Skarsgård och Farrell i samma film

Nu är det dags för lillbrorsan Skarsgård att inta Hollywood. Gustaf Skarsgård kommer spela in en film med Colin Farrell och Ed Harris. Filmen kommer regisseras av Peter Weir, mannen bakom The Truman Show och Döda poeters sällskap. -"Det är en jättestor chans. Min första internationella film" säger Gustaf. I filmen kommer Gustaf spela en fånge som rymmer från ett läger i Sibirien under anda världskriget.
*Vad skoj! Det går verkligen bra för klanen Skarsgård på filmduken =)

Foto: stureplan.se

Magdalena Graaf sjuk

I förra veckan klagade Magdalena Graaf, 33, på huvudvärk och yrsel. Natten till igår opererades hon för en blödning i hjärnan. Magdalena dansade sin sista dans med sin partner Daniel Da Silva förra fredagen i Let´s Dance, nu tvingas hon hoppa av programmet då hon ligger med slangar kopplad till hjärnan på Karolinska Sjukhuset i Stockholm. När värktabletter inte hjälpte i tisdags mot huvudvärken åkte Magdalena in till sjukhuset och opererades akut, skallen borrades upp för att man skulle kunna suga ut blodet. Operationen ska ha gått bra men Magda måste ligga helt stilla och får inte röra huvudet. Aftonbladet har pratat med flera läkare och de flesta är eniga om att en blödning av detta slag uppstår efter ett slag mot huvudet men vad TV4 erfar ska detta inte ha hänt. Detta är Let´s Dance andra hemska incident då Mojje Johansson drabbades av hjärtinfarkt i början av programmet.
*Usch och fy vad hemskt, vilar det en förbannelse över årets Let´s Dance? Hoppas att allt går bra med både Mojje och Magda och att de kryar på sig snart!

Foto:expressen.se


Laila Bagge nybliven singel

Laila Bagge, 36, är högaktuell i både egna serien Made In Sweden samt som deltagare i Let´s Dance. Nu berättar Laila att hon sedan en vecka tillbaka är singel. Förhållandet med pojkvännen Anders, 31, har tagit slut. Laila säger i Expressen: -"Det beror inte på Let´s Dance, det gör det inte. Det har med andra omständigheter att göra. Det är alltid så, ibland funkar det och ibland funkar det inte". Laila var tidigare gift med Anders Bagge och har sonen Liam, 5, sedan ett tidigare förhållande.
*Kärriärtjej som Laila är kanske skrämmer bort killarna! Om hon själv vill behöver hon nog inte vara singel så länge skulle jag tippa =)

Foto: aftonbladet.blogg.se

Colin Farrell

Skådespelaren Colin Farrell, 32, är aktuell i polisfilmen Pride & Glory. Idag får han kickar av att vara med i liknande filmer, värre var för fem år sedan då han sökte kickar i att hänga på barer. Colins femårige son James som han fick med fd flickvännen Kim Bordenave har definitivt hjälpt honom på traven att bli en bättre människa -"även när jag levde som jag gjorde var jag alltid närvarande när jag träffade min son. Men helt klart hjälpte han mig att bli ren", säger Colin till Aftonbladet. Sonen James lider av en genetisk sjukdom som försenar utvecklingen men Colin är tacksam att sonen inte lider och att hans liv inte är i fara.
*Känns som att Colin varit borta en sväng och det beror väl antagligen på rehab-vistelserna han varit på, ska bli spännande att se hans nya film som jag har höga förhoppningar på!

Foto: babble.com


Bentzing ska bli mamma

Sångerskan Linda Bengtzing, 34, ska bli mamma! Nu hoppar Linda av sommarturnén med Diggiloo, -"jag ser fram emot livets största och mest kärleksfulla utmaning" säger sångerskan till Expressen. I somras träffade Linda sin pojkvän efter 2,5 år som singel. Den hemlige pojkvännen är musikern Peter Ståhlgren, 34. Om allt går enligt planerna ska Linda föda parets barn i juli.
*Grattis, vad skoj! Anledningen till att hon för en gångs skull inte ska vara med i Melodifestivalen kanske?! Hoppas nu Linda tar tillbaka sin mörka hårfärg så slipper bebisen bli vettskrämd när den kommer ut =/

Foto: expressen.se

Fame-Jessicas självbiografi

Sångerskan Jessica Andersson, 35, slog igenom i Bert Karlssons Fame Factory 2002. Året därpå tävlade Jessica med gruppen Fame i Melodifestivalen och vann med låten Give me your love. Hon har även tävlat i svenska Melodifestivalen som soloartist och är just nu aktuell med MQ´s julkampanj. I vår kommer Jessica ut med en självbiografi "När kalla nätter plågar mig med minnenav hur det var", den skrivs av journalisten Lena Katarina Swanberg som även skrivit Pigge Werkelins tsunami-bok och Annika Östbergs biografi om hur det är i ett amerikanskt fängelse. Boken kommer dels att handla om tiden med Fame, Melodifestivalen och hur det är att kombinera ett kändisliv med mammarollen åt sonen Liam. Men den kommer också handla om den mörka uppväxten i hennes liv, uppväxten med en mamma som missbrukade narkotika och hur Jessica och hennes syskon splittrades och hamnade i olika fosterhem. Boken beräknas komma ut den 15 maj enligt Aftonbladet.
*Det var en nyhet för mig, jobbigt att ha en så jobbig uppväxt! Måste läsa den boken när den kommer ut....

Foto. 2entertain.com

Desperate Housewifes

Skådespelerskan Marcia Cross, 46, känd från Desperate Housewifes har drabbats av en tragedi inom familjen. Marcias man, börsmäklaren Tom Mahoney, 50, har drabbats av cancer. Skådespelerskans talesperson hälsar att han får behandling och svarar bra på den enligt Aftonbladet. Paret gifte sig i juni 2006 och året därpå föddes parets tvillingdöttrar Eden och Savannah.
*Tragiskt, hoppas att allt kommer att gå bra!

Foto: timeinc.net

Sannas sista dag i frihet

Igår gick programledaren Sanna Bråding, 28, in i fängelset för att tillbringa en månad bakom låsta dörrar. Sanna fick domen, en månads fängelse för narkotikabrott, för nästan fem månader sedan. Hon ska sitta på en sluten avdelning med kvinnor som dömts för dråp, rån och narkotikabrott. De första dagarna i fängelset kommer Sanna inte få ha någon kontakt med någon utanför fängelset, inte ens på telefon. -"Det är jobbigt att vara ny. Man kan bli testad. En del kan ha en förutfattad mening om mig. Jag tror inte det blir några problem om jag är mig själv, men det är klart jag undrar vad folk ska tycka. På så sätt känner jag mig lite stressad" säger Sanna till Expressen.
*Helt rätt att även kändisar får ta sitt straff, förhoppningvis lär hon sig någonting av straffet och är ett avskräckande exempel för andra som tar droger!

Foto: stureplan.se

Rapport-bebis på väg

Rapport-profilen Katarina Sandström, 34, väntar sitt första barn. I flera månader har hon lyckats hålla den växande magen hemlig, för såväl tittare som medarbetare. Aftonbladet berättar idag att Katarina har tagit en timeout från tv-rutan för ett föda sitt första barn. Katarina har lett Rapports 19.30-sändning i åtta år. Pappa är maken Tommy Borglund, 40.
*Grattis till blivande bebisen. Starkt att lyckas hålla allt hemligt! Jag har sett Katarina flera gånger ute på stan och hon ser alltid lika sval ut, hoppas hon tinar upp lite nu med en liten bebis =)
¨
Foto: svt.se

Skarsgård nygift

Skådespelaren Stellan Skarsgård, 57, har varit sambo med Megan Everett, 32, i ett år. Måndagen den 12 januari blev paret man och hustru genom en borgerlig vigsel i Nacka stadshus. Megan ska enligt rykten också jobba inom filmbranschen och kommer från Irland. Detta är Skarsgårds andra bröllop. I 32 år var Stellan och förre detta frun My gifta och de har sex barn tillsammans; Alexander, Gustaf, Sam, Bill, Eija och Valter. Stellan är just nu aktuell med Änglar & Demoner, uppföljaren till Da Vinci-koden.
*Tragiskt tycker jag, känns väldigt mycket Hollywood över detta. Att vara gift flera gånger och denna gång tillsammans med en kvinna som är 25 år yngre än han själv. Undrar om Stellan hamnade i någon ålderskris eller vad det handlar om? Undrar också vad barnen tycker om detta....

Foto: stellanonline.com

BSB-bebis

Backstreet Boys-medlemmen Howie Dorough ska bli pappa för första gången. Hans hustru Leigh är gravid och barnet beräknas komma i juni. Paret gifte sig i december 2007 och åkte på en åtta månader lång smekmånad runt om i världen efteråt men nu är det alltså dags för en liten bebis!
*Grattis till barnet! Kommer faktiskt inte ihåg, är det fler BSB-medlemmar som har barn eller är Howie först ut?

Foto: okmagazine.com


Christian Olssons bröllop

2008 blev inget bra år för trestegsstjärnan Christian Olsson rent sportsligt. På det privata planet däremot gick det desto bättre. I oktober förra året gifte sig Christian med flickvännen Gordana Bosanac i Göteborg. Ett 20-tal av parets närmsta krets närvarade vid vigseln och efteråt hölls en större fest för ett hundratal inbjudna på golfklubben i Hovås. Flera idrottskollegor ska ha medverkat på festen, bland annat Robert Kronberg och Patrik Klüft. Framtidsplanen är att Christian ska börja tävla igen till sommaren.
*Grattis till bröllopet och duktigt gjort att hålla det hemligt så länge =) Nu kanske det snart är på väg en liten trestegs-bebis....

Foto: stureplan.se

Namnval för Affleck & Garner

Jennifer Garner och Ben Affleck fick deras andra dotter den 6 januari i år. Nu är det bestämt att flickan ska heta Seraphina Rose Elizabeth Affleck. Parets andra dotter heter Violet och är 3 år gammal. Seraphina kommer från det bibliska namnet seraphin som är hebreiska och betyder "den eldiga, heta, starka".
*Ännu ett ovanligt namn i Hollywood =)

Foto: eonline.com

Mojjes hjärtattack

Programledaren Mojje Johansson, 36, har fått en hjärtinfarkt. Igår opererades han akut, via ljumsken gick läkarna upp i hjärtat och sprängde sönder proppen. -"Jag är omtumlad men fysiskt mår jag kanon. Jag hade kärlkramp så kärlen runt hjärtat har inte fått något syre. Nu har de sprängt i kärlen på mig så det känns bara skönt. Jag mår bättre än någonsin" säger Mojje till Aftonbladet. Mojje kände av de första symptomen redan vid jul då det smärtade över bröstet men lade inte så stor vikt över det då han är så pass ung. Förmodligen kommer hjärtinfarkten utav stress. Mojjes sambo och två barn har varit ett stort stöd och beräknar bli helt återställd men blir tvungen att ta blodförtunnande medicin resten av livet.
Aftonbladet avslöjar också att Mojjes programledar-kollega Niclas Wahlgren kommer ersätta Mojje i Let´s Dance.
*Usch vad hemskt, han är ju så ung. Man ska nog lyssna på sin kropp mer...

Foto: norrtaljekalaset.se


Eva Röse & Sofia Helin väntar barn

Guldbaggegalan igår var det två skådespelerskor som visade upp sina gravida magar. Eva Röse, 35, väntar sitt andra barn tillsammans med sambon Jacob Felländer. De har sonen Finn Floyd sedan tidigare som föddes i juni 2007. Även skådespelerskan Sofia Helin, 36, från Arn-filmerna och Masjävlar är gravid, hon är i sjätte månaden så inom några månader kommer en liten pojke eller flicka ut!

Foto: stureplan.se & lovefilm.se


Sörenstams bröllop

Efter tre år tillsammans gifte sig golfproffset Annika Sörenstam med sin amerikanske pojkvän Mike McGee i helgen skriver Aftonbladet. 125 inbjudna gäster kom till Lake Nona Golf & Country Club i Florida. Paret förlovade sig för exakt ett år sedan i sitt hem i Lake Nona. Maken Mike är numera anställd av sin fru som chef för varumärket ANNIKA. Nu väntar smekmånad i skidorten Whistler Mountain, Kanada, i tre veckor.
*Grattis till bröllopet. Känns som det inte kommer dröja så länge innan storken kommer till paret Sörenstam/McGee =)

Foto:aftonbladet.se

Ugly Betty - stjärna mamma

Ugly Betty´s syster i serien ska bli mamma. Det är skådespelerskan Ana Ortiz, 37, som väntar sitt första barn med sin make Noah Lebenzon. Paret gifte sig i Puerto Rico i juni 2007.
*Grattis till den blivande bebisen. Ska bli intressant att se om hon kommer bli gravid även i serien...

foto:uglybettynews.com

S-J Parker flyttar ut

Sarah Jessica Parker, 43, är enligt rykten på väg att flytta ifrån maken Matthew Broderick, 46. Rykten påstår att Matthew varit otrogen med en yngre kvinna, dessa rykten kom redan i augusti men under hösten ska paret ha försökt att rädda förhållandet för 4-årige sonen James Wilkies skull. Nu ska paret enligt Star Magazine ha gett upp, källor i tidningen berättar att Sarah Jessica letar nytt boende.
*Trist med uppbrott =( Men jag har alltid tyckt att detta par ser väldigt omaka ut.....

Foto:glamorati.com

Wikingsson pappa igen

Programledaren Fredrik Wikingsson, 35, och hans fru Johanna fick den 22 december sitt andra barn, en dotter skriver Aftonbladet. Paret fick i april 2007 dottern Pella Julia och bara 20 månader senare var det alltså dags för barn nummer två att komma till världen.
*Grattis till bebis nummer två =)

Foto: dn.se

Afflecks nya flicka

Ben Affleck, 36, och Jennifer Garner, 36, fick i tisdags sitt andra barn. Paret har sedan tidigare dottern Violet, 3. Även denna gång blev den en liten flicka som ännu inte har fått något namn.
*Grattis, grattis! Med föräldrar som Ben och Jennifer kan det inte annat än bli söta barn =)

Foto: babble.com

RSS 2.0