Giftemål för Jennifer

Jennifer Love Hewitt har förlovat sig med sin pojkvän, skådespelaren Ross McCall, 32. -"De förlovade sig i förra veckan" bekräftar hennes publicist för US Weekly. Däremot är inget datum satt för det stundande giftermålet. 
Ross ska ha friat till Jennifer med en antik förlovningsring som funnits i hans släkt i 100 år. Paret befinner sig just nu på Hawaii på semester enligt Aftonbladet. Paret har varit tillsammans i två år och de träffades när Ross var med i ett avsnitt av Ghostwhisperer där Jennifer spelar huvudrollen.
*Har inte hört talas om den här Ross men förhoppningsvis går det vägen hela vägen till altaret...

Grattis

Grattis Ben Stiller som fyller 42 år idag! Hurra, hurra!


Pamela Anderson

I oktober gifte sig Pamela Anderson, 40 med Rick Solomon, mest känd för sin insats i Paris Hiltons sexfilm kan vi läsa i Aftonbladet. Pamelas äktenskap med Kid Rock förra året kraschade som bekant efter bara fyra månader. Men Pamela säger att hon och Rick är kära och lyckliga. -"Jag har aldrig varit så här lycklig i hela mitt liv. Vi är bra för varandra. Vi stannar hemma varje kväll. För att ha sex" säger hon till USA Today.
*Då får vi hoppas att Rick är en bra man för henne och att detta äktenskap håller bättre än hennes tidigare.....

Nicole Richie

Innan Nicole Richie fattade att hon var gravid gjorde hon fem olika graviditetstest, hon tvinade tom sin bästa kompis att också ta ett test för att jämföra testen. När det stod klart att hon verkligen var gravid ringde hon direkt till pojkvännen, Good Charlotte-sångaren Joel Madden. -"Det var så konstigt - han visste redan. Jag berättade för honom och han blev inte överraskad alls. Hans tonläge förändrades inte ens. Vi var tvugna att prata över telefon eftersom han befann sig i Europa och jag här" säger Nicole i Expressen. Nu är Nicole i åttonde månaden och har nyligen firat den kommande bebisen med en babyshower, men de har inte tagit reda på barnets kön.
*Hoppas verkligen att fröken Richie håller sig från drogerna nu när hon har ett till litet knyte att ta hand om.....

En arg Julia Roberts

I onsdags fick Julia Roberts nog när en paparazzi försökte ta kort på hennes barn. Ett videoklipp som lagts ut på tmz.com visar hela förloppet där en rasande Julia jagar paparazzin i sin bil, tutandes för att få honom att stanna. När han inte gör det kör Julia över på den mötande vägbanan så att hon kan köra bredvid paparazzi-fotografen tills han stannar, och vevar ner fönstret. -"Du, lyssna! Du kan stänga av videokameran för jag ska prata med dig om att du kör vid en skola där det finns barn" skriker Julia. Paparazzin stänger av kameran så där slutar tyvärr historien som finns att läsa om på Expressen.

Bryan Adams & Elle McPherson

Rockstjärnan Bryan Adams, 48 och modellen Elle McPherson, 44 är ett par. De har varit ett par länge men enligt källor ska vänskapen nyligen gått över i kärlek. Men då det är nytt väljer paret att smyga med förhållandet. Elle sågs nyligen närvara på en fest som Bryan anordnat i sitt Londonhem och där höll stjärnorna distansen...ända tills Elle skulle lämna festen. -"De hånglade passionerat vid dörren när de trodde att ingen såg på" berättar ett vittne i Aftonbladet.
*Ett oväntat par men kan mycket väl funka, mer kärlek åt folket =)

Ingen mer naken Pitt

I Expressen kan vi läsa om att Brad Pitt, 43 svär på att aldrig göra fler nakenscener. Hollywoodstjärnan vill inte att hans barn ska se honom avklädd på vita duken. Fyrabarnspappan kommer nu bara göra filmer som hans familj kan se. Han gjorde sin första nakenscen i Thelma & Louise 1991 och sågs senast avklädd i filmen Mr and Mrs Smith 2005 i sexscenen mot Angelina Jolie, som numera är hans fru.
*Vi andra gråter, gråter, gråter....

Victoria Beckham

Ryktena om att Victoria Beckham ska vara Marc Jacobs nya ansikte utåt har cirkulerat länge. Kampanjen ska vara fotad och klar. Victoria är ett stort fan av Marc Jacobs och nu verkar det alltså som att hon ska synas i Jacobs vårkampanj 2008. Enligt källor i produktionen har Victoria sminkats, stylats, fotats och blivit betald en hemlig summa pengar för att bli Marc Jacobs modell kan vi läsa i Aftonbladet.


Grattis

Grattis till Tomas Brolin som fyller 38 år idag! Hurra, hurra!

Linda Isacsson gravid

-"Det stämmer att Linda är gravid och hon mår jättebra" säger Jennifer McShane, presschef på TV4 i Aftonbladet. Den blivande pappan Jacob Lindorff och Linda, 35 har varit ett par i över tre år och i somras förlovade de sig under en resa till Korsika. Paret bor tillsammans i en stor lägenhet i Birkastan i Stockholm. Linda är fast besluten att vara en aktiv gravid kvinna - "Jag kommer att jobba så länge jag kan gå. Att arbeta är viktigt för mig. Jag kan förstå att folk känner olika men jag vill kunna ta med mig knytet överallt och inte oroa mig så mycket".
*Grattis till paret, nu är vi bara nyfikna när barnet är beräknat att komma....


FN-Nicole

Enligt FN-organet UNIFEM kommer var tredje kvinna att utsättas för våld under sin livstid. Nu höjer FN-ambassadören Nicole Kidman rösten och kräver ett slut på våldet mot kvinnor. Hon går i spetsen för en kampanj som uppmanar människor världen över att skriva på mot våldet, för att sätta tryck på makthavarna för att på allvar göra någonting åt situationen. -"Våld mot kvinnor är en motbjudande kränkning av mänskliga rättigheter. Men det är inte oundvikligt. Vi kan stoppa det här" säger Nicole Kidman i Aftonbladet.
*Bra iniativ, Nicole

Britney gravid?

Tidningen In Touch rapporterar att den 25-åriga tvåbarnsmamman väntar barn igen. Det ska vara musikproducenten J.R.Rotem som ska vara barnets pappa. -"Ja, det stämmer" säger han till tidningen. Att hon håller på att förlora vårdnaden om sina två söner verkar inte bekymra henne. -"Hon verkar övertygad om att ett till barn kan få hennes liv på rätsida igen och hon tror att J.R. kommer bli en fantastisk pappa" säger en källa.
*Jag hoppas verkligen att detta inte är sant som står i Aftonbladet, för hennes, hennes barn, och för den eventuella pappans skull....

Simpsons nya dejt

Jessicas nya dejt, amerikanska fotbollsspelaren Tony Romo har länge haft en crush på sångerskan Jessica Simpson. Han har till och med avslöjat på sin hemsida att hans dröm är att få träffa henne. Vilken tur då att  han känner pappa Joe Simpson, så Tony ringde helt enkelt pappa Simpson för att be om lov att få träffa hans dotter. I Aftonbladet kan vi läsa att förhållandet går så bra att Tony fick komma hem till familjen Simpson i Texas under Tacksägelsehelgen. -"De har setts i ett par veckor nu och Jessica är så lycklig. Hon har sms:at alla om hur underbar han är" säger en källa enligt New York Post.

Usher

Sångaren Usher,29 har blivit pappa. Han och frugan Tameka Foster,36 har blivit föräldrar. Sonen, som ska heta Usher Raymond V föddes i måndags kväll. -"Vi är så glada och stolta över vår vackra son. Vilken välsignelse" säger paret i Expressen. Lilla Usher är parets första barn. De gifte sig i september i Atlanta.

Idol och Wyclef

I Expressen kan vi läsa om hur de kvarvarande Idol-deltagarna Marie Picasso, Andreas Sjöberg och Amanda Jensen fick en överraskning igår kväll. -"Vi satt i vår lounge på hotellet och helt plötsligt knackar det på dörren och Wyclef Jean stormar in. Vi blev jättechockade" säger Amanda. Idolerna har fått förvarning om att något skulle hända men hade ingen aning om vad. De fick följa med Wyclef i hans limousine som tog dem till Café Opera där han skulle ha en releasespelning för nya plattan. Innan spelningen fick de hänga med stjärnan backstage, där de drack öl, snackade och minglade. Andra kändisar på plats var Carolina Gynning, Ulf Ekberg, Sarah Dawn Finer och Dr Alban. -"Han är jätteskön, väldigt speciell. Väldigt social också" säger Amanda. -"Vi sjöng lite med honom i bilen på väg hit. Han är jättehärlig" säger Andreas.
*Varför fick inte jag någon inbjudan, snyft......

Dogge

Dogge Doggelito, 32 förlorade sin fru Leonida León i cancer 2004, mitt under pågående turnén tillsammans med Gyllene Tider. Tiden som följde blev tuff - "När min fru gick bort hade jag faktiskt ingen lust att hålla på med musiken. Det var bara deprimerande och tråkigt och texterna blev inte heller roliga. Det har varit en tuff tid och det tog tre år att hitta glädjen igen" säger Dogge till Aftonbladet. Men nu är nya skivan klar, soloalbumet "Superclásico". Sju månaders jobb har blivit en varierad skiva som blandar allt ifrån reggae till klassisk svensk rap. Glädjen i livet är gemensamma dottern Bianca, idag fem år gammal. -"Bianca har betytt allting. Kärleken i livet. Att jag fått behålla någonting, fortfarande kan leva och ha någonting att leva för. Jag kommer alltid vara skadad av det som hänt. Men jag lever och mitt barn lever. Vi får göra det bästa av situationen".
*Starkt av Dogge att fortsätta leverera musik, jag vill lyssna på nya plattan nuuu....

Meredith Grey

Tidningen Metro har träffat skådespelerskan Ellen Pompeo, 38 mer känd som Meredith Grey i tv-serien Grey´s Anatomy. Serien är inne på sin fjärde säsong i USA och i Sverige visas imorgon tredje säsongens sista avsnitt. Ellen har en del gemensamt med sin rollfigur, hon förlorade nämligen sin egen mamma när hon var fyra år. -"För mig är det fascinerande att utforska en mor-dotter-relation som inte är perfekt, för när du växer upp som liten flicka utan mamma är det allt du vill ha. Det är det som skulle göra ditt liv perfekt. Och allt som är smärtsamt i ditt liv beror på att du inte har någon mamma. Men så växer du upp och inser att folk har mammor och att även de har tumultartade relationer till dem. Det är fascinerande".
*Nygift med musikproducenten Chris Ivery kanske hon själv får chansen att bli mamma snart, vem vet?!


Hanson

Det söta bröderna Hanson som blev kända över en natt med singeln mmm Bop har vuxit upp. I tidningen People kan vi läsa att yngsta medlemmen Zac som nu blivit hela 22 år väntar sitt första barn tillsammans med hustrun Kate, 23. Mellanbrodern Taylor har redan tre barn med hustrun Natalie och äldsta brorsan har en son med hustrun Nikki.
*Ehhh..var inte dessa bröder typ 12 år igår...el är det bara jag som har svårt att förstå att alla är gifta och har/ska få barn?

Carola nobbar melodifestivalen ?

I Jakobstads tidningen berättar Carola om ryktena angående hennes eventuella medverkan i nästa års melodifestival. -"Jag har inte stängt några dörrar, men just nu ligger jag lågt. Jag behöver inte melodifestivalen.
*Hmm själv tycker jag att man ska sluta när man är på topp....Carola, du kan inte vinna mer i melodifestivalsammanhang än du redan gjort.

Grattis

Vi grattar Sanna Nielsen som fyller 23 år idag. Hurra, hurra!


Britney

Nu ska det tydligen vara klart. Enligt TMZ.com nådde Britney och exmaken Kevin Federline en överenskommelse i domstol. Hon får fira jul med sina barn Sean, 2 och Jayden James, 1. Britney är aktuell med inspelningen av sin nya singel Piece of me, den ska utspela sig på en nattklubb dit Britney ska smugglas in - jagandes av paparazzifotografer. 15 statister och en Britney-kopia ska ha hyrts in till inspelningen enligt Aftonbladet.

Let´s Dance

Aftonbladet avslöjar idag vilka som ska medverka i vårens Let´s Dance.
Tony Rickardsson
Rickard Herrey
Mats Carlsson (Bygglov)
Mi Ridell
Susan Lanefelt (kniiiip)
Tilde Fröling
Karl Petter Bergvall (Bonde)
Ulf Larsson
Linda Lampenius
Tina Nordström
Dilba
*En spännande blandning i 2008 års Let´s Dance. Jag tror Ulf Larsson åker ut först och vinnare blir...taadaa..Rickard Herrey!!


Grattis

Idag säger vi Grattis till sångerskan Tina Turner som fyller 68 år idag!

Givmilda i juletid

Till jul brukar vi alla bli extra givmilda, ingenting går dock upp emot Hollywood-stjärnornas givmildhet. Förutom alla julklappar som handlas in hamnar också en hel del pengar hos hjälporganisationerna.
Några av dem som donerar pengar är George Clooney, Shakira, Oprah Winfrey, Madonna, Bill Gates och Sandra Bullock enligt tidningen Hennes.


Givmilda Depp

I Aftonbladet kan vi läsa att Johnny Depp har köpt en vingård till sin Vanessa Paradis, mamma till deras två barn Lily-Rose, 8 och Jack, 5. Anledningen ska vara för fira att Vanessa precis blivit färdig med sitt nya album enligt sajten Metro.co.uk. Depp köpte vingården i Plan de la Tour i Frankrike, inte långt från deras egna hem.

Anja Pärsson

I tidningen Hennes kan vi läsa om skiddrottningen Anja Pärson. Vi får bland annat veta att hon älskar att laga mat och baka bullar. Hon har aldrig gått i gymnasiet, då var det slalom för hela slanten som gällde. Hon erkänner också att hon tar otroliga 100+ (kg) i stående benpress.
*Vi önskar dig lycka till i den här säsongens tävlingar


Porrstjärnan Cruz

Skådespelaren Penelope Cruz ska spela porrstjärna, men inte i en film utan i sin bror Eduardos nya musikvideo. Penelopes syster Monica ska också medverka i videon enligt contactmusic.com
*Vi kan gissa att det är bra gratisreklam för den nya stjärnan Cruz

Nobbat frieri

Reese Witherspoon och Jake Gyllenhaal har dejtat i några månader. Nyligen ska Jake ha friat till Reese men enligt källor till National Enquirer ska Reese ha nobbat frieriet. Anledningen ska vara Reeses uppslitande skilsmässa från före detta maken Ryan Philippe. "Reese är galet kär i Jake men skilsmässan gick precis igenom och hon behöver mer tid innan hon kan börja fundera på giftemål igen. Hon vill ta det långsamt för hennes små barn skull, hon vill inte att de ska bli oroliga eller upprörda över något" uppger källorna.

* Jag hoppas att det håller för de är så otroligt söta tillsammans så Reese...säg ja snart

Årets...

I Aftonbladet kan vi läsa att Entertainment Weekly har utsett årets underhållare i olika kategorier. Några av vinnarna är;

Årets mest populära: Matt Damon, Johnny Depp och Katherine Heigl
Årets nya talang: Rihanna
Årets mest omtalade: Amy Winehouse
Årets största underhållare: J K Rowling

*Jag kan inte påstå att Amy Winehouse är särskilt underhållande....

Flea

Flea, basisten i Red Hot Chili Peppers är en av dem som drabbats hårt av bränderna i Kalifornien. Enligt radiokanalen KNX har hans hus förstörts i branden. Hittills har ca 10 000 människor evakuerats och 500 brandmän kämpar mot elden.

Pendling för Jessica

I Expressen kan vi läsa om Jessica Almenäs, 32 som snart är aktuell som ny programledare för Let´s Dance. För henne är det pendling som gäller mellan hemmet i Stockholm och pojkvännen, stjärnryttaren Tony André Hansen, 28 som bor i Norge. -"Vi kör pendling...det funkar väl...vi har inte så mycket val. Nu har vi varit ifrån varandra en månad och det är inte roligt. Det går i perioder" säger Jessica till Expressen.
*Antar att det inte bara är jobbet som hindrar henne från att resa oftare till Norge, sonen Jack som Jessica har med Johan Edlund är nog en stor anledning också....


Bröllopsfeber

I december för ett år sedan lämnade Rafael Edholm och Görel Crona in sin skilsmässoansökan. Nu är det dags för nytt bröllop för Rafael. På fredag äktar han sin Daga Lamy, 31 år i Seglora kyrka på Skansen. Bröllopet bokades för fyra dagar sedan så det har varit några hektiska dagar för det blivande brudparet enligt Aftonbladet. Bröllopsresan går till USA i januari.
*Trevligt med någon som går emot traditionerna och gifter sig på vintern


Kid Rock

På tv4.se kan man läsa om Kid Rock som ett år efter sitt kraschade äktenskap med Pamela Anderson säger; "Att gifta sig var kul men äktenskapet var en mardröm". Att Pamela Anderson redan har hunnit gifta om sig med Paris Hiltons ex pojkvän Rick Salomon förvånar inte Kid Rock -"vid den här tidpunkten i mitt liv är ingenting överraskande"

Osexigast

Tidningen Maxim har listat de fem minst sexiga kvinnorna i showbiz. Listan man inte vill hamna på toppas av Sarah Jessica Parker. Tvåa kom sångerskan Amy Winehouse, trea Greys Anatomy stjärnan Sandra Oh. Fjärde platsen norpade Madonna och sist på listan hamnade Britney Spears.
*Hmm..tycker det är orättvist att SJP över huvudtaget kommer med på listan. Amy Winehouse däremot har jag full förståelse för....


Sexigast

Tidningen Plaza har utsett Sveriges 100 sexigaste män 2007, På första plats kommer nykomlingen Joakim Nätterqvist, han är aktuell i jul med filmen om Arn. Så från doldis till sexigast i Sverige till superstjärna, inte dåligt.
Andra placeringar vi får ta del av är b la;
5. Carl Philip Bernadotte
12. Zlatan Ibrahimovic
26. Måns Zelmerlöw
28. Henrik Schyffert
49. Felix Herngren
77, Martin Stenmarck
83. Magnus Betnér
100. Alex Schulman


Grattis

Vi säger grattis till Christina Applegate som fyller 37 år idag!

Barnnamn

Anthony Kiedis från Red Hot Chili Peppers ska döpa sin nyfödda son till Everly Bear. Everly kommer från Anthonys favoritband Everly Brothers.
*Ja kändisar är duktiga på att välja originella namn

Kevin Federline

I Aftonbladet skrivs det om Kevin Federline som tycks ha gått vidare i uppbrottet från Britney och nu dejtar tre tjejer samtidigt, två av dessa är anställda till honom själv.
*Hmm..undrar hur lång tid det tar innan han gör dem med barn?

Hannah Graaf

I Aftonbladet får vi veta att Hannah träffat en ny okänd man. Med tanke på att han nu ställer upp som modell för Aftonbladet lär han snart inte vara så okänd längre. Det pratas om ett nyköpt hus som blir klart nästa år och att hon vill gifta sig med sin nya kärlek.
*Vi får hoppas hon träffat rätt man den här gången och att hon hoppar av det extremt dåliga tv-programmet Ranking the Stars med omedelbar verkan

Alek Wek

Alek är fotomodellen som är aktuell i Lindex julkampanj. I tidningen Solo får vi veta lite mer om henne. Hon är född 1977 i Sudan. Genombrottet kom med videon Golden Eye med Tina Turner. Hon har även varit med i musikvideon till Janet Jacksons Got til it´s gone. Blev utnämd till årets modell 1997 av MTV.


Bröllop

I tidningen Solo får vi en massa fakta från kändisars bröllop!
- Tiger Woods och Elin Nordegrens bröllop på Barbados 2003 gick loss på 1,5 miljoner dollar
- På TomKats bröllopsfest var alla tvugna att ha kläder i svart eller vitt
- Courteney Cox & David Arquette har låtit rista in "A deal is a deal" i ringarna
- Renee Zellweger & Kenny Chesneys bröllop varade i 4 månader
- 9 månader skilde det mellan Britney Spears båda bröllop, första med barndomsvännen Jason Alexander och      andra med Kevin Federline
- Jessica Simpsons bröllopsklänning från Vera Wang kostade 50 000 dollar

SJP

I tidningen Hennes får vi lite rolig information om Sarah Jessica Parker. T ex att hon är 42 år, är utbildad balettdansös och blev listad som den rikaste kvinnan i NY med en förmögenhet på 266 milj kr (2005)
*42 år.....jag ser gärna ut sådär när jag är 42 år!


Brangelina

Enligt tidningen Solo har Brad Pitt och Angelina Jolie köpt en 300 kvm stor lägenhet i Berlin.
*Hmm..dags att adoptera en tysk bebis kanske?

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0