Harrison Ford friar till Calista

Skådespelaren Harrison Ford, 64, har friat till sin flickvän sedan 2002, skådespelerskan Calista Flockhart, 43. Harrison Ford har två äktenskap bakom sig men nu kan det alltså vara dags igen. De gifter sig så snart som möjligt uppger London Paper.
*Tänk att det har hållt så pass länge detta förhållande, med 21 år i åldersskillnad trodde jag att det var ett pr-trick när det blev känt att dessa två dejtade. Men självklart är det alltid skoj med bröllop =)

Foto: damnimcute.com

Grattis

Grattis Marie Fredriksson som fyller 50 år idag! Hurra, hurra!

Grattis

Grattis Noel Gallagher som fyller 41 år idag! Hurra, hurra!

Kaspersen/Fahlén skiljer sig

Programledarna Hans Fahlén, 44 och Kristin Kaspersen, 38 har varit gifta i fem år, de har varit ett par i 7 och har sonen Leon tillsammans. Nu går paret skilda vägar enligt Aftonbladet. -"Sedan en tid tillbaka har vi tagit ett gemensamt beslut om att gå skilda vägar" säger de i ett pressmeddelande. Hans och Kristin lärde känna varandra under en ZTV-inspelning i Åre 1993 men det skulle dröja nästan 10 år innan det hettade till mellan de två. I april 2003 gifte sig paret i Åre där Hans är född och uppvuxen. Tio månader senare föddes sonen Leon. Kristin har sonen Filip sedan ett tidigare förhållande.
*Fy vad besviken jag blir, jag hade verkligen trott på det här paret och tyckt att de passar så himla bra tillsammans =( Kan inte låta rå för att tankarna går till Lill-Babs och hennes förhållanden.....

Foto: Stureplan.se

Grattis

Grattis Kylie Minogue som fyller 40 år idag! Hurra, hurra!

Kate Hudson på nya dejter

Det var inte länge sedan vi skrev om Kate Hudson och hennes onoff-förhållande med Owen Wilson. Nu har hon setts med en ny man enligt Aftonbladet. Denna gång är det Sheryl Crows ex, cykellegendaren Lance Armstrong som synd på bilderna. -"De träffades genom Armstrongs kompis Matthew McConaughey" säger en källa till US. Kate, 29 och Lance, 36, har setts på Kid Rocks efterfest i New York, på Formel 1 i Monte Carlo samt på en middag i Texas. De ska också ha låtit sina barn träffa varandra, Kate har en son och Lance en son och två döttrar sedan tidigare.
*Kate verkar ligga på hårt när det gäller dejtande, hoppas hon hittar vad hon söker.....Jag tyckte förstås Kate och Owen passade mycket bättre tillsammans =/

Foto: Sawf.org

Grattis

Grattis Lenny Kravitz som fyller 44 år idag! Hurra, hurra!

Mer giftemål

Programledaren Josefine Sundström sa igår ja till sin Klas Lindberg i S:t Eriks kyrka i Sollentuna. Paret förlovade sig under en semesterresa i Thailand.
*Grattis till bröllopet =)

Foto: Stureplan.se

Runar gifter om sig

Det är 18 år sedan Runar Sögaard, 40 och Carola gifte sig. Nu är det dags på nytt. Denna gång heter bruden Jessica Karlsson och är 33 år. De förlovade sig dagen före nyårsafton förra året och nu ska bröllopsplanerna vara i full gång. -"Det är otroligt roligt. Vi är jättelyckliga båda två och mår fantastiskt bra" säger Jessica till Aftonbladet. Enligt Jessica börjar hon och Runar dejta så smått redan 2001-2002 så de har känt varandra ganska länge.
*Det har varit mycket spekulationer om Runars privatliv men nu är det alltså ute...skoj med bröllop och förhoppningsvis har han hittat rätt den här gången.

Foto: Från Aftonbladet

Prinsbröllop

Prins Joachim av Danmark har gift sig, idag sade han ja till sin Marie Cavallier. Detta var prinsens andra bröllop, han var tidigare gift med Alexandra mellan 1995 och 2005. De fick barnen Nicolai, 8 och Felix, 5 tillsammans. Joachim, född 1969, är drottning Margarethe och prins Henriks yngste son och nummer fyra i tronföljden. Idag gifte han sig alltså med 7 år yngre Marie som ursprungligen kommer från Frankrike.
*Skoj med bröllop av alla de slag men är det inte dags för Victoria nu?

Foto: AFP/Aftonbladet


Grattis

Grattis Jill Johnson som fyller 35 år idag! Hurra, hurra!

Perelli till ESC final

Så var det klart, Charlotte Perelli är klar till Eurovision Song Contest på lördag! Nu får vi hålla tummarna för att allt går bra på lördag, jag kommer i alla fall att sitta bänkad. Extra hurra till Island som också tog sig vidare med den kanonlåten =)

Foto: från Expressen

Grattis

Grattis Naomi Campbell som fyller 38 år idag! Hurra, hurra!

Jessica Alba gift

I måndags gifte sig Jessica Alba med sin pojkvän Cash Warren. Paret väntar också barn tillsammans. Enligt källor gifte sig paret i råhuset, i ett rum fyllt av vita konstgjorda blommor. Jessica bar en blå enkel klänning och håret uppsatt i en enkel tofs. Varken släkt, vänner eller familj närvarade vid vigseln utan paret hade bestämt sig för att gifta sig ensamma.
*Vad otroligt tråkigt, förstår att de vill gifta sig innan barnet är fött men varför inte bjuda in närmsta familjen åtminstone....

Foto: från eonline.com

Nytt hus för Aguilera

Christina Aguilera köper nytt hus, och inte vilket hus som helst utan Ozzy Osbournes hus i Beverly Hills. Boytan på 1150 kvm rymmer hela sex sovrum och tio badrum. Där finns också pool, gym, spa och en biosalong som rymmer 18 gäster. Christina, som blev mamma till Max i januari, vill bo mer barnvänligt. Därför köper nu hon och maken Jordan Bratman makarna Osbournes hus för 69 miljoner kronor.
*Ojoj, låter som ett lagom stort hus för tremannafamiljen ;)
image309
Foto: från chinadaily.com

Grattis

Grattis Cher som fyller 62 år idag! Hurra, hurra!
image308

Luuk & Berg nyförlovade

Programledarna Kristian Luuk, 41, och Carina Berg, 30, har förlovat sig. Nu väntar stort bröllop. De har varit kändisvärldens hetaste kärlekspar sedan 2005 då de båda lämnade sina partners för kärleken till varandra. Nu har de berättat att de förlovat sig -"Ja, det är sant. Vi är nyförlovade och jätteglada!" säger Carina till Expressen. När bröllopet kommer äga rum vill hon däremot inte berätta. I april gick Carina ut och berättade om hennes och Kristians barnplaner -"vi har ingen utarbetad barnplan. Men det vore ju synd om det inte var någon som tog hand om en på ålderdomshemmet".
*Vad skoj =) De passar otroligt bra ihop och vi ser fram emot bröllop och barn!
image307
Foto: från plazakvinna.com

Ashlee Simpson nygift

Sångerskan Ashlee Simpson, 23, har gift sig med kärleken Pete Wentz, 28 kan vi läsa i Aftonbladet. Bröllopet var en stillsam ceremoni hos Ashlees föräldrar igår kväll. -"Vi är glada att kunna bekräfta att Pete Wentz och Ashlee Simpson gifte sig ikväll i närvaro av familj och nära vänner" säger deras talesperson till People. Pappa Joe Simpson var vigselförrättare och Jessica Simpson var tärna. Wentz bulldog Hemingway var parets ringbärare. Ashlee har dessutom precis bekräftat att hon är gravid. Hon och Wentz har varit ett par sedan 2006 och de förlovade sig förra månaden.
image306
Foto: från msnbc.com


Grattis

Grattis Nanne Grönwall som fyller 46 år idag! Hurra, hurra!
image305

Shania Twain skiljer sig

Sångerskan Shania Twain, 42,  var gift med sin make Robert "Mutt" Lange, 59, i 14 år men nu är förhållandet över. Shania bekräftade igår att de har gått skilda vägar skriver Aftonbladet.
*Som sagt, trist med skilsmässor =( Visst är hon lik Nanny? =)
image304
Foto: Från the page of shania twain

Gynning & Berg ihop igen

Carolina Gynning och Carina Berg ledde Idol tillsammans. Nu ska de bli programledare för TV4:as nya storsatsning Stjärnor på is enligt Aftonbladet. Programmet går ut på att svenska stjärnor får lära sig konståkning under uppsikt av proffesionella konståkare. Programmet får premiär i höst. -"Det känns skitkul att vara tillbaka på TV4 igen. Jag har saknat Berg jättemycket" säger Carolina i ett pressmeddelande.
*Kan bli spännande, inte samma succé som lets dance tror jag men ändå lite skoj. Blir framförallt skoj att se vilka som ställer upp på detta, många blåmärken lär det bli iaf =/
image302
Foto: Från Aftonbladet

Slut mellan Hudson och Wilson

Ena dagen slut och andra dagen ihop. Stjärnorna Kate Hudson och Owen Wilson har ett riktigt onoff-förhållande kan vi läsa om i Aftonbladet. Nu ska det alltså vara off enligt en källa till tidningen People -"det var en rätt hård brytning". Enligt en av Kates kompisar ska hon känna sig så dum för att hon trodde det skulle hålla den här gången.

*Ena veckan skriver vi att de är förlovade och nu ska de alltså ha gjort slut, vad som är sant vet nog bara de två. Jag tycker det är synd om det är slut eftersom jag tycker de passar så bra ihop....
image301
Foto: från product-rewievs.net


Grattis

Grattis till Tori Spelling som fyller 35 år idag, grattis också till Janet Jackson som fyller 42  år idag och ännu ett grattis till Pierce Brosnan som fyller 55 år idag. Hurra, hurra!

Halle Berry förlovad?

I Aftonbladet visar nu nyblivna mamman Halle Berry upp en stor ring på vänsterhandens ringfinger. I mars föddes dottern Nahla Ariela och nu pekar det mesta på att mamma Halle och pappa Gabriel Aubry är på väg mot altaret. En vän säger till Entertainmentwise -"Gabriel kände att tiden var inne att fria. Ringen han gav henne tillhörde hans farmor - det var hennes förlovningsring".
*Skoj med förlovningar, får se fram emot ett bröllop senare med kanske lilla Nahla som brudnäbb =)
image295
Foto: Popsugar.com

Tvillingar bekräftat av Jolie

Nu är det bekräftat att Angelina Jolie och Brad Pitt väntar tvillingar. Angelina och skådespelaren Jack Black blev igår intervjuade och då råkade Jack nämna tvillingar och Angelina svarade -"Ja, Jack bekräftade det nyss faktiskt".
*Ryktena har stämt med andra ord. Då blir de....barn nr 5 & 6 för dem el?
image294

Grattis

Grattis Sofia Wistam som fyller 42 år idag! Hurra, hurra!
image293

Beyoncé gravid?

I Aftonbladet kan man läsa att Beyoncé och Jay-Z kan vara på väg att bli föräldrar. Enligt New York Post ska vänner till paret ha sagt -"hon har gått upp en del i vikt sedan hon fick beskedet att hon väntar barn". Beyoncé, 26, och Jay-Z, 38, gifte sig tidigare i år.
*Spännande, hoppas ryktet är sant. Vilken skönhet det kommer bli och förhoppningsvis en riktig sångfågel =)
image292
Foto: Från nba.com

Gynning till TV4

Efter bara en säsong på kanal 5 väljer nu Carolina Gynning att återvända till TV4. Carolina lämnade för ett år sedan TV4 där hon varit programledare för Idol för att spela in I huvudet på Gynning i kanal 5. Nu lämnar hon alltså femman och det bekräftas av programchef Lars Beckung -"Vi kom inte riktigt överens om nästkommande projekt. Kontraktet har löpt ut och Carolina fick ett erbjudande från TV4 som hon nappade på" står det att läsa om i Aftonbladets artikel.
*Undrar vad det är för program hon ska hoppa på den här gången, inhoppet i femmans "Hitmakers" var ju inget höjdarjobb =/
image291
Foto: Från Aftonbladet

Grattis

Grattis Cate Blanchett som fyller 39 år idag! Hurra, hurra!
image290

Sörenstam slutar

Annika Sörenstam, 37 lägger av med golfen efter den här säsonen enligt Aftonbladet. Annika som är Sveriges bästa golfare genom tiderna har varit världsetta i många år och har bland annat 72 LPGA-titlar bakom sig. Annika är sedan en tid tillbaka tillsammans med före detta golfaren Mike McGee och hon har tidigare flaggat för att hon vill ägna familjen mer tid.
*Tycker hon gör helt rätt, lägg av i tid och nu innan skador och dåliga rundor kommer. Kanske får vi se en lite Sörenstam-bebis komma nästa år =)
image289

Grattis

Grattis Carl Philip Bernadotte som fyller 29 år idag! Hurra, hurra!
image288

Fängelse för Fadde

Fadde Darwich har dömts till fängelse för grovt skattebrott och grovt bokföringsbrott idag. Påföljden blev 1 år och 4 månader i fängelse samt fem års näringsförbud. Brottsutredningen mot Fadde, tidigare vaktchef på Spy Bar i Stockholm, ska ha pågått sedan april 2007.
*Ajdå Fadde, inte bra. Hur ska fröken Rosing klara sig nu? Blir det en sommar bakom lås och bom eller klarar han sig från fängelse i slutändan som alla "kändisar" gör nuförtiden?
image287
Foto: från dagensmedia.se

Aniston nya snygging

Jennifer Aniston, 39, och hennes nya kärlek musikern John Mayer, 30 kopplade i veckan av i solen på en strand i Malibu. Skådespelerskan ska vara mycket förälskad enligt källor. -"Hon tycker att John är den snyggaste kille hon dejtat, mycket snyggare än Brad. John gillar Jennifers intelligens och livserfarenhet och hon gillar hans energi och vitalitet - hon är i sjunde himlen" säger en vän och fortsätter -"det är för tidigt att säga om det håller den här gången. Men de gillar verkligen varandra".
*Svårt att tro på allt när det är en "vän" som talar ut men bilderna man sett från stranden visar sitt tydliga språk =) Jag hoppas verkligen att Jennifer hittat sin man så det får bli bröllop och barn snart =)
image286
Foto: Från Aftonbladet

Hudson & Wilson förlovade?

För ett år sedan gick Kate Hudson,29, och Owen Wilson,39, skilda vägar. Men nu ska de tydligen ge sitt förhållande en andra chans skriver Aftonbladet. Kate Hudson bär numera en förlovningsring. -"Owen var nervös när han skulle fria, men Kate blev överförtjust. Det hela blev väldigt känslosamt" säger en källa till News of the world.
*Hoppas det stämmer, jag tycker de passa väldigt bra ihop....hoppas det blir bröllop snart och att Owen kommer tillrätta med sin depression =)
image285
Foto: Från Low´s

Markoolio kär

Marko "Markoolio" Lehtosalo, 33, bestämde sig för att komma i form och gick till World Class för att köpa ett träningskort. Där skulle han också få en personlig tränare och där sa det klick. Marko förälskade sig nästan direkt i sin träningscoach, Jessica Westergård, 24. -"Jag fick kämpa för henne. Bjuda ut henne flera gånger och sådant där. Nu känns det jättebra, det är verkligen skitkul" säger Marko till Aftonbladet.
image284
Foto: Jonas Jonzon/Aftonbladet

Grattis

Grattis Jason Biggs som fyller 30 år idag! Hurra, hurra!
image283

Liv Tyler skiljer sig

Skådespelerskan Liv Tyler skiljer sig från maken Royston Langdon efter fem års äktenskap enligt E! Online. -"Liv Tyler och Royston Langdon har bekräftat separationen. De fortsätter att vara goda vänner och tillgivna föräldrar till sonen Milo" säger en representant till för Liv till kanalen. Paret gifte sig 2003 i Västindien och sonen Milo föddes 2004.
*Tråkigt med skilsmässa, Liv har varit väldigt tyst sedan hon blev fru Langdon och de fått barn så kanske är hon snart på gång med nya filmer"
image282

Niklas Strömstedt hittat kärleken

TV4-programledaren Jenny Östergren, 35 är Niklas Strömstedts, 49 nya kärlek. -"Ja jag kan bekräfta det" säger Jenny när Aftonbladet ringer upp henne under fotografering. Paret ska enligt källor nyligen ha njutit av en kärlekssemester utomlands.
*Oj, vilken skräll....hade inte en blekaste aning! Jenny som verkar lite småcool sådär och så går hon och blir tillsammans med 14 år äldre Niklas som i mina ögon alltid varit lite töntig....skräll som sagt =/
image280image281
Foto: från GP & TV4

"Charlotte" är alkoholist

Kristin Davis "Charlotte" i Sex and the city är alkoholist. Kristin, 43, berättar att hon använde alkohol i 20-års åldern för att råda bot på sin blyghet. Nu kallar hon sig själv alkoholist och har inte druckit en droppe på flera år. -"Alkohol gjorde att jag kände mig fri. Jag var väldigt blyg och visste inte hur jag skulle ta mig ur mitt skal" säger hon till Shape Magazine enligt Aftonbladet. Nuförtiden lever Kristin ett hälsosamt liv utan alkohol och utan cigaretter.
*Starkt att gå ut och erkänna att hon är alkoholist och självklart bra att hon numera lever ett hälsosamt liv =)
image279
Foto: Beyondbeautybasics.com

Grattis

Grattis Enrique Iglesias som fyller 33 år idag! Hurra, hurra!
image278

Grattis

Grattis Eagle-Eye Cherry som fyller 39 år idag! Hurra, hurra!
image277

Scarlett svarade ja

Scarlett Johansson,23 och Ryan Reynolds, 31 har varit ett par i ett år. Nu har paret tagit ett steg till och förlovat sig enligt Aftonbladet. Enligt People ställde Ryan nyligen frågan och ska ha fått ett ja av Scarlett.
*Grattis till förlovningen, alltid roligt =)
image276
Foto: Hollywood Newsroom

Grattis

Grattis George Clooney som fyller 47 år idag! Hurra, hurra!
image275

Prison Break-stjärnan i fängelse på riktigt

Lane Garrison, känd från tv-serien Prison Break, sitter numera bakom lås och bom i ett riktigt fängelse. Han har börjat avtjäna sitt 40 månader långa fängelsestraff sedan han blev dömd för rattfylla och för vållande till annans död. Han kraschade sin bil i ett träd förra året och hans 17 åriga medpassagerare dog i olyckan. Nu fördriver Lane tiden på San Diego fängelset och fördriver tiden med att spela piano och sjunga i ett band de bildat i fängelset.
*Helt rätt med fängelse och för en gång skull verkar även Hollywoodkändisarna få lite hårdare straff, det är ju på tiden!
image274

Grattis

Grattis Andreas Lundstedt som fyller 36 år idag! Hurra, hurra!
image273

Brolle & Elin ett par

Spekulationerna har varit många men nu är det bekräftat - Brolle, 26 & sångerskan Elin Lanto, 23 är ett par. Brolle har i tidigare interjuer berättat att han har en flickvän sedan ett halvår tillbaka men varit hemlighetsfull om vem den hemliga kärleken varit. Igår på Humorgalan kom de hand i hand. -"Vi är kära. Elin är en väldigt fin tjej" säger Brollen till Aftonbladet.
*Skoj med nya förhållanden, men jag trodde Lanto var en brat-tjej som höll sig till Stureplanskillar =/ Men ack så fel man kan ha....
image271image272
Foto: Från Aftonbladet & Credd.se


Settman pappa- igen

Programledaren Peter Settman har blivit förälder tillsammans med frun Anna Settman. I söndags födde sonen som ännu inte fått något namn. -"Det känns fantastiskt. Det är en rejäl kille, 52 cm och 3,7 kg", sa en glad Peter Settman till Expressen. Peter har sedan tidigare två barn, Oscar och Elis från ett tidigare förhållande.
*Grattis till den tredje pojken i Settman-familjen =)
image270

Grattis

Grattis David Beckham som fyller 33 år idag! Hurra, hurra!
image269

RSS 2.0