Hannah Graaf gravid

Tvåbarnsmamman Hannah Graaf väntar sitt tredje barn, denna gång med en ny man vid sin sida. Till påsk nästa år ska barnet komma och enligt Aftonbladet är Hannah, 30, mycket lycklig och längtar tills hon blir tjock om magen.
*Grattis! Tre barn med tre pappor, måste vara jobbigt att hålla reda på allt och alla =/ Dessutom vid bara 30 års ålder, tufft jobbat!

Kommentarer
Postat av: Cecilia

Ja oj vad konstigt! Då måste hon haft sex med tre personer! Usch vad hemskt! Och tänk att hon har varit gift två gånger! Fy! Ärligt talat vilken jävla sopa du är. Hon blev gravid när hon var 20 med äckliga Andreas Idol Carlsson som lämnade henne direkt. Hon är religös och valde därför att behålla barnet. Sedan gifte hon sig och fick barn med sin man, som enligt ryktena var Sthlms mest otrogna. Därför skilde hon sig och är idag omgift. Vad är problemet? Alla som gör abort som preventivmedel är helt accepterade men en tjej som väljer att behålla är äcklig för att hon har barn med flera stycken. Kom in i matchen!

2008-11-14 @ 09:38:39
Postat av: C

RE:Cecilia

Jag sa inte att det var dåligt att hon haft sex tre gånger, jag reagerar på att hon väljer att ha barn med tre karlar...tycker det är lite "tomten är far till alla barnen" över det! Varför gifte hon sig och dessutom behöll barnet med sthlms mest otrogna man? Finns någonting som kallas preventivmedel, även om man är religiös. Tycker däremot att det är strongt av henne att orka med allt och nu verkar hon ju ha träffat en bra kille så nu får man bara hoppas att det håller den här gången... Så inga problem för mig, själv då?

2008-11-14 @ 11:31:52
URL: http://iamastarstruck.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0