder min sång eller min glädje på hebreiska och Christina ska ha fastnat direkt när hon hörde det.
*Ett annorlunda namn var väl ganska väntat....

Baby nr 3 denna helg

Sveriges egen trollkarl Joe Labero, 44, har blivit pappa för första gången. Strax efter midnatt i lördags födde sambon Anna, 26 en dotter. -"Du tror att du har varit med om saker. Men det finns ingenting som slår känslan att bli pappa. Att se sitt barn för första gången är outstanding" säger Joe Labero till Expressen. För ett år sedan började Joe Labero och sambon Anna planera för barn, de har varit ett par i tre år. -"Jag har varit ute på resa de senaste 15 åren och arbetet har tagit all tid. Nu kände både jag och Anna att det var dags. Vi ville ha barn" säger den stolta pappan. Dottern som fått namnet Nicole vägde 3330 gram och var 48 cm lång.
*Grattis till den lilla flickan. Sen kan jag inte låta bli att vara nyfiken vad sambons Annas föräldrar sa när hon som 23-åring kom hem och presenterade sin pojkvän på 41 år =/


Baby nr 2

I fredags, samma dag som Nicole Richie, fick Christina Aguilera, 27, en son tillsammans med maken Jordan Bratman. Allt ska ha gått bra och alla mår bra enligt ett sms till eonline.com.
*Grattis till sonen, nu väntar vi spänt på vad den lille ska heta!

Baby nr 1

I fredags födde Nicole Richie, 26, dotter Harlow Winter Kate Madden i Kalifornien. -"Hon är frisk och vacker och så fin redan nu. Vi är väldigt lyckliga" säger pappan Joel Madden till People.
*Grattis till den lilla flickan. Hoppas bara att vi slipper se henne i Simple Life tillsammans med Paris Hiltons eventuella barn om sisådär 20 år.

Grattis

Grattis till skådespelarna Orlando Bloom och Patrick Dempsey som blir 31 resp 42 år idag! Hurra, hurra!

Grattis

Grattis Per Gessle som fyller 49 år idag! Hurra, hurra!

Rihanna och Hartnett

Sångerskan Rihanna, 19, och skådespelaren Josh Hartnett är ett par. De träffades första gången på en fest i New York i oktober förra året. -"Det är bra att vara kompisar först. Det hjälper om man har saker gemensamt, men om någon är rätt för en så vet man det med en gång. När jag är med Josh känns det rätt" säger Rihanna till sajten Femalefirst.

Grattis

Grattis till Mary J Blige som fyller 37 år idag. Hurra, hurra!

Jake & Reese gifter sig ?

I Aftonbladet kan vi läsa om Hollywood-paret Jake Gyllenhaal och Reese Witherspoon. Jake ska enligt uppgift ha friat till Reese under en semesterresa till Rom. Reese ska ha svarat "inte än" då men enligt en nära vän till paret ska hon nu ha vänt detta till ett "ja". Enligt sajten Hollywood.com ska Reese ha ändrat sig efter att ha pratat med sina närmaste. Det är drygt ett år sedan Reese och exmaken Ryan Philippe gick skilda vägar.

Grattis

Grattis Rod Stewart som fyller 63 år idag. Hurra, hurra!

Grammisgalan

Adam Alsing och Gry Forssell var programledare för året Grammisgala. Några av vinnarna är;
Årets nykomling - Salem Al Fakir
Årets grupp - Kent
Årets album - Kent
Årets kompositör - Salem Al Fakir
Årets producent - Salem Al Fakir
Årets låt - Lars Winnerbäck - Om du lämnade mig nu
*Grattis, grattis till alla vinnare =)

Jokrarna klara för melodifestivalen ?

I Aftonbladet kan vi läsa om Melodifestivalen 2008. Om en vecka ska de fyra jokrarna i året melodifestival presenteras. Aftonbladet kan redan idag avslöja vilka de tror kommer bli de fyra jokrarna. De sista platserna ska ha knipits av Amy Diamond, Niklas Strömstedt, duet t mellan Carola och Andreas Johnson och gruppen Eskobar. Allting ska ha blivit klart precis före jul.
*Amy Diamond är ju känd för sina trallvänliga låtar och eftersom hon är så ung kommer hon att gå hem hos många melodifestival-tittare. Niklas Strömstedt kommer garanterat sjunga en ballad. Att Carola är med stör mig lika mycket som att Perelli ska vara med då hon inte kan vinna mer än hon gjort men lite pluspoäng att hon sjunger med Andreas Johnson ändå. Eskobar kan bli ett intressant inslag i festivalen.

Grattis

Grattis Jan Johansen som fyller 42 år idag. Hurra, hurra!

Mariah Carey sågar Lopez

Ryktena sa att Mariah Carey och Jennifer Lopez skulle stå på samma scen och sjunga en duett. Men nu står det helt klart att det inte blir någon superduett mellan sångerskorna. -"Jag skulle hellre ställa mig på scen med en gris. En duett med Jennifer Lopez och mig kommer helt enkelt inte att ske" säger Mariah Carey till tv-programmet Inside Hollywood.
*Ooups, divorna har visst en konflikt. Själv är jag glad att jag slipper höra.....

Kidman gravid

Ryktena ska nu vara bekräftade. Nicole Kidman och hennes man Keith Urban väntar barn. Detta bekräftas nu av Nicoles stab, skriver People. -"De är överlyckliga" sa Nicoles presstaleskvinna Wendy Day inatt. Nicole har sedan tidigare två adopterade barn tillsammans med Tom Cruise, Isabella, 15 och Connor, 12. För Keith blir detta hans första barn.
*Grattis till bebisen, förstod nästan detta då Tom och Katie fick dottern Suri för något år sedan....

Grattis

Grattis sångaren R. Kelly som fyller 39 år idag. Hurra, hurra!

Jack Black pappa igen

Skådespelaren och sångaren Jack Black ska bli pappa för andra gången tillsammans med hustrun Tanya Haden. -"Ja, hon är havande" sa Jack nyligen men han vägrade berätta när underverket skulle komma. Paret som gifte sig i mars 2006, har sedan tidigare en 1,5 år gammal son enligt Expressen.

Kajsa slutar

I Aftonbladet kan vi läsa att Kajsa Bergqvist lägger av med höjdhoppet. -"Exakt varför och hur, det tycker jag kan få komma ur hennes egen mun" säger Kajsas agent Daniel Wessfeldt till sportbladet.se
Kajsa Bergqvist, 31, har haft en framgångsrik karriär bakom sig med bland annat OS-brons, EM-guld och VM-guld.
*Helt rätt Kajsa - man ska sluta när man är på topp och får jag gissa så dröjer det max ett år innan fröken Bergqvist och herr Herngren väntar smått =)

Grattis

Grattis Nicholas Cage som fyller 44 år idag! Hurra, hurra!

Fansens favoriter

Företaget E-poll frågade 1100 personer vilken av tio utvalda kvinnliga kändisar som var mest omtyckt. Första platsen och alltså mest älskad av fansen är Reese Witherspoon. Resten av listan såg ut enligt följande;
2. Jennifer Aniston
3. Angelina Jolie
4. Jennifer Lopez
5. Katie Holmes
6. Victoria Beckham
7. Nicole Richie
8. Lindsay Lohan
9. Britney Spears
10. Paris Hilton
*Håller verkligen med, Reese verkar vara en supersöt tjej med båda fötterna på jorden.

Grattis

Grattis Axl Rose som fyller 45 år idag. Hurra, hurra!

Imbruglia skiljer sig

Sångerskan Natalie Imbruglia, 32 och Silverchair-sångaren Daniel Johns, 28, gifte sig på nyår 2003. N fyra år senare ansöker paret om skilsmässa skriver Femalefirst. -"Vi är väldigt ledsna att vårt äktenskap tagit slut och vill göra det klart att vår separation är vänskaplig och att vi fortsätter att vara vänner. Det här ömsesidiga beslutet har varken varit lätt eller snabbt att ta", skriver paret i ett pressmeddelande. Anledningen till att de glidit isär uppges vara att båda jobbat hårt och att hon bor i England och han i Australien.
*Visste inte så mycket om det här äktenskapet men alltid tråkigt med skilsmässor =(

Britney till sjukhus

Sky News berättar att  polis och ambulans tillkallats till Britney Spears hus i Los Angeles. Sångerskan ska ha vägrat lämna sina barn till fadern Kevin Federline på torsdagkvällen, vilket rätten beordrat henne. Polis tillkallades därefter till stjärnans hus. Enligt TMZ hämtade de barnen Sean Preston och Jayden James och överlämnade dem till pappan strax innan kl 23 lokal tid. Enligt samma källa var Britney "påverkad" men av vad är oklart, flera ambulanser ska ha tillkallats.
*Fortsättning följer av Britney-spektaklet. Är hon påverkad av någonting i närheten av sina barn ska hon inte ha någon vårdnad av barnen men förhoppningsvis kan hon få hjälp nu...ja, på nåt glassigt rehab-ställe såklart.

Hollywoods sämsta skådisar

Företaget AOL Moviefone har låtit nästan fyra miljoner människor rösta om filmåret 2007. Eddie Murphy röstades fram till årets sämsta skådespelare för sin insats i filmen Norbit. Lindsay Lohan röstades fram till den kvinnliga motsvarigheten för sin roll i rysaren I know who killed me. Matt Damon däremot hyllades för sin roll i Bourne Ultimatum och den filmen röstades också fram till årets uppföljare. Krigsfilmen 300 utsågs till den film som var mest värd biljettpriset.

Grattis

Grattis sångaren Sebastian Karlsson som fyller 23 år idag. Hurra, hurra!

RSS 2.0