Gry Forssell väntar barn

I egna radioprogrammet "Äntligen morgon" avslöjade igår Gry Forssell, 35, att hon väntar barn. Nedkomsten är beräknad till våren och Gry och maken Alex, 30, är full gång med namnplanering. Paret har sonen Vincent, 5, sedan tidigare.
*Grattis, vad skoj med en liten bebis =)

Foto: gt.se

Jolie - Pitt nr 7?

Rykten gör gällande att Angelina Jolie är gravid igen enligt Aftonbladet. Så sent som i somras föddes Angelina och Brad Pitts barn, tvillingarna Knox Leon och Vivienne Marcheline. Nu ska det alltså barn nr 7 vara på gång, en servitör i London försökte nyligen bjuda Angelina på en drink varpå hon meddelade att hon inte får dricka alkohol då hon är gravid. Om detta är sant eller inte återstår att se.
*Jaha vad säger man? Jag skulle inte bli förvånad om det är sant men snälla, lägg ner två sekunder och ta hand om barnen ni har istället för att producera nya hela tiden. Ska bli väldigt intressant att se hur dessa barn blir när de blir stora....

Foto: allmoviesblog.com


Let´s Dance

Förberedelserna inför året Let´s Dance är i full gång och Aftonbladet har nu namnen på några av de aktuella kändisarna som ska svänga sina lurviga under vintern. Klara för programmet ska vara: Skådespelerskan Lia Boysen, Idol-Daniel Karlsson, skådespelerskan och författaren Martina Haag och programledaren Hasse Aro.
*Spännande att se vilka fler som blir aktuella, jag tycker ju Let´s Dance är mycket roligare än Stjärnor på is så jag ser fram emot programmet.

Foto: electronicretailermag.com

Petter pappa igen

I helgen blev rapparen Petter pappa för tredje gången, denna gång en dotter som var 51 cm lång och vägde 3,6 kilo. Petter har sönerna Alfons 5,5 år och Lexus 2,5 år sedan tidigare. -"Jag älskar mina grabbar men det är så jäkla häftigt att ha fått en dotter, jag har alltid drömt om det" säger Petter, 34, till Aftonbladet.
*Grattis till bebisen! Men vad ska hon heta?

Foto: musik.tre.se

Simpson mamma

I torsdags natt födde Ashlee Simpson en son. Mamma och pappa Pete Wentz ska vara överlyckliga över sonen Bronx Mowgli Wentz. Bronx vägde 3,5 kg när han föddes och förlossningen ska ha gått bra. I maj i år gifte sig Ashlee och Pete som varit tillsammans sedan 2006.
*Grattis till bebisen! Vanligare och vanligare att barnen döps till städer eller orter. Se bara på Paris, Brooklyn, Zahara och nu Bronx =)

Foto: glamorati.com

Paris singel igen

Paris Hilton är singel, förhållandet med Benji Madden är över. Till US Magazine har en nära vän till Paris sagt: -"Trots att de fortfarande är kära så känner de båda att de är bättre som vänner. Benji var överbeskyddande och kontrollerande och han funkade inte ihop med hennes vänner. Paris kompisar kände att hon förändrats sedan hon blev ihop med Benji och hon känner att hon vill bli sig själv igen".
*Ja, ingen hade väl trott att det skulle hålla forever heller, eller?! Tycker det varit lugnt och skönt när Paris inte varit på varenda mingelbild under hösten...nu är det väl slut på det =(

Foto: s.tf1.fr

Kronér årets julvärd

Årets julvärd är vald, det blir Lasse Kronér som guida svenska folket på julafton. -"Jag är ju en riktig julgris" säger Lasse till Aftonbladet och ser lycklig ut över sitt nya uppdrag. Lasse axlar rollen från Anne Lundberg som var förra årets julvärd.
*Skoj, alltid gillat Lasse Kronér så SVT gjorde verkligen helt rätt val =)

Foto: tvbloggen.com

2 år och mäktigast

Tidningen Forbes har listat de personer som är mest inflytelserika år 2008...och under 5 år. Högst upp på listan hittar vi Tom Cruise och Katie Holmes dotter, Suri Cruise, 2 år. Hon näms oftare än något annat Hollywoodbarn på webben och i nyhetsartiklar och förtjänar därför förstaplatsen enligt Forbes. Nedan ser ni hela listan:

1) Suri, 2 - Dotter till Tom Cruise & Katie Holmes
2) Shiloh, 2 - Dotter till Brad Pitt & Angelina Jolie
3) Zahara, 3 - Dotter till Brad Pitt & Angelina Jolie
4) Pax, 4 - Son till Brad Pitt & Angelina Jolie
5) Sam Alexis, 1 - Dotter till Tiger Woods & Elin Nordegren
6) Cruz, 3 - Son till David & Victoria Beckham
7) Matilda Rose, 3 - Dotter till Heath Ledger & Michelle Williams
8) David Banda, 3 - Son till Guy Ritchie & Madonna
9) Sean Preston, 3 - Son till Kevin Federline & Britney Spears
10) Sam, 4 - Dotter till Charlie Sheen & Denise Richards

*Stackars barn säger jag bara =(

Foto: readthesmiths.com

Wilson kär

Andreas Wilson, 27, som länge varit en eftertraktad singelkille är nu upptagen. Nya flickvännen heter Nicole Janota och är 26 år gammal och jobbar som kläddesigner. -"Vi har träffats ett tag och allt känns jättebra" säger Andreas till Expressen.
*Attans tjejer, nu är han upptagen ;)

Foto:sthlmsfinest.com

Osbourne förlovad

Ozzy Osbournes dotter Kelly, 23, har förlovat sig. Efter sex månaders förhållande med pojkvännen Luke Worrall, 18, är det nu dags att ta förhållandet ett steg längre. En källa säger: "Kelly och Luke har visat att de avgudar varandra, så det är ingen överraskning. De har funderat på att gifta sig ett tag" kan vi läsa i Aftonbladet.
*Grattis till förlovningen men för guds skull, vänta med giftemål!

Foto: smh.com

Bebis för Läckberg/Melin

Författaren Camilla Läckberg, 34, väntar barn med Robinson-polisen Martin Melin, 41. De har båda två barn sedan tidigare förhållanden. Paret möttes för tre år sedan när Camilla ville ha hjälp av en poliskunnig att skriva boken Olycksfågeln men det var först för ungefär ett år sedan som de blev ett par på riktigt. Camilla ska enligt Aftonbladet vara i tredje månaden vilket innebär en bebis till våren.
*Grattis till kärleksbarnet (kärleksbarn = vanligt förekommande bland par i 35-40 års åldern som har barn sedan tidigare men absolut vill ha ett gemensamt litet kärleksbarn, förekommer ofta tidigt i förhållandet).

Foto: Aftonbladet.se

Tilde Fröling mamma

Programledaren Tilde Fröling har blivit mamma. Den 23 oktober födde hon sonen Mingus. Tilde och pappa Magnus Lindqvist berättar att sonen var 51 cm lång och vägde 3,9 kilo när han föddes. Nu mår hela familjen bra men graviditeten var jobbig för Tilde som varit sjukskriven sedan vecka 6. -"Men jag kan ärligt säga att det är värt det tusen gånger om" berättar Tilde för Expressen.
*Grattis till sonen med det fina och annorlunda namnet!

Foto: stureplan.se

Nytt kungligt blod i Danmark

Det danska kungahuset får tillökning i maj nästa år enligt Aftonbladet. Det är Prins Joachim och hans nya hustru Marie som ska få ett gemensamt barn. Joachim har sedan tidiga sönerna Nikolai och Felix. Prins Joachim och Marie gifte sig så sent som i maj i år.
*Grattis till bebisen! Konstigt bara hur Danmarks kungahus verkar få göra allt och lite till medan vårat Svenska måste vara så ordentliga hela tiden....

Foto: kvp.se

Hannah Graaf gravid

Tvåbarnsmamman Hannah Graaf väntar sitt tredje barn, denna gång med en ny man vid sin sida. Till påsk nästa år ska barnet komma och enligt Aftonbladet är Hannah, 30, mycket lycklig och längtar tills hon blir tjock om magen.
*Grattis! Tre barn med tre pappor, måste vara jobbigt att hålla reda på allt och alla =/ Dessutom vid bara 30 års ålder, tufft jobbat!

Pernilla Wahlgren singel

Pernilla Wahlgren & Joachim Lennholm har separerat. Den 1 november flyttade han officiellt ut ur villan på Lidingö. Pernilla bor nu ensam kvar i villan med barnen. Joachim och Pernilla träffades på en fest 2002, de flyttade ihop kort därefter och 2007 fick de sonen Theodor tillsammans. Efter sex år tillsammans ska paret nu enligt Aftonbladet ha gått skilda vägar.
*Tycker att de alltid varit ett omaka par, han stor som ett hus och hon liten som en mygga. Sett honom på ett uteställe i Stockholm och tyckte han verkade väldigt lugn och trevlig. Synd om barnet såklart =(

Foto: stureplan.se

Prinsen singel

Prins Carl Philip ska enligt Aftonbladet ha gjort slut med flickvännen sedan 9 år, Emma Pernald. Uppbrottet ska ha skett under de senaste veckorna men rykten säger att Prinsen redan sett hand i hand med en annan kvinna. Carl Philip och Emma träffades på en segelsemester på västkusten 1999 och de senaste åren har de bott tillsammans i Stockholm.
*Tråkigt tycker jag, de passade så bra tillsammans. Såg dem för några månader sedan och då gick de hand i hand så jag trodde nog snarare på förlovning än separation =(

Foto: Photobucket.com

Körslaget

Nu är det klart vilka som ska vara med i TV4´s musiksatsning Körslaget! Klara är:

- Nanne Grönwall
- Magnus Carlsson
- Hanna Hedlund
- Robert Wells
- Erik Segerstedt
- LaGaylia Frazier
- Timo Räisänen

*Tycker Körslaget var ett roligt program och kommer med största säkerhet kolla även denna gång! Robert Wells lär ju verkligen veta hur man får en kör att sjunga men en jag tror får svårt är Timo, hans fans lär ju knappast kolla på detta program =/

Foto: tv4.se

RSS 2.0