Sarah Jessica Parker får tvillingar

Med hjälp av en surrogatmamma ska skådespelerskan Sarah Jessica Parker, 44, bli mamma till tvillingdöttrar senare i sommar. Sarah Jessica Parker och maken Matthew Broderick, 47, har sedan tidigare sonen James, 6. Paret har varit gifta i 12 år.
*Grattis! Som sagt tvillingfödslar är en riktig boom i Hollywood! Är det åldern som spökar som gör att de tar till alternativ hjälp tro?

Foto: moldova.org

Makarna Carlsson tillbaka hos varandra

Sångaren Magnus Carlsson, 34, och hans make Mats skickade i mars in ansökan om upplösande av partnerskap till Stockholms tingsrätt. Nu har paret hittat tillbaka till varandra. I veckan besökte de en releasefest på Victoria tillsammans och Magnus Carlsson hälsar att han tagit tillbaka skilsmässoansökan. -"Det går upp och ner i varje förhållande. Vi har bestämt oss för att försöka reda ut det här". Magnus och Mats förlovade sig på midsommarafton 2005, ett år senare gifte de sig på Hasseludden.
*Skoj att de försöker igen =) De verkar passa så bra tillsammans tycker jag =)

Foto: bt.se

Fler barn för Skarsgård

Igår blev skådespelaren Stellan Skarsgård, 57, pappa ännu en pojke. Mamma är nyblivna frugan Megan Everett Skarsgård, 33. Enligt Stellans vuxna son Gustaf Skarsgård ska allt ha gått bra men något namn för pojken är ännu inte bestämt. Stellan har sedan tidigare sex barn tillsammans med exhustrun My, fem pojkar och en flicka. Paret Stellan och Megan har varit tillsammans i drygt ett år och i januari i år gifte sig paret.
*Sagt det förut men jag tycker det är tragiskt och väldigt Hollywood-like att göra på detta sätt. Dvs skaffa sig en väldigt ung hustru när man tröttnat på den gamla och sen skaffa sig ett kärleksbarn när man är alldeles för gammal =/

Foto: svt.se

Nytt par?

Nya rykten i Hollywood gör gällande att Sienna Miller, 27, slutat träffa fyrbarnspappan och miljardären Balthazar Getty,34 och istället nu dejtar skådespelaren Josh Hartnett, 30.
*Ja varför inte?!

Foto: babble.com & blogspot.com

Dr Grey gravid

Ellen Pompeo som spelar Meredith Grey i serien Grey´s Anatomy är gravid. 39-åringen är gift med musikproducenten Chris Ivery, 41, sedan 2007. Paret träffades 2003. Även Meredith´s yngre syster i serien väntar barn, Chyler Leigh som spelar Lexie Grey. Hon däremot väntar sitt tredje barn till skillnad från Ellens första.
*Grattis till bebisarna! Otroligt att "Lexie" snart är trebarnsmamma, det syns då verkligen inte! Undrar om Meredith ska bli gravid nu i serien, vore verkligen skoj =)

Foto: timeinc.net

Peter Settman pappa igen

Programledaren Peter Settman, 40, väntar sitt andra barn med hustrun Anna, 38. Paret har sonen Simon sedan tidigare som föddes förra våren. Parets andra barn beräknas komma i september.
*Grattis till bebisen =)

Foto: kvp.se

Gravida kändisar?

Rykten kommer och går men vad som är sant vet man inte! Två kändisrykten som är ute just nu är att modellen Heidi Klum, 35, är gravid med sitt fjärde barn. Heidi och maken Seal har två gemensamma barn och Heidi har ännu ett sedan tidigare. Om ryktet är sant eller inte återstår att se...
Nästa rykte är att Angelina Jolie, 33, också är gravid. Jolie och Brad Pitt har tre biologiska barn sedan tidigare och tre adopterade barn. Nu kan alltså barn nr 7 vara på väg om ryktet stämmer...
*Herregud! Babyboom så det skriker om det i Hollywood! Förut ville ingen ha barn men nu ska alla ha massvis med barn! Återstår att se om ryktena är sanna nu bara....

Foto: thebestwho.com & lienes.blogg.se


Gellar & Prinze Jr

Skådespelarparet Sarah Michelle Gellar, 31, och Freddie Prinze Jr, 33, väntar sitt första barn tillsammans, barn väntas födas i höst. Paret har varit gifta i sex år.
*Grattis till bebisen! Blir nog en väldigt söt bebis med de två som föräldrar =)

Foto: celebritycouples.net


Linda Isacsson gravid på Robinson-ön

I början av inspelningarna av årets Robinson fick programledaren Linda Isacsson, 37, reda på att hon var gravid. Hela familjen med sambon Jacob Lindorff och dottern Lykke var med på Filippinerna så Linda kunde skylla på familjen när hon ville gå och lägga sig tidigt på kvällarna. Det är mindre än ett år sedan dottern Lykke föddes så det blir nära mellan syskonen. Linda avslöjar också att  det kommer bli en Filip eller Filippa som kommer födas om några månader då det är förknippat med landet Filippinerna!
*Grattis till bebisen! Roligt med namnen som är förknippade med Robinson-ön =)

Foto: aftonbladet.se

Ola Rapace i rätten för narkotikabrott

Så var det dags igen, ännu en kändis som åker fast för narkotikabrott. Denna gång är det skådespelaren Ola Rapace, 37, som i höstas blev tagen på bar gärning av polis då han och en kvinnlig kollega höll på med kokain i Olas bil. Ola erkände ett innehav på 0,43 gram kokain men vid husrannsakan hittades 514 dopningpreparat vid namn ryssfemmor och även ytterligare 75 narkotikaklassade tabletter hittades. Ola döms nu till att beta 150 dagsböter á 50 kronor.
*Sjukt! Hur funtad är man om man håller på med narkotika som familjefar och med en fru som är högaktuell som Lisbeth Salander i filmatiseringen av Stieg Larssons bok Män som hatar kvinnor? Hans dotter sen ett tidigare förhållande måste verkligen vara nöjd med sin far... Idiot och sjukt att han får så lågt straff, in i fängelse med honom!

Foto: starlounge.com

Kommer ni ihåg?

Ensamma Hemma-skådisen Scott Wolf har blivit pappa. Scott och Kelley Wolf har varit gifta sedan 2004 och i förra veckan föddes sonen Jackson Kayes. -"Kelley och jag upplever den bästa tiden i våra liv. Vi kan inte med ord beskriva vår kärlek för vår son Jackson" säger Scott till US Magazine. Scott Wolf slog igenom som Bailey i Ensamma Hemma.
*Grattis till sonen! Varför, varför, varför får vi inte se söta Scott i tv-rutan längre?!

Foto: people.com


Madonna adopterar igen

Enligt källor blir Madonnas andra adoption klar på fredag. 2006 adopterade Madonna sonen David från Malawi och nu verkar det vara dags för barn nummer två från samma land, denna gång en liten flicka. Mercy James, 3, bor just nu barnhem men på fredag väntas adoptionen bli klar. Madonna har sedan tidigare biologiska dottern Lourdes tillsammans med Carlos Leon.
*Bra att barnen blir adopterade och de kommer nog inte sakna speciellt mycket i sina liv. Däremot är frågan om ett liv i rampljuset passar dem?! Adoptionsreglerna för "vanligt" folk och kändisar verkar skilja sig en hel del, detta bevisar Madonna då hon är över 50 år och singel och ändå får adoptera!

Foto: wikimedia.org

RSS 2.0