En Idol-bebis på gång

Idol-vinnaren Daniel Lindström, 30, väntar barn tillsammans med fästmön Therese Nyberg. Detta avslöjades när Daniel var med i Bingolotto och sa: "Barnet beräknas komma till våren. Jag vet inte alls vad som väntar, men vi är jätteglada. Jag är nattmänniska så jag stannar gärna uppe med barnet" säger Daniel till Aftonbladet.
*Grattis till bebisen som med största sannorlikhet blir väldigt, väldigt rödhårig =)

Foto: stureplan.se

Sorry grabbar! Scarlett gift

Scarlett Johansson, 23, och Ryan Reynolds, 31 började dejta förra året, strax efter uppbrottet från Alanis Morrisette. De har varit förlovade sedan i maj i år och nu ska paret alltså ha växlat ringar i Vancouver, Kanada. Scarletts talesperson bekräftade detta i USMagazine.com.
*Grattis =)

foto: babble.com

Locklear gripen

Skådespelerskan Heather Locklear greps av polis i helgen. Det är bara två månader sedan hon lämnade rehab-hemmet i Arizona men nu har hon blivit gripen av polis för att ha kört bil i "berusat tillstånd". Det ska dock inte ha rört sig om alkohol och polisen har tagit prover för att fastställa om någon annan drog kan vara boven i dramat.
*Suck för Hollywood-kändisar och deras problem med droger.....

Foto: askmen.com

Vem klär sig bäst resp sämt i världen?

Tidningen People Weekly har utsedd kändisvärldens bäst klädda kvinnor och även den ökända listan om vem som klär sig sämst i världen!

Bäst!
1) Rihanna
2) Gwyneth Patrow
3) Michelle Obama
4) Heidi Klum
5) Fergie

Sämt!
1) Paula Abdul
2) Tori Amos
3) Solange Knowles
4) Lucy Liu
5) Sienna Miller

*Kan håller med om Rihanna, Gwyneth (nuförtiden) och Heidi Klum på bäst-listan. Mrs Obama har jag sett för lite för att kommentera men Fergie? Hur tänkte de där?! Sämsta-listan kan jag hålla med dem om alla!

Foto:travelaid.se

Hellström pappa

Sångaren Håkan Hellström har blivit tvåbarnspappa enligt Aftonbladet. Den 2 september fick Håkan, 34, och flickvännen Natalie Davet, 29, sitt andra barn, en pojke. Paret har sonen Sigge, 3, sedan tidigare.
*Grattis till bebisen! Tycker såklart att det är konstigt att Hellström redan är tvåbarnspappa då han inte känns som en dag över 20 själv =/

Foto: folkbladet.nu

Sexiga läppar

En omröstning i England har utsett världens mest perfekta läppar. Vann omröstningen gjorde skådespelerskan Keira Knightley. Hela listan såg ut enligt följande:
1) Keira Knightley
2) Kylie Minogue
3) Angelina Jolie
4) Scarlett Johansson
5) Victoria Beckham
6) Jennifer Aniston
7) Cameron Diaz
8) Jessica Alba

Foto: about.com

Tiger pappa igen

Golfproffset Tiger Woods och hans svenska fru Elin Nordegren väntar barn enligt Sportbladet. Paret har dottern Sam sedan tidigare och barn nummer två föds någon gång i vinter.
*Grattis till bebisen =)

Foto: sokrates.webblogg.se

Körberg pappa

Tommy Körberg, 60, och hustrun Anne-Charlotte, 38, ska bli föräldrar. Barnet beräknas komma i februari eller mars nästa år och familjen är lyckliga och förväntansfulla enligt Aftonbladet. Tommy har två söner sedan två tidigare förhållande; Anton, 30 och Erland, 12 och Anne-Charlotte har dottern Linn, 8 sedan ett tidigare förhållande. Tommy och Anne-Charlotte träffades på västkusten för 2,5 år sedan och förra sommaren gifte de sig i Trosa.
*1) Åldersskillnaden har jag pratat om förut, för stor. 2) Varför ska ALLA skaffa sig ett "kärleksbarn"? Vilket då slutar med att många har en massa ungar med en massa ex överallt 3) Varför skaffa barn när man är 60 år? När barnet börjar skolan närmar man sig 70 år och kan knappast vara lika aktiv som en pappa i 40-års åldern. Frågan är också om denna pappa får uppleva studenten, bröllop osv....Nope, egoistiskt tycker jag att det är!


Foto: tommykorberg.se

RSS 2.0